.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Скейт парк в Шумен

http://www.skateparkshumen.hit.bg/
    Какво мислите за тази идея?Според мен е много добра и много амбициозна.Знаете ли дали строежът е започнат?Надявам се да е и да го построят както е по проекта.Би било много хубаво ,ако има едно хубаво място,където да се събират младите хора в този забутан град.За съжаление има и недомислица.Строят скейт парка върху старите гробища.Някак си не е редно да се безспокоят мъртвите,така да се каже.

Град
    L.A. \ Moscow
    хич не ми пука
    Raise your fist!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    хич не ми пука
    Иначе като изработка на сайта бива !

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    хич не ми пука
    хах попринцип подкрепям казаното обаче щом става дума за скейт няякак си нещата се променят

Мега фен
    Where is tqnko ?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Попринцип бих се радвала за скейт парк в Шумен, но нека 1во направят в София и Варна...

То за Шумен, поне 1 хубава рампа да сложат пак е много нещо...В София обещават скейт парк от векове.

аз пък викам, че ше има щото вече го строят

Last.fm

I have so many anchors, far too many to be sailing on these seas.

gledai te sega ,naistina e na starite grobi6ta oba4e horata tam sa premesteni . stroeja uj po4na ama mestenceto ne e koi znae kolko golqmo...50na 70 dokolkoto znam .nese 4udete za6to 6te go pravqt v 6umen .nameriha se hora koito da si pusnat proekt do ob6tinata do kolkot znam lqtoto MAI 6te go otvarqt.i nedeite mi obijda grada ei!

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от skaty
    Строят го през зимата? ЛОЛ...
    e ti ne si li hodil da go vidi6 ?smis razkopano e ...ama moje i da go prek1snat za prez zimata ......

миии да по принцип сега го озеленяват и озеленяването трае до декември, а след това пак от февруари до мисля че май

Last.fm

Цитирай Първоначално написано от Omen
    Цитирай Първоначално написано от skaty
    Строят го през зимата? ЛОЛ...
    e ti ne si li hodil da go vidi6 ?smis razkopano e ...ama moje i da go prek1snat za prez zimata ......
    Да в интерес на истината нямам работа около старите гробища, защо не го напраиха някъде по към центара... тццц. Иначе вие на перко ходите ли ?
    hah....s tiq ot perko ne se obi4a mn mn ......(pone s polovinata) stari istorii....ina4e tqnko otpravqm ti edna specialna pokana da doide6 na koncerta koito nie organizirame(b1lgarski mladejki 4erven kr1st 6umen ) po slu4ei p1rvi dekemvri . koncerta e na 26-ti toq mesec .ot 7 ,v mladejkiq dom.vhoda e svoboden . i koncerata 6te e mn qk (i 2 grupi si namerihme daje ) ! i......ela .i kaji na vsi4kite si priqteli

мдам перко съкс ама и аз тва викам за концерта

Last.fm

Хей хей кво за БМЧК-а ? Иначеее за скейт парка и аз слушам за него от една година някъде дано стане де...се пак...

Цитирай Първоначално написано от nestle
    Хей хей кво за БМЧК-а ? Иначеее за скейт парка и аз слушам за него от една година някъде дано стане де...се пак...
    moi is горд представител на БМЧК Шумен

тей ли и как са казваш :р

тей ли и как са казваш :р
    виктория ....защо ?

П.П. ако и ти си от шумен и ти се чувстваи официално поканена на концерта

а да бе ! и да имах нямаше да постна снимка в сайт

ще питаш някой

у Каварна "парка" рлз

Иначе да да правят

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Попринцип бих се радвала за скейт парк в Шумен, но нека 1во направят в София и Варна...

То за Шумен, поне 1 хубава рампа да сложат пак е много нещо...В София обещават скейт парк от векове.
    Мисля,че в София има скейт парк,но за Варна не съм сигунаТам мисля,че има(ше)рампа.
    Колкото до тази в Шумен,тя вече е построена Ниска е ,но все пак е нещо.

Guest
    ще питаш някой
    Ей сега..

Шумен-една шепа град /половината хора го мислят за село/ ше има/има,а във Варна няма.Е?!В Шумен е много хубаво,но е доста по-малко градче и...така де-не е справедливо

^ ми направете си бе деба...к'во само се оплаквате във форумите...
    we give it all.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от schrei
    Шумен-една шепа град /половината хора го мислят за село/ ше има/има,а във Варна няма.Е?!В Шумен е много хубаво,но е доста по-малко градче и...така де-не е справедливо
    Не живееш в Шумен не знаеш как седят нещата. Малък малък 90 000 души живеят. Във Варна съм ходил много пъти знам как е пътя знам много неща и самият град разполага с така да се каже терен за каране на скейт, а в Шумен можеш да видиш единствено павета и разбити пътища.. за това тук е много по-удобно ^^.

Цитирай Първоначално написано от schrei
    ами като си седите на гъзовете и не правите нищо какво очакваш!!!!няма да ви падне от небето !!! при нас се намериха хора които си пуснаха проект до общината и им го одобриха !положиха мн усилия и сега има резултат .направете и вие нещо по тоя въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си