- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОмогнете ми със съвет, моля ви ;(((((...
аз напук на всички други ще кажа че М е за теб. По-интересен е и имате много общи неща, нали така каза.... и не съм съгласна че иска само секс.... все пак ако за него е било само за една вечер, за кво ти се обажда и търси и тн... и щял да те чака докато вземеш решение. Вие явно си пасвате и както каза ти, ще ти е по-интересно с него. Ц ми се вижда много... хм, сериозен... но пък те оставя да пиеш. Наистина трябва да спреш, както М ти е казал. Според мен и на двамата им пука за теб... но не си играй с Ц... остави го и избери М. от начина по който говориш за Ц разбирам само че не искаш да го нараниш... не че си кой знае колко много привлечена към него... сякаш като просто приятел го описваш... нз, това е моето мнение.
Циркаджийски истории ми се струва всичко това. Незнам ние няма как да ти кажеме кой да избереш, защото ти самата знаеш какво чувстваш и с кого искаш да си. Сама си забелязала, че на Ц му пука за тебе, а М го познаваш от няколко дни и честно казано не ми е особено симпатичен - още веднага се е пробвал да те вкара в леглото, а и няма как да знаеш дали си пасвате - не знаеш почти нищо за него. Може да е женкар и да си поредната - всеки може да говори, да обещава и да омайва, но незнам. Ти сама си предцени кого желаеш повече и дали си готова да рискуваш евентуално да ти разбият сърцето.
P.S. Спри да пиеш като пор - само си усложняваш положението с тоя алкохол!
Според мен трябва да избереш Ц....Успех
Здравейте отново, благодаря ви за съветите , мненията ви.. от значение са за мен. А за алкохола, вече го спирам, не че пия редовно или нещо такова, напротив през петък или някой от петъците, ако има с кой, ако не- не пия. Знам че не изглеждам хич добре пияна, знам го, ама поне като се напия ми става всело и забравям всякакви мъки...макар че това не ме оправдава...
А за момчетата, реших да се видя с М. , просто ще поговорим. Няма да му позволя нищо друго. Тъкмо да видим какво ще ми каже толкова.. защото 20 минути ми обяснява по телефона какво му е , че заради онази си постъпка му е било гадно сега и не можел да спи като хората, чуствал се като болен и както каза подредения му живот изжеднъж се бил преобърнал. Не знам дали лъже, докато не видя с очите си, не вярвам но.... скоро ще разбера. С Ц. не знам какво ще правя, засега съм решила просто да видя М. да чуя каквото толкова иска да ми каже и да си тръгна и да остана до Ц. макар че не съм изобщо сигурна дали трябва да му давам надежда, гадно ми е че не можах да го обикна.. Макар че в началото имаше някаква малка искра.. сега сякаш я няма. Кофти е, аз му го казах, с риск да ме намрази и да го нараня.. не обичам да лъжа. Той знае че мога да си тръгна от него....Не искам да го наранявам но нали и аз трябва да съм щастлива...
Да права си. По-интересен ми е, това което той ми обещаваше че можем да направим... имаме адски много сходни интереси и ако не бе правил грешката, сега щеше да е с мен аз с него, моето houscheПървоначално написано от stop_looking_at_me
ама... сам си го направи и съжалява...
Да си кажа чесно днес се чуствам някак си по различно, по-добре. И мисля че няма да сгреша. Ако стане нещо, стане ако не стане майната му
П.С.
Тренирам фитнес и заради това спирам с алкохола, защото няма да направя нищо.![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Пияно момиче е една от най-грозните гледки,и аз пия,но не до такава степен.
Другото което ми направи впечатление е,че си студентка,а темата ти е доста лапешка,така да се изразя.Момчето което си срещнала в автобуса слушал същата музика като тебКогато бях на 13 си мислех,че музиката е определящ фактор,че с въпросното момче си пасваме.После другото което искам да кажа е,че ти не знаеш какво искаш.Разиграваш момчетата и най-вече Ц,не вярвам момчето да си го заслужава това отношение.
Искаш да избереш някой с които да "Свието гнездо",но по начина ти на расъждение преценям,че не си готова за такава крачка.
Утре други ден ще се установиш в една по-задълбочена връзка с някой,който и да е и после в градския транспорт ще се задяваш с някой друг и така.
Всичката е много объркана и моя съвет е да оставиш и двамата.
