ami ne za drugo ama genekolojkata poznava maika mi i zatova...![]()
омфг на края на 16 си и незнаеш че може да се разбере дали си праила секс или не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
самоубии се
![]()
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
100% ще разбере че не си девствена като те погледне отдолу
само 1 гинеколожка ли има в целия град?Първоначално написано от Bebeto_^
Cruel Intentions
1.trudno 6te se izlekuva6 za6toto si otlagala ...
2.6te razbereza6toto himena ti e razkusun i e o6te na vhoda na vlagali6teto
3.stra6no e da
4.nqma da kaje na maika ti ako kajej da ne kazva
5.nqma kak da skrie6 istinata
Ох ти май си глупава...!
С 2 думи доктора ще разбере, че не си девствена, но не и че си правила секс. М/у краката ти няма табела "Тук е влизал пенис". Девствената ципа може да се разкъса при слагане на тампон, физически упразнения и др., не е задължително да си имала полов акт, за да я няма.
От друга страна, дори да познава майка ти - положил е Хипократова клетва да помага на хората и да пази личната информация.
И трето, последно, нищо толкова страшно няма - вирваш си краката, с една малка пръчица те докосва, за да вземе сектер за микробиологично изследване и толкова, няма нито да те коли, нито да те беси.
Успех.
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
nqma da xodq na lekar zex si smradlika da si pravq promivki![]()
Първо - не съм казвала,че нама да разбере - явно не сте схванали смисъла на поста ми,който беше с лека ирония,ама айде ...Първоначално написано от foreverr
А иначе от къде знам - ами интересувам се от такива неща,не съм като авторката на темата на 16 да не знам,че гинеколога можел да разбере девствена ли съм или не ... и да задава подобни нелепи въпроси.Извинявам се ако съм прозвучала по-грубичко,наистина сори...
Е,не това направо ме уби!Правиш секс а не може да помислиш за здравето си.То да не мислиш че тая смрадлика помага за всичко?Абе направо не ми се обсъжда.Първоначално написано от Bebeto666
Живота си е твой, но мъжа ти кучко МОЙ!!!
Абе момиче,иди си на лекар най-добре,ще ти е мирна главата.Както казаха по-напред не ви е било страх да идете с извинение да се изчукате,а после като трябва да помислите за себе си и за здравето си се сещате,че е мн страшно да се иде на лекар и мама да не разбере ...
[quote="scoobydors"]Поправи ме,ако греша,но не е нужно да си имала полов контакт,за да отидеш на гинеколог!Ако примерно имаш гъбички,това да не би непремнно да означава,че водиш полов живот?Може да ги пипнеш от басейна,да речем.Първоначално написано от darla
Авторката да ходи на гИнеколог и да не се притеснява,защото по-големия й проблем е бялото течение,а не това,че е имала полов контакт.И както някой по-горе каза,тази жена е положила Хипократовата клетва,което я задължава да си мълчи.А и щом си на 16 й казваш,че не искаш вашите да разбират си готово.Успех
![]()
![]()
Bring me to life...
Първоначално написано от Bebeto666
az mnooogo bih iskala da mi kaje6 kak si pravi6 promivkite???Da hvanemeli bas,4e kle4i6 nad edna tendjera ili legen sus vuprosnata otvara?!?!?
UJAS,pone za tova da se be6e obrazovala
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
кво пре4и да иде6 на др гинеколог,6том маика ти познава тази..
попринцип бялото те4ение е нормално,освен ако не става въпрос за губи4ки(които са придруйени осжен с течение и съсъ сърбежи)
аз когато ходох заради същия проблем(бях девствена) и не ми бърка никаде само ме погледна и ми изписа хапчета,кремче и интимен дущгел.Но щом не си девствена вече мойе да земе секрет за изследване.. ама нее страшно
По добре иди на време!
Май някой не е чел Хипократовата клетва, а?Първоначално написано от Evanescencefan
1. В класическата версия мълчанието се отнася само до мъжете.
2. В модерната версия то не присъства.
3. Лекарската тайна засяга пълнолетните пациенти. При непълнолетните лекарят е длъжен да съобщи за състоянието на детето на родителя/настойника.
Щом майката и гинеколожката са приятелки, със сигурност ще й каже. По-добре сподели с майка си, че си правила секс. И чак тогава ходи на лекар.
Дарла,разсмя ме искрено.Бтв забелязала съм,че такива бабини отвари все по-често ги използват девойките..