.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен

Иска ли да е с мен?

Лелелелеле хорааа незнам такава любов не съм чуствал никога,а не трябва...Права всичко за нея.Тя просто вече ме има за деденост.Каза ми харесвам те искам да съм с теб.Но всъщия момент ревнува бившия си...(ние не ходим)Немога да и се скарам нищо немога просто като ми се усмихне всичко и всеки забравям....Никога не съм се чуствал толкова гадно Наистина не е безразлична към мен.Но тя направо си ме използва.Може би не го прави нарочно,може да съм си изградил такова мнение ли незнам.....Сиг не се усеща.Но не е никва курва или нещо такова мн е сериозна харесвам я от мн време и смея да тръда,че я ОБИЧАМ.... Мн ми се реве сега нз просто се чуствам ужасно....Исках само да споделя с вас

Голям фен
    И да добава още нещо...Когато сме сами и с приятели всичко е на 6,но ако той дойде и се задържи повече от 30 мин всичко се променя

Град
    Пловдив
    лол ми прави така, че да не се задържа 30 мин

Поговори с нея и просто и кажи всичко това кажи и как се чувстваш че я обичаш и ако видиш промяна в нея значи и тя чувства същото

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bebchence
    Поговори с нея и просто и кажи всичко това кажи и как се чувстваш че я обичаш и ако видиш промяна в нея значи и тя чувства същото
    Немога няма удобен момент всички винаги са около нас немога да я дръпна сиг скоро ще поговорим,но просто се чуствам ужасно

Голям фен
    Преди няколко дена я попитах дали още го харесва тя каза не....А след това го е питала дали той има все още чуства към нея

Така като гледам май и тя незнае какво иска,но намери време излезте само двамата за да си изясниш и ти и тя да знае как стоят нещата защото не е хубаво ти да се измъчваш а тя да пита другия дали има чувства нали разбираш

Голям фен
    Незнам кво да права ще полудея искам я искам я....ще опитам да говора с нея просто нз как да й покажа,че я обичам толкова толкова мн

Ам попитах и в предната тема, по на колко сте години? Може ли отговор поне за мен е важно, ако искаш да чуеш мнението ми

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Ам попитах и в предната тема, по на колко сте години? Може ли отговор поне за мен е важно, ако искаш да чуеш мнението ми
    На по 15 но вече съм 95 % сиг,че пак ще тръгнат...

Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    На по 15 но вече съм 95 % сиг,че пак ще тръгнат...
    Ясно ми е защо е толкова объркана и нз кой да избере, та тя е на 15, помисли си искаш ли да си с човек, който един ден иска едно, на другият друго, по-точно един ден иска Теб, а на другият Него! Мога да ти кажа от личен опит да не се захващаш с хора, които нз какво искат, убийствено болезнено е!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bebchence
    Така като гледам май и тя незнае какво иска,но намери време излезте само двамата за да си изясниш и ти и тя да знае как стоят нещата защото не е хубаво ти да се измъчваш а тя да пита другия дали има чувства нали разбираш
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си