Незнам..според ме Ц. е много по-добре..може с М. да имате сходни интереси..но мисля че Ц. ще те обича повече..пък и все пак е плакал за теб..просто М. мисля че си му поредната..и май е бързал да те вкара в леглото..мисля че тази среща в автобуса с М. ти е объркала живота и затова сега си така раздвоена..аз ако бях щях да избера Ц. защото той ще ти даде любовта и доверието на които се крепи една връзка и ще те чака до когато е нужно..това е моят съвет и избор..![]()
Извинявайте че ви го казвам на тези който писаха че си мързи..но хубаво ли ще ви е..когато на вас ви е кофти и имате нужда от съвет..някой да ви каже..о мързи ме..не ми се занимава..много гадно изглеждат отстрани думите ви..![]()
![]()
еми да..и аз преди много време бях писала тема..и малко хора я прочетоха..но тя иска съвет..зле е..и може би тук може да намери утеха..а вие и казввате..мързи ме да чета..може да я опрекнете но по добре това..отколкото така да и кажете..![]()
Vrukata vi s ц. 6tqla da se iz4erpa, blq blq blq..... sry za komentara, no ti se vaikash naprazno.. riskuvai s nego ( Ц. ) ne mojesh da se predoverqvahs na nqkoi koito poznavash ot 1 sedmica (M.) .. kusmet![]()
![]()
![]()
Impossible is a dare.
ostani s C. toi si zaslyjava,dokato M. se e opitval da te vkara v legloto,C. naistina durji na teb,puk i go poznava6 ot pove4e vr.,6e sujelqva6,ako ostane6 s M.,no vse pak ti si re6ava6,po-dobre ne pii,pieneto ti vliqe mn zle
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз прочетох цялата ти история и всички мнения,но не мога да ти дам обективен съвет,защото не познавам нито момчетата,нито теб.Според мен Ц. те обича адски много и е човек,който винаги ще бъде до теб и ще те подкрепя.Обаче мисля,че с него не изпитваш тази тръпка,която я има с М.Онова чувство на пеперуди в стомаха .. ддз
Много внимателно трябва да се вслушаш в себе си,да УСЕТИШ от какво имаш нужда наистина.
Успех ;д
А има и друг вариант-М. да иска само секс![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Струва ми се ,че искаш М. Ако бях на твое място обаче, щят да предпочета Ц. !
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
По-Добре Ц . ! ^^![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ами здравейте...
Реших да оставя и двамата...
Не знам... може би найстина не съм готова за сериозна връзка.
Видях се 2 пъти с М., обаче все пак малко ми тежи това дето направих. Не че не харесвам М., напротив дори много, ама ме е страх че след време ще нараня и него. Аз трябва да си остана сама за още време, докато "порасна"Незнам чувствам се объркана, липсва ми свободата ми, аз съм си свикнала да съм си свободна.... Странно ми е...
Какво ли правя, по дяволите.. с момчетата ;( точно за това спирам ;(
Не мога да повярвам, че си писала толкова много и само глупости. Щом си студентка не би трябвало да се държиш като 14 годишна пикла. Пуснала си се на М. още на първата вечер... Курвенски работи... На това отгоре си имала и приятел... Курвенски номера... Реши сама кой искаш. Според мен на М. му е за едното е*ане, щом от 1вата нощ те е натиснал да павите секс, пък и си била пяна...
Нямам думи просто... Ти не заслужаваш Ц.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ако наистина смяташ че Ц. е по улегнал (аз му викам пораснал), просто го остави... (ако наистина му мислиш доброто). Повярвай ми ще го нараниш много повече ако останеш с него.
Колкото до рапърчето ти си решавай, колко му е още една забивка![]()
Sometimes escape on time means that you win ...
И според мен държанието ти е детинско. Не си порастнала достатъчно за сериозна връзка с човек като Ц. Той е прекалено предан, а ти правиш впечатление на разглезена тийнейджърка...а си вече студенка. Тези случки трябва да са ти обеца на ухото. Аз те съветсвам да оставиш и двамата. Станалото- станало.
П.П.: Само не мога да си обясня как си могла да спиш с някакъв непознат от автобуса още на 3-тия (или там който е) ден.Това наистина е доста...к**венско.
Да, реших да направя добро и на себе си и на Ц. , не ходя с никого, явно за мен е вреднопо хубаво сама
макар че всеки мрази самотата... аз пък я обичам,.. да ще ви кажа, не съм била научена да съм вярна на никой защото всички се опитват да ме изчукат само ... СЪЖАЛЯВАМ - може и аз да съм виновна, да... ама и те не си поплюват. Благодаря за вниманието, може модераторите за look-Нат темата.
![]()
Оо момиче написала си цял сценарии за Романтична комедия![]()
Това което мога да ти кажа че всички момчета се държат еднакво после като се опознаете ше си омръзвате със времето ще спре да се държи мило и така нататака много малко момчета си запазват даржанието както като те е срещнал всички искаме 1.. сещаш се какво е като го земем и не сте ни толкова интерестни вече :Pсама си направи извода
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod