- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как и с какво си почиствате молив и спиралата ?
Здравеите от мн отдавна изполазвам 4ерен молив и спирала и ги почиствам с тоалетно мляко , но нз защо никога немога да го из4истя както трябва винаги остава по малко черно ... и как по то4но ги почиствате аз с памуче отдолу но ми лутиПомощ
![]()
Мацка бе какви са тия теми,тука може наръчник да издадемеС тоалетно мляко да,но какво очакваш-слага се малко и не може да се изчисти молива напълно,винаги остава малко
![]()
Добре извиняваи щом ти е тъпа темата ... Все пак нали е да събираме мнения и опитПървоначално написано от slaveto1989
![]()
Е нищо не съм казвала,ама помисли логично,разбира се че няма да се изчисти от долния клепач напримерПървоначално написано от sladoledche
![]()
![]()
Добрем исках да видя дали е сао при мен товаПървоначално написано от slaveto1989
![]()
![]()
аз си махам грима с мокри кърпички за почистване на грим...и се маха![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аз сщо използвам мокри кърпички за почистване на крим исе маха идеално.
Преди не бях доволна от нищо-нито тоалетно мляко,нито сапун![]()
Кърпичките ги продават навсякъде и не щипят спокойно![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
тоалетно мляко ...![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
msПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Преди ползвах тоалетното мляко на Ейвън. До един момент беше добре, обаче после, като почна едно лудо парене на очите, край няма. Спрях да го позлвам и си почиствам грима (силно казано грим, защото ползвам почти винаги само спирала) само с топла вода. Маха се доста добре.
С гел за измиване на грим.
Нов ник: Cassidy
Аз ползвам на Ив Роше един дегримьор и съм доволна. Не ми щипе на очите и гримът пада лесно.![]()
Има си специално лосиони за почистване на очен грим, иначе аз използвам мокри кърпички както казаха по нагоре и се маха.. но пък зависи и от самия грим и от количеството му, което слагаш.
Добре е да имаш лосион за почистване на очен грим ако си слагаш повече... струва до 4-5 лева =}
Еми хора може моя начин малко странен да ви се стори ама все пак ще го напиша. Първо си измивам лицето със сапун Dove. После си го почиствам с тоалетно мляко и въпреки това има още останал черен молив в/у долния клепач на окото. Затова вземам клечка за уши(чиста) и слагам съвсем малко от тоалетното мляко в/у нея, колкото да се навлажни малко. После много леко започвам да търкам долния клепач(като не докосвам самото око!) и така молива се маха. Надявам се да съм помогнала.![]()
Аз ползвам тоалетно мляко на Ейвън за почистване на очен грим и съм много доволнано вина ги остава по-малко от молива така,че не се притеснявай
![]()
И аз ползвам мокри кърпички. От тоалетното мляко ми смъди на очите.
I az sum 4yvala za tova s kle4kite ili po to4no n6 podobno a za sapyna ne e polezno ...Първоначално написано от blue_ice
И аз така с клечките.....но за сапуна съм чувала,че не е особено полезно...Първоначално написано от blue_ice
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Значи използвам специален лосион за грима около очите.Единия е на Clinique а другият е на Avene(чете се Авен),И от двата съм много доволна.А иначе за да изчистя коректора използвам бебешки мокри кърпички,много е приятно с тях.А понякога когато ме мързи да се трия отделно с лосиона за премахване на грима около очите се трия направо цялата с бебешките мокри кърпички.![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
тоалетно мляко се казва аз имам то е с моркови мн е хубаво мн съм доволна от него има едно също мн хубаво мисля че е тоалетна вода на "Гарниер"![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()