- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иска ли да е с мен?
Лелелелеле хорааа незнам такава любов не съм чуствал никога,а не трябва...Права всичко за нея.Тя просто вече ме има за деденост.Каза ми харесвам те искам да съм с теб.Но всъщия момент ревнува бившия си...(ние не ходим)Немога да и се скарам нищо немога просто като ми се усмихне всичко и всеки забравям....Никога не съм се чуствал толкова гадноНаистина не е безразлична към мен.Но тя направо си ме използва.Може би не го прави нарочно,може да съм си изградил такова мнение ли незнам.....Сиг не се усеща.Но не е никва курва или нещо такова мн е сериозна харесвам я от мн време и смея да тръда,че я ОБИЧАМ.... Мн ми се реве сега нз просто се чуствам ужасно....Исках само да споделя с вас
![]()
И да добава още нещо...Когато сме сами и с приятели всичко е на 6,но ако той дойде и се задържи повече от 30 мин всичко се променя![]()
![]()
Поговори с нея и просто и кажи всичко това кажи и как се чувстваш че я обичаш и ако видиш промяна в нея значи и тя чувства същото![]()
![]()
Немога няма удобен момент всички винаги са около нас немога да я дръпна сиг скоро ще поговорим,но просто се чуствам ужасноПървоначално написано от bebchence
![]()
Преди няколко дена я попитах дали още го харесва тя каза не....А след това го е питала дали той има все още чуства към нея![]()
![]()
Така като гледам май и тя незнае какво иска,но намери време излезте само двамата за да си изясниш и ти и тя да знае как стоят нещата защото не е хубаво ти да се измъчваш а тя да пита другия дали има чувства нали разбираш![]()
![]()
Незнам кво да права ще полудея искам я искам я....ще опитам да говора с неяпросто нз как да й покажа,че я обичам толкова толкова мн
![]()
Ам попитах и в предната тема, по на колко сте години?Може ли отговор поне за мен е важно, ако искаш да чуеш мнението ми
![]()
На по 15 но вече съм 95 % сиг,че пак ще тръгнат...Първоначално написано от zaraaa
Ясно ми е защо е толкова объркана и нз кой да избере, та тя е на 15, помисли си искаш ли да си с човек, който един ден иска едно, на другият друго, по-точно един ден иска Теб, а на другият Него! Мога да ти кажа от личен опит да не се захващаш с хора, които нз какво искат, убийствено болезнено е!Първоначално написано от RoCk-SpOt