.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

нещо май не е наред..

здравейте!
    проблема е малко много гаден.. та..
    от близо четири години правя секс и осхте не съм изпитала оргазъм на какво може да се дължи при условие, че съм пробвала с различни хора и по различни начини.. ?

Може би просто не се отпускаш достатъчно...или пък си лягаш с егоисти...незнам...
    Прочети темата ,която пусна преди малко - Струва си да прочетеш-ОРГАЗЪМ 2в1!!! ,може и да ти е от полза

Мм.. спокойно, не си само ти.. и аз също не съм.. хубаво ми е докато правя и всичко, ноооо ...

Вижте, Моля!

dam.. tochno syshtoto e i pri men..

това се случва на много момичета.. няма сигурна рецепта за оргазъм, по поростата причина, че при всяко момиче нещата са строго индивидуални
    Samе shit... different way

не, просто яла та наеба да ти покаа к си прай целата раута! ща нафругам целата! да идеш рода

Град
    Пловдив

Re: нещо май не е наред..

Цитирай Първоначално написано от lady3
    здравейте!
    проблема е малко много гаден.. та..
    от близо четири години правя секс и осхте не съм изпитала оргазъм на какво може да се дължи при условие, че съм пробвала с различни хора и по различни начини.. ?
    Момиче,което не е мастурбирало(поне не си написала,че го правиш) не може да очаква от някой човек да и достави удоволствие,при положение,че то самото не е опознало тялото си..моя съвет е да опиташ сама и ще видиш,че ще се получи
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си