- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за момче - идеи?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Трябват ми идеи за подарък на момчее
Хора нямам никаква идея какво да му подаря

плс някакви идеииии

т.7. Заглавието на темата трябва да бъде описателно.
MusicIsThekey
гривна, футболна топка, енциклопедия, пъзел, хубава запалка....хмммдругооо не се сещам
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Сложих темата в този раздел защото момчето ми е съученик... Много добри фр сме и ми се падна да му подаря нещо обаче нззз каквооо

Колан,ако слуша Метъл няква яка тениска(блузка сутчер) на някоя негова любима група.......
Еми, това , с което аз винаги се измъквам ,е парфюм, дезодорант, одеклон, крем за бръснене.Също може и някой готин сувенир, чаша на любимия отбор, друго не се сещам
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
• За колко годишно момче става въпрос?
• Какво харесва, интереси?
• За какви пари говорим?
чаша на любимия му отбор,или такъв шал пак на отбора му..или някоя тениска пак с някой любим отбор или група(дории да няма готови винаги можеш да поръчаш и не е скъпо),някакъв парфюм,може някоя сребърна гривна или нещо такова ноооо...щом е сребърно и щом щ е емъжко ако нямаш много пари не ти го препоръчвам(все пак не можеш да му подариш някоя женска тънка гривничка за 10 лева..мъжките с апо тежки следователно и по скъпи)или ако знаеш че харесва нещо много някой сувенир или подобно(чичо ми беше запален по яхти и такива моркси работи..и му бяхме купилиедин часовник направен като спасителен пояс и там разни интересни морски неща по него)и някви такива :P
Cruel Intentions
себе си с червена панделка ( гола офк )
The Spark
Дам и на мен ми трябва.. за 9то класник?!
Това ще му харесаПървоначално написано от 5StaR

Аз ти предлагам парфюм или гривна, това съм сигурна, че всяко момче би го харесало :P
стоманен вибратор ако е сдухан чалгар.
новия албум на The Prodigy, ако е пич.

Ами дезодорант може,албум на някоя група,там нещо за зимата-шапка,ръкавици...списание Playboy...Използвай въображението си.
ако използваше въображението и знаеше какво да му купи..щеше ли да прави тема?Първоначално написано от SweetDeath

All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Сребърна плочица като висулка, кожени ръкавици, главоблъсканица,чаша (с името му или от онея магическите), тениска с някъкъв надпис или му направи от интернет с картинка/надпис, гравирана запалка,нощтна лампа или друга в момента за друго не се сещам
(#) ...thats a cookie...
каквото най-много харесва или го влече нека е свързано с негоако харесва футбол-топка,тениска,шал
ако се кефи на някоя група,сещаш се.Айде като избереш подаръка пиши какво си подарила

Ami zavisi ot 4oveka gotin kolan,zapalka,himikal(ama ne ot teq sa 50st ima mn qki na izvestni marki),bileti za ma4 na lqbimiq otbor,nqkoq dre6ka...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

еми мисля,че става въпрос за едни чаши дето като ги напълниш и се появява картинка или снимкаПървоначално написано от varnen4e
Да същото. Като картинката може ти да си я избереш. Например да е ваша снимка и когато вътре се налее някъква течност и тя се появяваИмаше един такъв сайт, но го изгубих, но мисля че чичо гугъл ще помогне

(#) ...thats a cookie...
Eto moite idei :
1 mp4-ka ima nqkoi eftini za po 30 lv tam 2-4 gb
2 ima edna midi4ka [pone za sega samo takova sam vijdal] koeto izkarva pu6ak ot nego i sveti mn e interesno
3 topka
4 kakto kazaha nqkoi 4a6a,teniska,6al4e na lubimiq mu otbor
5 primerno az sq re6ih si praq koleciq ot koli4ki s distanciono ama nego nadali go goni poberteta kato men tka 4e ne go prepora4vam
6 plakat vuv stuklena ramka mn e qko
7 nekfo dvd film4e primerno
8 uku disk s lubimata my grupa
9 giri
10 ako draska primerno flakoni,markeri, i t.k

Има едно момче, той ми е най - добър приятел, дори нещо повече (ходим от 1 седмица) и той ми подари от тези сребърните сърчица, дето са разчупени на 2 и едното е в нег другото в мен. Та искам и аз да му подаря нещо, но не знам какво. Дайте идеи!
Имам една идея например ако сте гаджета или се харесвате изберете една ваша снимка и може да отидете в Дизайн 65 или някой друг магазин където правят такива и да помолите да ви сложат снимката в стъклено сърце и като го разтресете да хвърчат сърца.Може да го направите с снимка на любимата му група.

az na moq priqtel my poradix prespapie , tova e edno takova stukleno s formata na surce , vutre beshe nasha snimka , a kato go razklatish padat sur4iceta.. mnogo qko beshe ,,,, nadqvam se tova da ti pomogne ,, i ako moje da pomognete na men .. na 03.05.2012 godina stava na 18 godini ,, ne xaresva parfumi, plusheni igra4ki, snimki sushto , nqma lubima grypa ,, a grivni i gerdani mnogo mrazi .. syper zatrudnena sum , mislq go ot dosta vreme i nishto ne moga da izmislq .. POMOGNETE MI MOLQ VI !!
Книга, видеоигра?
Ако му подарите готина игра сто процента ще му направи много добро впечатление!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en