- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da razbera ako gadjeto mi izneverqva?
kak da razbera ako gadjeto mi izneverqva?![]()
![]()
![]()
ми следи го![]()
тцтцттцтц ....... зле
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ох, ами...сложна работа. Повечето неща, които ми идват на ум са общо взето нечестни Но:
1. Да му пребъркаш телефона
2. Да му влезеш в скайпа и да четеш с кой какво си пише
3. Да пратиш някой да го следи
Тези неща не ги препоръчвам, ако наистина имаш сериозни съмнения и връзката ви е стабилна и си го обичаш - поговори директно с него.
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Наблюдавай го по-внимателно ...Винаги има едва доловими знаци, които го издаватОпитай се да го провокираш напр кажи му гледах оново предаване прелюбодейци, мале кво гадно се получава, хората им вярват, а те изневеряват ... и ако е свестен човек ще го загризе съвеста и ще си проличи
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Обади се на "Хванати в изневяра"Първоначално написано от lady3
![]()
Първоначално написано от LeVski_fen
![]()
Първоначално написано от krisiiiiito
![]()
![]()
![]()
... проследи го ...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Кфо ти пука? Стани лесбийка...мъжете сме си такива....ако не сега то някой друг път...
I`m Back ....for REAL![]()
Еми .. отказва да се виждате, постоянно е зает, като го търсиш се държи странно, когато някой го търси по тела затваря, съмнителни SMS-и, незаинтересованост ...![]()
+1 и аз така мисля абе на едно моя приятелка и се случва такова нещо в момента аз се опитвам да и отворя очите ама тя си дъвжи на момчето и те тои се натиска уж с наий-тобрата му фр. оо да те са само фр-таПървоначално написано от Leopardess
![]()
![]()