- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче във автобуса...
Значи ето я и моята история.Значи един вторник се наложи да ходя до Речица(понеже съм от Сливен)да взема там някаква бележка от доктора ми.И на връщане хванах автобус.И на следващата спирка се качи едно момиче което отначало не ми направи голямо впечатление защото седна 2-3 реда зад мене.После след около 2-3 минути се премести точно пред мене!!Не спря да ме гледа даже по едно време ми се усмихна и щях да полудея много ми хареса![]()
.Обаче понеже аз съм малко срамежлив и не я заговорих
![]()
Според вас тъпо ли съм постъпил като не съм я заговорил
![]()
![]()
Get what you can and never get back
Тъпо или не има ли някакво значение сега ? Но все пак трябваше да я заговориш![]()
Раят и адът са единствено в ума ни !
Тъпо,не може би това се дължи на това че си срамежлив спокойно,но ако много си я харесал и я срещнеш отново не се колебай толкова а и щом тя ти се е усмихнала значи няма нищо против да я заговориш,следващия път пробвай:P
Еми надявам се да я срещна пак и тогава вече ще я заговоря :P Все пак Сливен не е много голям град.![]()
Определено не е голямПървоначално написано от leoparda93sl
Успех, дано я срещнеш отново и този път по-смело и я заговори
![]()
О-о-о да Сливен хич не е голям град!В срвнение със София може да е като село, ама недей да имаш прекалено големи надежди...Ако ви е писано ще се срещнете пак!
П.С. А и ако е от Речица и толкова искаш да я видиш отново можеш да проучиш туй-онуй, Речица поне не е голяма![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Ми...все пак за пръв път сте се видяли...ако тя те е харесала толкова много,колкото те е гледала..да те беше заговорила тя...![]()
EEe щом ти се е усмихвала, значи те харесва. А да заговориш 1 момче е трудно начало и за момичето, всеки се страхува от отказ. Като не си и показал, че и ти я харесваш, момичето си е помислило, че нямаш интрес. Но това не бива да те ядосва, ще имаш още много шансове да свалиш някое момиче. Ся, ако започнеш да си въртиш на пръста, че тя е супер важна за теб, следващия път като я видиш отново, ша започнеш да правиш всичко възможно да и привлечеш вниманието...ии тогава можеш да оплескаш и да се държиш неестествено.
Да му резне 1 шамар ?Първоначално написано от biberinka
![]()
E той ще я заговаря бе, няма да я пипа по дупето.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Аз ако бях, щях да я заговоря. К'во пък... ако не откликне, много важно, слизаме от автобуса и всеки по пътя си.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да,тъпо.Първоначално написано от leoparda93sl
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Мисля, че е тъпо. Другия път действай. По-добре да съжаляваш за нещо, което си направил, отколкото за нещо, което не си.
Мда... Малко тъпичко. Но пък може да я срещнеш пак. Кой знае... Моята история с момчето, по което съм луда сега започна така... но това няма значение. Просто споменавам.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Някога опитвали ли сте да кажете на непознато момиче просто ей така, че е хубаво? Опитайте и ще ви изненада как ще потръгне разговор. Само с гледането не стават нещата.
яката тема ли е...
Все някой ден пак ще ми се наложи да ходя до Речица.![]()
![]()
оооо непременно да я заговориш следващия път! btw в Сливен има и готини момченца![]()
Go fix yourself !
Ти от къде си?Първоначално написано от WhiteDove
П.С:Сливен е градът
![]()
:P
Еми трябвало да е да я заговориш,ама сега и да се ядосваш кфо променяш?За следващия път ще знаеш кфо да правиш![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...