- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОмогнете ми със съвет, моля ви ;(((((...
Преди малко М. ми звънна, и знаете ли като му казах че съм раздвоена и че просто ми трябва време,М. ми каза след като ме изслуша със затаен дъх дори не чувах дишането му, ми каза следното: "Не че искам да те притискам, когато си готова ми кажи, но гледай само да не е прекалено късно". Каза и ще щял да ме чака, дори дане се видим утре, нямало проблем и другата седмица да се видим. Дава ми време, което е добре. Да признавам на някой от по горе че ми каза че ако искам приключения да избера М. Той найстина ме надъхва, искаше да се кача на една малка такава ограда да вървя като него но аз не бях на маратонки и щях да падна ...за това се отказах въобще да се кача.
Обаче както и вие ми казвате, Ц. е някак си по улегнал, но ме е страх че връзката ни ще се изчерпа много бързо и после? :] Докато с М. няма да се изчерпа така бързо но пък, знам ли какво ще направи... Бе ми казал ж петък, че имал адски много връзки за по 1 ден, само за секс, просто гушкане и край, но търсел наистина момичето за него... А да и също няма да забравя удивих се когато ми каза, точно преди да влезем в блока, че искал да си има момиче което просто да си гушне и прегръща...Ухх.. понякога си мисля че лъже , че това ми го казва ей така просто да ме залъже и да ходим малко и да ме захвърли.
![]()
Поне едно нещо разбрах... Знаете ли какво? И мъжете най-големите женкари, искат дълбокооо в себе си, да си намерят своето момиче...
А знаете ли колко жално ми беше когато Ц. ме гледаше като се видяхме след тия глупости....
И ми каза после " Аз ти простих" , но аз самата не мога да си го простя.... не мога да си простя... не мога , изгаря ме всичко това отвътре.. в толкова сложна и гадна ситуация съм, че не знам...![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00