Има едно момче,което много ми допада като ваншност ,а и ми изглежда добро момче И всеки път когато мине покрай мен ме гледа докато ме отмине , и аз правя съшото,когато минавам покрай него И се гледаме в лицето ,но най-вече в очите И веднъж свършихме часа по физика и те имаха БЕЛ до нашата стая ,и аз нарочно отидох при г-жата да я питам нешо ,зашото и това момче бече ташм с оше две момчета И аз гледам само г-жата и говоря с нея дали може да направя една презентация за другата седмица ,за която тя ме беше помолила И нали вдигнах си единият крак на подиума ,а другия е долу и той само го виждам ме гледа в лицето ,но аз не го гледам,и по едно време се обърнах към него и го погледнах и той пак ме гледаше После се отдрапна малко назад и ме погледна отзад ии аз се засмях леко,все едно че не се смея на него ! И следтова тръгнах без да го погледна И винаги,абсолютно винаги ме поглежда,като минавам покрай него,но няма никакви реакции ,в смисъл че нито се усмихва,нито нито нишо. А винаги,всеки път е сериозен ,като ме погледне !! И аз не знам зашо така.Моля ви кажете ми какво да направя И дали ме харесва И как мога да разбера дали си ме харесва или дали има някакви симпатии към мен Благодаря ви предварително