- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дискомфорт при секс с кондоми ?
здравейте,
Когато го правим с моя приятел имам проблем . Изпитвам дискомфорт от кондомите. Искам да попитам другите момчета какви използвате за да опитаме с тях.
ми ако си испусне "малките палавници" в мен после какво ще правим? мисля че е по добре със но нещо не ми е удобно както без
Първоначално написано от pysanka
Nqma i da ti stanepravq sex vinagi bez condom i nese e sluchvalo do sq nishto prosto trqbva da e po vnimatelen
![]()
има и болести и инфекций които могат да се хванат то не става така както мислиш![]()
Ми не използваме... макар и малко опасно ..
ама си е УНИКАЛНОТО
нооо Вниманието на МАКС
иначе тия на DUREX обикновенните, май бяха сини ;дд с едно перце те са по така![]()
white sensation![]()
ako vrazkata mi e seriozna i mojete da govorite za vsi4ko moje6 da go pomoli6 da si napravite izsledvaniq i da mine6 na protivoza4ata4ni...Първоначално написано от pysanka
вие сте изключително зле... ОТ ВЕКОВЕ се знае, че метода на прекъснатия полов акт НЕ БАЧКА винаги... нали се отделят други мазги, които съдържат също сперматозоиди... повече от 40% от нежеланите бременности се получават по този начин...
досега нищо не било ставало... абе ейй.. то 1 път ше стане и ше ти се иска да си завреш главата в гъза... мислете с главите си, не с половите си органи... как може да имате толкова ниска сексуална култура, имате интернет, имате мераци... ами поинтересувайте се първо. Това е вашата съдба, вашето здраве..
благодаря за отговорите ще пробваме с курекс![]()
Подкрепям! Когато решиш, че си с подходящ мъж и искаш да имаш деца, ще си го правиш колкото искаш без презерватив..Първоначално написано от EarthShaker
Ами избирай - риска без презерватив или риска от некомфортното усещане. Пробвай различни марки, Durex е добра.
Napylno e prav kolegata...ot teq gluposti mi e dotegnal da se vaikam.Durex i Beneton sa nai-dobrite spored men...No na protivoza4aty4ni e nai dobre , bez nikakvi prezervativi... ;]Първоначално написано от EarthShaker
ами правете го без.Ние с фрд ми го правим почти всекин път без поради същото неудобство и ограничаване на удоволствието с презерватив.Ако някой път се случи без да иска да се изпусне докато е в мен ще тичаме до аптеката,макар ,че никога не се е случвало.Понякога кога не ти се иска всеки път да свършва в/у теб просто сложите по някое време кондом за да свърши в теб. Хем ще е различно защото не сте го правили ототдавна с ,хем няма да се омазваш отновоНо просто трябва да се научи да се сдържа и да бъде бърз по отношение на изваждането
![]()
Най-яко е без презерватив, пък и освен това ний с Айшето работим по въпроса с демографския спад на населениетотъй де и със сестра и, и с внучката и която е на 8 (но е печена мацка).
![]()
и не разбирам какво против циганите имате и ний сме хора![]()
Първоначално написано от anonimnaa
![]()
Здравей.
Щом изпитваш дискомфрт от секса със презерватив вероятно имаш алергия към латекса или към спремициди ...Нз не съм лекар но отиди на гинеколог да те прегледа.Може да преминеш към противозачатъчни.Много отдавна медицината е на ниво,което не съответсвана схващането,че от противозачатъчните се пълнее,окосмяваш се като горила и тн....
вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи
направо да предложа на доктора да пробва да "влезе в мен" без презерватив и със да види точно какво ми е и да каже диагнозата![]()
Аз съм докторПървоначално написано от pysanka
![]()
Опитайте с презервативи които се продават заедно с лубриканти,или си кпете отделно един лубрикант
Ако ти е толкова некомфортно има и нестандартни начини да се практикува тази религия "секса", било то без или със презерватив - само сбъркайте дупките![]()
А иначе сериозното мнение си го казаха - като ви се прави секс "наголо" правете си, нали няма аз да съм бащатаТози метод за "навремното прекратяване на акта е един от най-глупавите. Аз дето съм мъж и знам колко е по-приятен секса без презерватив се жертвам, понеже си нямам толкова доверие, че ще се справя.
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
o,boje ot takiva kato teb kryvta mi kipva!Първоначално написано от supersex
![]()
![]()
![]()
raboteli te po demografskiq spad na naselenieto!nqmam ni6to protiv vas ama sled 50 godini v BG 6te ima samo romi,babi4ki i dqdovci!Vie ne se pazite,rajdate(jenite de
)po 5 deca,a bulgar4eta ve4e se rajdat tolkova po-rqdko!ima BG gradove i sela v koito romite sa pove4e ot bulgarite....pak povtarqm nqmam drugo protiv vas!prosto nakyde otiva BYLGARIQ?!!?!?
![]()
![]()
sorry za kirilicata...pak se precaka
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
Пробвай от най-обикновените. Освен презерватив има и други начини, но не разчитай на прекъснат полов акт САМО. Консултирай се с лекар кой контрацептив да предпочетеш. Противозачатъчните са добро предложение, но само ако имаш сериозен и здрав партньор......и си по-големичка.
Ами нормално е да има дискомфорт..то е все едно да лижеш сладолед през витрина.....Въпреки това презерватива си е добро средство за защита и в интерес на истината съм изключително доволна от СПОРТЕКС.ДЮРЕКС също не се лоши ,но това е единствения презерватив дето ми се е късал засега.