- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не го разбирам...
Значи,с гаджето ми ходиме от две седмици,всичко е ОК,винаги като се видиме ме гушка,целува,държим се за ръка...ПРЕКРАСНО,обаче днеска като се видяхме ДОРИ НЕ МЕ ДОКОСНА!!Засякохме се ей така,случайно,на спирката докато той си чакаше автобуса,поговорихме се,разбрахме се кога ще се видим и така,а той се държеше така все едно иска по бързо да си тръгна :/ ....искам да питам нормално ли е при положение че ходим,дори да не ме прегърне?!![]()
Може да не е на кеф.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Първоначално написано от HONDA
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Както казаха по-горе може да е бил ядосан, изнервен и т.н, не се коси, момчетаКогато излезете, ако се държи отново по същия начин тогава поговори с него
Засега обаче не се вкарвай във филми
![]()
Аааа много ги мразя такива нелюбвеобвилни. Какво като не бил на кеф? Той да ме целуне пък нека пак да си бъде ядосан. Аз обичам да ме гушкат и ако не го направи, ще тропам сърдито с крак. Какви са тези работи сега. Да не съм го ядосала аз.![]()
![]()
За това, ако не дай си Боже и следващия път се държи така, го питай к'ъв му е проблема и му обясни, че не ти е приятно да се прави на 'пич'.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ДА.Първоначално написано от jeni92_abc
Нормално е![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Нормално е, ако не е бил в настроение да не му е било до това.Все пак го питай.
Ехх като почнете да се вкарвате в някфи филми.Нищо няма спокоойно![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
да е и какво кат не е бил на кеф... ддз не е правилноПървоначално написано от HONDA
да я целуне прегърне пък нека си е ядосан.. на всеки се случва да е изнервен и да не е на кеф...
тва че нещо не му свърта не му дава право да се държи така
дано се оправите,като се видите
Успех
Хахахахаха.Първоначално написано от TupacShakur
Не му било давало право![]()
![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Ти па..всичко цветя и рози...Цуни го ти, кфо чакаш сам да се сети..Недосетливи са понякога...
Може да не е бил в настроение,макар да сте само от 2 седмици![]()
Ми да не е. Аз не го оправдавам, просто изказвам мнение. И на мен ми се случва, когато не ми е ок да не ми е до гаджето.Първоначално написано от TupacShakur
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Може и да е бързал..Не се притеснявай за такива глупости..
Ееее айде ся лиготии. Не те прегърнал 1 път и вече голямата работа. Като не е на кеф може да не иска да го занимават. Айде стига си се притеснявала за такива простотии.
Може да не е бил на кеф, както казват преди мене, да не е очаквал да те види и си го изненадала и не е знаел как да постъпи. Не се коси.
не попречвай на малките неща да те притесняват... може да не е бил на кеф.... виж как ще се държи на срещата ви и ако пак е така, поговорете...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
не попречвай на малките неща да те притесняват... може да не е бил на кеф.... виж как ще се държи на срещата ви и ако пак е така, поговорете...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
мерси за мненията,днес се видяхме...оказа се че наистина не е бил на кефвсичко е ОК
![]()