- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Veet и червени пръсти
здравейте,
днес за първи път реших да използвам крема на Veet за отстраняване на косми и след седмица да се мина с епилатора, че леко ги изпуснах космите този път..... и така след като го ползвах и след банята гледам по пръстете на ръката ми се образували червени петна и леко парят и болят - ето на снимката може да се види. Трябва ли да се притеснявам, защото никъде не виждам на някой да му е ставало това на ръцете.
ps. преди малко го натиснах и от някоя от порите май потече малко кръв
[/url]
Wowнай-вероятно си алергична, не виждам иначе защо ще става така...
ми с всички пръсти и на двете ръце, подобно ми се получи и на един пръст на другата ръка но там е на половината на това
xmmmmmmmmmm stranno.maji go postoqnno s mazni kremove ili krem zdrave
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
алергия.. намажи ги с алергозан или пък си купи алергозан на таблетки, пий повечко вода и повече не го ползвай този крем![]()
Вече ми мина, но странното е, че остана някакво кафяво петно и кожата е малко по-различна на пипане. Това дали е просто от регенерацията на кожата или ще остане така.
И аз съм на мнение,че е станала алергична реакция.. Друг път умната! И пий алергозан или го намажи .![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
ami ako be6e alergiq nqma6e li da se polu4i su6toto i po krakata i vse pakПървоначално написано от miShle
Първоначално написано от chelsea