.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Сливен

Момиче във автобуса...

Значи ето я и моята история.Значи един вторник се наложи да ходя до Речица(понеже съм от Сливен)да взема там някаква бележка от доктора ми.И на връщане хванах автобус.И на следващата спирка се качи едно момиче което отначало не ми направи голямо впечатление защото седна 2-3 реда зад мене.После след около 2-3 минути се премести точно пред мене!!Не спря да ме гледа даже по едно време ми се усмихна и щях да полудея много ми хареса .Обаче понеже аз съм малко срамежлив и не я заговорих Според вас тъпо ли съм постъпил като не съм я заговорил
    Get what you can and never get back

Тъпо или не има ли някакво значение сега ? Но все пак трябваше да я заговориш
    Раят и адът са единствено в ума ни !

Тъпо,не може би това се дължи на това че си срамежлив спокойно,но ако много си я харесал и я срещнеш отново не се колебай толкова а и щом тя ти се е усмихнала значи няма нищо против да я заговориш,следващия път пробвай :P

Град
    Сливен
    Еми надявам се да я срещна пак и тогава вече ще я заговоря :P Все пак Сливен не е много голям град.

Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Еми надявам се да я срещна пак и тогава вече ще я заговоря :P Все пак Сливен не е много голям град.
    Определено не е голям Успех, дано я срещнеш отново и този път по-смело и я заговори

О-о-о да Сливен хич не е голям град! В срвнение със София може да е като село, ама недей да имаш прекалено големи надежди...Ако ви е писано ще се срещнете пак!
    П.С. А и ако е от Речица и толкова искаш да я видиш отново можеш да проучиш туй-онуй, Речица поне не е голяма
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Град
    Sofia
    Ми...все пак за пръв път сте се видяли...ако тя те е харесала толкова много,колкото те е гледала..да те беше заговорила тя...

EEe щом ти се е усмихвала, значи те харесва. А да заговориш 1 момче е трудно начало и за момичето, всеки се страхува от отказ. Като не си и показал, че и ти я харесваш, момичето си е помислило, че нямаш интрес. Но това не бива да те ядосва, ще имаш още много шансове да свалиш някое момиче. Ся, ако започнеш да си въртиш на пръста, че тя е супер важна за теб, следващия път като я видиш отново, ша започнеш да правиш всичко възможно да и привлечеш вниманието...ии тогава можеш да оплескаш и да се държиш неестествено.

Цитирай Първоначално написано от CeLyVka

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от biberinka
    Да му резне 1 шамар ?

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от biberinka
    Да му резне 1 шамар ?
    E той ще я заговаря бе, няма да я пипа по дупето.

Аз ако бях, щях да я заговоря. К'во пък... ако не откликне, много важно, слизаме от автобуса и всеки по пътя си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Момиче във автобуса...

Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Значи ето я и моята история.Значи един вторник се наложи да ходя до Речица(понеже съм от Сливен)да взема там някаква бележка от доктора ми.И на връщане хванах автобус.И на следващата спирка се качи едно момиче което отначало не ми направи голямо впечатление защото седна 2-3 реда зад мене.После след около 2-3 минути се премести точно пред мене!!Не спря да ме гледа даже по едно време ми се усмихна и щях да полудея много ми хареса .Обаче понеже аз съм малко срамежлив и не я заговорих Според вас тъпо ли съм постъпил като не съм я заговорил
    Да,тъпо.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Мисля, че е тъпо. Другия път действай. По-добре да съжаляваш за нещо, което си направил, отколкото за нещо, което не си.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Мда... Малко тъпичко. Но пък може да я срещнеш пак. Кой знае... Моята история с момчето, по което съм луда сега започна така... но това няма значение. Просто споменавам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Някога опитвали ли сте да кажете на непознато момиче просто ей така, че е хубаво? Опитайте и ще ви изненада как ще потръгне разговор. Само с гледането не стават нещата.

Град
    В.Търново
    яката тема ли е...

Град
    Сливен
    Все някой ден пак ще ми се наложи да ходя до Речица.

Град
    in the rock city (rock)
    оооо непременно да я заговориш следващия път! btw в Сливен има и готини момченца
    Go fix yourself !

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от WhiteDove
    оооо непременно да я заговориш следващия път! btw в Сливен има и готини момченца
    Ти от къде си? П.С:Сливен е градът :P

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Еми трябвало да е да я заговориш,ама сега и да се ядосваш кфо променяш?За следващия път ще знаеш кфо да правиш
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си