- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое поставяте на първо място в живота?
Себе си!![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Това, което осмисля съществуването ми е любовта. Живея, за да обичам и да бъда обичана.
Първоначално написано от Riot
![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Стремежа към нещо по-хубаво и любимия човек.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Себе си и надеждата.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Свободата ^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ами... главно красотата във всяко едно нещо на тази планета- уникалността му и значението му, дори да не е пряко свързано с хората; перипетиите, които ще ме очакват утре, за да продължа да живея осъзнавайки смисъла на всичко, със самосъзнание на някой, от който би могло да зависи нещо...
семейстовото ми и по специално сестра ми.. не знам какво ще правя ако нея я няма ..после чак идват любимия човек и музиката естествено
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
свободата.ако я имам,имам всичко,което искам от живота...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
семейството и след това са приятелите ми
Приятелите - моят живот !!!
Семейството - създателите на моят живот
Аз - не точно егоист![]()
Училището - мани налага се
................... и нататък всичко останало
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
семество , приятелии кучетата ми
![]()
![]()
Семейството и себе си![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
1 Семейство
2 Приятели
3 Образование
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Семейството.
;]
1.Семейството
2.Себе си.
3.Образованието.
4. Приятелите (не са истински приятели иначе щяха да са по-горе)
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
кура ми...ако трябва да съм честен![]()
ии дами и господаа...какво откровениее..Първоначално написано от psychopath
![]()
.!.
любовта (към семейство,приятели,живота и т.н )
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Ако са глаголи - казала съмПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Секс, ядене и шопинг.![]()