- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я потърся ли отново
Здравейте
с приятелката ми бяхме заедно почти 6 месеца, преди това сме се познавали още толкова. Беше невероятно преживяване.
Вчера скъсахме и съответно завършихме с историята за приятелството. Причината която тя изтъкна била, че вече не изпитвала същото като преди. Сигурен съм, че до преди 1 месец сърцето й се пръскаше от любов, както и моето...
Възможно ли е за 1 месец да се получи така?
Обичам си я много и не искам да я оставя без 'борба'. Да я потърся ли отново?
От друга страна уважавам мнението й и не искам да й досаждам щом така го чуства и така е преценила...
Какво бихте ме посъветвали?
Да,потърси я.Може и нищо да не стане,но пък знаеш ли...и ти я обичаш,така че "бори се" за нея.Покажи й че можеш да върнеш тръпката
Какво значение има нечие
чуждо мнение???
Ти си там,ти чувстваш,ти знаеш
какво изпитваш-не ние.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ami .. da ne slu4aino da se e poqvilo nqkoe dr mom4esry no go ima po princip kato variant
+76375648Първоначално написано от BaiToq
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Бори се за нея.Докажи и,че я обичаш![]()
Да не би дуг да и е замотал главата![]()
+ 1Първоначално написано от Lysit0
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Da pot1rsi q i i kaji kak se 4ustva6 pokaji i 4e ti puka i 4e ne iska6 da se razdelqte
Is everybody going crazy?!?
Кажи и само, че трябва да знае, че всичко значи за теб и е обичаш много, пък ако това е нейното крайно решение, няма да и досаждаш повече.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Да потърсия пък като нищо не се получи значи има друг или просто вече наистина не изпитва същото към теб
bori se za neq,moje n6 pak da se poly4i,no mn veroqtno e da e sre6nala drygo mom4e![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ne biwa da q pusnesh da si ide ..!! bori se za neq..no naistina ima variant da ima drugo momche..abe ti porazpitai na lqvo na dqsno poogledai se ako nqma drugo momche se opitai da i pokajesh che q obichash ii iskash otnachaloaide uspehii
![]()
+1598142Първоначално написано от Lysit0