.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как и с какво си почиствате молив и спиралата ?

Здравеите от мн отдавна изполазвам 4ерен молив и спирала и ги почиствам с тоалетно мляко , но нз защо никога немога да го из4истя както трябва винаги остава по малко черно ... и как по то4но ги почиствате аз с памуче отдолу но ми лути Помощ

Мацка бе какви са тия теми,тука може наръчник да издадеме С тоалетно мляко да,но какво очакваш-слага се малко и не може да се изчисти молива напълно,винаги остава малко

Цитирай Първоначално написано от slaveto1989
    Мацка бе какви са тия теми,тука може наръчник да издадеме С тоалетно мляко да,но какво очакваш-слага се малко и не може да се изчисти молива напълно,винаги остава малко
    Добре извиняваи щом ти е тъпа темата ... Все пак нали е да събираме мнения и опит

Цитирай Първоначално написано от sladoledche
    Добре извиняваи щом ти е тъпа темата ... Все пак нали е да събираме мнения и опит
    Е нищо не съм казвала,ама помисли логично,разбира се че няма да се изчисти от долния клепач например

Цитирай Първоначално написано от sladoledche
    Е нищо не съм казвала,ама помисли логично,разбира се че няма да се изчисти от долния клепач например
    Добрем исках да видя дали е сао при мен това

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    аз си махам грима с мокри кърпички за почистване на грим...и се маха
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Аз сщо използвам мокри кърпички за почистване на крим исе маха идеално.

Преди не бях доволна от нищо-нито тоалетно мляко,нито сапун

Кърпичките ги продават навсякъде и не щипят спокойно
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

тоалетно мляко ...
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз сщо използвам мокри кърпички за почистване на крим исе маха идеално.

Преди не бях доволна от нищо-нито тоалетно мляко,нито сапун

Кърпичките ги продават навсякъде и не щипят спокойно
    ms

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз мисля да си взема кърпички, защото с тоалетното мляко или makeup remover не мога да си махна грима изцяло. За това си пия лицето с гел за лице.....маха се супер и се маха ВСИЧКО!

Преди ползвах тоалетното мляко на Ейвън. До един момент беше добре, обаче после, като почна едно лудо парене на очите, край няма. Спрях да го позлвам и си почиствам грима (силно казано грим, защото ползвам почти винаги само спирала) само с топла вода. Маха се доста добре.

Град
    София
    С гел за измиване на грим.
    Нов ник: Cassidy

Аз ползвам на Ив Роше един дегримьор и съм доволна. Не ми щипе на очите и гримът пада лесно.

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    аз си махам грима с мокри кърпички за почистване на грим...и се маха
    +1.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Има си специално лосиони за почистване на очен грим, иначе аз използвам мокри кърпички както казаха по нагоре и се маха.. но пък зависи и от самия грим и от количеството му, което слагаш.
    Добре е да имаш лосион за почистване на очен грим ако си слагаш повече... струва до 4-5 лева =}

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Еми хора може моя начин малко странен да ви се стори ама все пак ще го напиша. Първо си измивам лицето със сапун Dove. После си го почиствам с тоалетно мляко и въпреки това има още останал черен молив в/у долния клепач на окото. Затова вземам клечка за уши(чиста) и слагам съвсем малко от тоалетното мляко в/у нея, колкото да се навлажни малко. После много леко започвам да търкам долния клепач(като не докосвам самото око!) и така молива се маха. Надявам се да съм помогнала.

Цитирай Първоначално написано от blue_ice
    Еми хора може моя начин малко странен да ви се стори ама все пак ще го напиша. Първо си измивам лицето със сапун Dove. После си го почиствам с тоалетно мляко и въпреки това има още останал черен молив в/у долния клепач на окото. Затова вземам клечка за уши(чиста) и слагам съвсем малко от тоалетното мляко в/у нея, колкото да се навлажни малко. После много леко започвам да търкам долния клепач(като не докосвам самото око!) и така молива се маха. Надявам се да съм помогнала.
    Не е много хубаво да си миеш лицето със сапун... никак даже.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз ползвам тоалетно мляко на Ейвън за почистване на очен грим и съм много доволна но вина ги остава по-малко от молива така,че не се притеснявай

С кърпички за почистване на грим..

Град
    Горна Оряховица
    И аз ползвам мокри кърпички. От тоалетното мляко ми смъди на очите.

I az sum 4yvala za tova s kle4kite ili po to4no n6 podobno a za sapyna ne e polezno ...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз така с клечките.....но за сапуна съм чувала,че не е особено полезно...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Велико Търново
    Значи използвам специален лосион за грима около очите.Единия е на Clinique а другият е на Avene(чете се Авен),И от двата съм много доволна.А иначе за да изчистя коректора използвам бебешки мокри кърпички,много е приятно с тях.А понякога когато ме мързи да се трия отделно с лосиона за премахване на грима около очите се трия направо цялата с бебешките мокри кърпички.

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

тоалетно мляко се казва аз имам то е с моркови мн е хубаво мн съм доволна от него има едно също мн хубаво мисля че е тоалетна вода на "Гарниер"
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си