- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да опитам ли с него?
Привет, на всички,на които им се чете и искат да ми помогнат със съвет.Напоследък не влизам много тук във форума,защото и нямам много време...Даскало,купони и т.н.Миналата неделя се запознах с две момчета,една фр-ка ме запозна с тях по-точно.С единият се запознахме и това беше (нямахме възможност да се видим пак)...С другият още същата вечер отидохме на кафе бяхме аз,френдатака ми едно момиче и той...Започнахме да си лафим и аз като казвах нещо се оказваше,че и той харесва определен тип музика,приличаме си по характери..с една дума допаднахме си още на първата среща...Страшно много се учудих от това...Когато ме видя за първи път си мислех,че ще ме помисли за надута,защото и на външен вид съм като чалгарка или фешънка,е така поне ми казват....Не,че ме интересува какво мислят за мен,тези които не ме познават...Пука ми единствено какво ще кажат,тези които ме познават и държа на тях,както и те на мен.След тази наша първа среща така да се каже се видяхме пак този път даже останах да спя във фр-ката си,за да ходим на диско с въпросното момче и още няколко човека...С фр-ката ми го извикахме и той дойде при нас.Казах му,че ще спя при фр-ката си той много се изкефи даже се пошегува,че ако искам мога да остана да спя при него...
Естествено,отказах....Стана време да излизаме на диско и така отидохме и беше супер яко....Опознахме се още повече.Снощи се базикахме с него..Поздравявахме се с най-различни песни..И аз се усмелих да го попитам дали си харесва някое момиче,той каза "НЕ"!И после сякаш ми прочете мислите и ми каза,че е свободен за мен...
![]()
При,което аз спрях до тук нямах смелост нищо друго да кажа....Той ме целуна,прегърна и си казахме "Чао"...Да го питам ли дали иска да пробваме?Един мой френд ми каза,да не бързам да му признавам,че го харесвам,но не издържам.....Има такива плътни и сладки устни,чаровна усмивка,че ми се иска да го изям...
Знам,че доста дълго стана,но се опитах да ви го разкажа възможно най-подробно,за да ми дадете по-правилен съвет...
След поредица разочарования не мога да повярвам,че пак май се влюбвам...
![]()
След дълги и самотни дни и нощи,пак любовта идва при мен.Чувствам,че трябва да опитам с него.Сърцето ми го казва...Кажете какво да правя,моля ви...
![]()
е ест. че ще каже Не хихиеми пробвай, няма какво да губиш, или поне му намеквай малко по малко, или излезте само двамата и така ще стана работата
няма какво да губишш...
Just do it !![]()
![]()
white sensation![]()
Мис,ХрисПървоначално написано от xpici
.Много искам да опитам с него сега даже ми липсва...Не съм го виждала от снощи и вече полудявам..мисля само за него...
![]()
Благодаря ти и на теб за комента.Да,дойде и моят час много съм (happy).Първоначално написано от Зайо*Байо
Даа знам какво еПървоначално написано от slun4ice_90
, мм направо деиствай няма какво да се чудиш и да се маеш, че после да не съжаляваш
кажи му че ти се ходи на кино и отивайте двамата без приятели миятели и т.н и готовоо
Успехх![]()
white sensation![]()
Страхотна си,нямаш равна.Мис,пак хих.Първоначално написано от xpici
От цялата си душа ти желая да изпиташ и ти това,което чувствам сега аз.На всички желая да са щастливо влюбени-загубени.
И да не се отказват,а да си търсят щастието.
,,Toзи който не рискува, рискува повече! ''
Няма какво да губиш, можеш само да спечелип! УСПЕХ!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз бих ти препоръчала да не бързаш много. Опознайте се по-добре. Все пак сте се запознали миналата неделя. Не всеки е такъв, какъвто изглежда. Но като цяло е супер, че си си намерила момче, с което така да си допаднете. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Давай но не прибързвай.Нека всичко стане със естественият ход на нещата.
Твой е ако го искаш, той е готов. Ако и ти си готова, няма какво да чакаш.
Хващай бика за рогата![]()
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
мн0г0 се радвам за теб..сп0ред мен мяма кф0 да чакаш..а направ0 да ми се хвърлиш в обятията.. хахмн0г0 щастие и люб0в ти желая мацка..
![]()
![]()
Ти го искаш, а очевидно и той те иска. Това е супер.Много се4 радвам за теб.
Ноооо не бързай да се хвърляш така да се каже " на сляпо". Първо го опознай малко.
Идеята, която ти дадоха по-нагоре за киното е много добра.А после може да идете на кафенце само двамата и така.....
Ако нещата минат така добре , както са били до сега, значи всичко е ОК .
Давай смело!! Успех!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Уляляляля точно такаПървоначално написано от Зайо*Байо
![]()
![]()
![]()
Е, целунал те е, работата е ясна!
Но не се натягай много че да не му омръзнеш по-бързо отколкото сте се зарибили.
Предпазливо и напред!
И най-вече без много много обяснения -по-важни са действията (а и обясненията няма да стоят много намясто).
Звучи много очарователно историята ви между другото. Айде успехи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не всеки ден срещаш момче което да ти допадне,така че действай :PУспех
![]()
![]()
Действай както казаха напред и предпазливо...но не чак толкова предпазливо все пак.Щом се харесвате и няма пречки се отпусни по течението и давай.Само внимавай да не е от тези момчета и момичета,които като им признаеш стават много велики.Иначе може да му признаеш,но на първо време не му се доверявай толкова много.Надявам се нещата между вас наистина да потръгнат и да се радваш на голяма любов.Пожелавам ти го,защото ти наистина го заслужаваш.Забрави всички предрасъдъци и стари страдания и се отдай на мига.Бъди щастлива.![]()
Всеки казва : "Не бързай, не бързай" ...яяя си действай докато можеш ! Момчетата обичат да им се показва че ги ценят, а пък очеИЗВАДНО и той те харесва..хващайте се на въртележкатаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Мръсник малък...
Не съм си и мислила,че ще се сетиш да драснеш някой ред тук...Кой за какво си мисли Гог...
![]()