- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете какво да правя плсс , защото вече не знам..
има едно момче, което 2 месеца тичаше след мен правеше всичко за мен и искаше да сме заедно..аз обаче точно тогава не бях готова да се отдам на нов човек и не исках да сме заедно.. и му обесних това.. сега обаче осъзнах колко много започнах да го харезвам..и колко искам да съм с него ..звъннах му.. два пъти излизахме да си поговорим ..аз му обесних, че искам да сме заедно, че съм готова за сериозна връзка ..и той почна да ми говори.. колко много обича спорта, които спортува и как никое момиче няма да може да го замести..и че съм много красива и че мога да буда с всеки ,които поискам и за какво се занимавам с него.. ама аз искам да буда с него и .. не знам вече какво да правя не мога да разбера как може спорта да е всичко за него ,.и да не иска изведнъж да сме заедно ...разбирам да ми каже, че не ме харева и че не иска да е с мен ..ама не го прави.. моля помогнете ми дайте някакъв съвет..![]()
Остави го намира, ако има някакви чувства то ще помисли над думите, които си му казала и ще предприеме нещо, ако ли не оставяй го, все пак не е незаменим, засега обаче му дай време да помисли, да осмисли нещатаНе бягай подире му!
![]()
не.се.отказвай-щом.те.е.искал.преди.що.не.и. сега![]()
спорта.е.само.оправдание-мисля.4е.си.го.наранила.пред и.и.ся.ти.го.връща
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от zaraaa
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Той, ако иска да бъде с теб, ще намира време да се виждате и да бъдете заедно. Човек, когато иска нещо, винаги намира начин да го постигне. Само си намира извинения, за да не те отреже по-грубо.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Со0ри ама според мене спорта е само оправдание, за това че няма вече нищо към теб, просто не иска да ти го каже направо .. остави го .. както ти е казал той "можеш да имаш който си поискаш"![]()
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
явно е изгубил интерес към теб,няма смисъл пропуснала си шанса си сега и да съжаляваш няма да промениш нищо
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
+1Първоначално написано от what3ver
И слагай малко главни букви и се научи къде е "ъ" !![]()
![]()
Мале, адашка!![]()
Ся'а по темата. Както сама каза, той е тичал след теб преди два месеца. Демек изпуснала си го, карай на следващия. (:
+1Първоначално написано от juSTkiddy
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Просто го остави..ще дойде някой друг с който да бъдеш
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Логично обяснение => Наранила си го първият път като си му отказала.....Сега се прави на недостижим и иска да ти отмъсти по някакъв начин.
Поздрави пича от менеТака се прави... докато си млад се спортува. Гаженцата по-късно има време за всичко
Пък и за кво му е алса да е с тебе след като си мениш мнението много бързо... да се влюби в тебе и да го заебеш. ОСТАЙ ГО на мира !!!
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
+1Първоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
mersi mn za suvetite i mneniqta![]()
:P
Не иска да е с теб вече...