- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- normalno li e
normalno li e mom4etata da si biqt 4ekii po4ti seki den da ne kazvam seki den... dori i da pravqt seks s momi4e pone 1 pyt v sedmicata![]()
![]()
![]()
чекиите са остарели! в прахосмукачката е истината! няма такъв кеф ти казвам!
Естествено, че трябва! Ако не го правим (айде не чак всеки ден, ама на 2-3 дена веднъж ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!), се натрупва доста голямо напрежение и води до бой, лесно се гневим, рядко се усмихваме.
Човек, който редовно мастурбира -->![]()
Човек, който не мастурбира редовно -->![]()
това е мнение на истински чекижия! немога да повервам че не използува прахоспермосмукачката!Първоначално написано от fewtcher
Ами за тях е норомално пък и ако не го правят започват да ги блоят тестисите...лесно се ядосват и т.н.
нормално е ,те са ненаситни ,поне аз така мисля![]()
![]()
Малко сме разумните.
Абе мани ако не си бия чекия всеки ден почва да ме боли много има едно гадно напрежение.....
Ми то на мен веднъж на 24 часа горе долу е дбре, ама ако няма никой у нас и нямам работа и по-често![]()
Веднъж помня лятото с наще на почивка и поради тая причина немога си ударя една в продължение на 1-2 седмици и помня на отиване към едно село, 8 дена не бях лъскал и почнах да се мятам отзад в колата няколко секунди, направо неможех да се владея![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ми аз ако не мастурбирам нищо не ме боли ама след няколко дена и от най-малкото се възбуждам и немога да издържа![]()
![]()
![]()
![]()
Сутрин вечер онанизъм - здрав и бодър организъм!!!
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Мастурбацията успокоява нервите![]()
не боли чак толкова много, ама това напрежение скапва отвсякъде ....Първоначално написано от stanislav111
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Не е нормално при възможност да си с жена да предпочиташ самозадоволяването