- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми се прави секс
Хора са имам проблем.Така много ми се прави секс , ама проблема е ,че съм много малка.Значи мислех си да си купа вибратор или вибриращ пръстен ама съм непълнолетна.Някой знае ли sex shop в София където да продават на непълнолетни.Понеже тея пръстени ги има и в супермаркетите дали там ще ми продадат.Моля помогнете наистина имам огромно желание................
на колко си години?
офф като ти се прави секс прави ве к'во ма занимаваш с глупости![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
14
на колко си![]()
имаш ли си гадже![]()
Ебавка ли е темата според вас ???
xoxxoxo 14 , каде си тръгнала бе![]()
Абе не е ,ебавка темата.Нямам гажде на 14 съм........
абе не е ебавка ххх , ест. че е ебавка ма ай карай
Аз доколкото знам от една приятелка, щом навършиш 14 (и следователно имаш лична карта!), можеш да влизаш в сексшоп...
луд ли си беПървоначално написано от LovePoisoned
![]()
dobre li se razviva6 na 14 si i si misli6 4e trqbva da pravi6 sex li be to mlqkoto tie o6te po ystata tragnalo sex dami pravi
Казах ,че мисля че съм още МАЛКА......Искам само да ми предложите от къде мога да си купя вибриращ пръстен или нещо такова...Кво само ме нападате........
Като начало пробвай с пръстчета,къде мина на вибратори!![]()
Първоначално написано от rame
ахам +1
Що я нападахте? Нападките оставете за тези, които ми тръгнали с по 18-20-годишни да се дефлорират...
На момичето му се е схванал пръстът от ръчна обработка.. Еми от сексшоп купи, можеш да извадиш късмет да те пуснат.![]()
Първоначално написано от BHuMaTeJ|eH*
+1 \/
PRASTEN MOJE6 DA SI KUPI6 OT APTEKATA I V HRANITELNITE MAGAZINI GI PRODAVAT.MISLQ 4E BQHA OKOLO 13 LV :P
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Благодаря ти LovePoisoned.Най-после някой да ме защити..........
Знам че ги има там ама дали ще ми продадат........
Малката,Господ ти е дал 2 ръцеПървоначално написано от malkata_sladurana
Използвай ги![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
еми ще ти ги продадат мн ясно беПървоначално написано от malkata_sladurana
Хохохоох смяятай намери си момче бе миличка ама не повече от 15-16 годишен щото ще те зариби по секса и отиде...после че гледаме по новините 15 годишно момиче роди...Абеее ако пък си толкова запечена си вземи пръстенче ама вибратор недей че май ще е гадно да се отвориш с вибратор...не знам аз лично не съм пробвала...
Да знам аз точно пръстен искам ,но май не продават на непълнолетни.....
EMI TO I ALKOHOL NE PRODAVAT NA NEPALNOLETNI AMA...![]()
AKO TE ODREJAT V EDINIQ MAGAZIN OTIDI NA DRUG... :P
jivota e kato decka dreha..kas i naakan