.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 306
    Мега фен Аватара на machoka
    Форумът няма промяна във версията. Същият е, с изключение на леките визуални промени.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Според мене трябва да се доразвие функцията за приятели
    и да има бутон при тези за Лс,за профил,под мнението водещо директно до Teen ID-то на дадения потребител
    Тия две промени ако са възможни ще са добри
    Аз също заставам зад това предложение !

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Форумът няма промяна във версията. Същият е, с изключение на леките визуални промени.
    Добре, де, тогава нека "леките" визуални промени ги няма. Наистина, отвращават ме. И не го казвам, защото съм егоистка. :Д Просто не само аз мисля така, и сам забележи.
    Като се има предвид, че принципно обичам промените. (:

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    и да има бутон при тези за Лс,за профил,под мнението водещо директно до Teen ID-то на дадения потребител
    Аз пък не. Целите тия глупости с приятелите, рейтингите, "тийн idата" са меко казано малоумни и излишни. Тва не е сайт за запознанства...
    аз пък не искам рейт.. не искам хората да цъкат бутонче на профила ми и да го гледат недоразвит, 'щото не ми се качват снимки и не ми се пишат педерастки лексикони и т.н....
    Тъпо е цялото тва нещо.

Иска ми се нещо, доближено до идеята за форум. Анонимно, с минимум полета за попълване. Където ако ща в някоя тема ще си юрна муцуната или ще пиша ква ми е косата и ква музика слушам.
    Знам че никой не ме кара да попълвам, но все пак това ме дразни. Дразни ме че имам "тийн ID" и то се "влачи" след мен и стои дефектно и непопълнено, сякаш нарочно е така (то си е де... )
    Няма ли начин тва ID да е по избор? И още от регистрацията да те пита дали го искаш...

С такива шитни е ТЪПО
    1.тука да не е импулс
    2.не ща да имам опция приятели.. тези които ме кефят си ги знам кои са и без да се аддваме
    3.абе просто ме дразни о.О
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Има много неща, които ще се дооправят. Давахте много зор, за това я пуснахме, иначе щеше да излезе финално след повече от месец.

Опазил ме Бог, не искам да си представям форума "дооправен".

Мега фен
    Град
    Извън границите
    jghgh това че промените не ти харесват не значи че трябва да сме против усъвършенстването
    Винаги може да си попълните данните колкото да ви излиза(лъжливи) и да не влезнете никога повече в тази част на форума

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Мачок, Алекс, изложили сте се.
    Абсолютно сериозна съм, не очаквах сайт тип "impulse, aha, mucunki, etc.".
    Аз предлагам да върнете старата версия на форума, за да не изгоните съвестните си потребители, на които определено няма да им се хареса новата версия на сайта, убедена съм
    Мислех ви за хора със стил и утвърден вкус, но какво се оказа-изсрали сте едно огромно лайно. (:
    Напълно права си!Особено с последното изречение Нз кво има да се дооправя..ама дано да не стане още по "обновено"че тогава нз..Преди колко хубаво си беше..и кой е напирал???Как да го разбирам?значи пускате по новата версия по-рано щото някои потребители напирали,а сега другата част като искаме да върнете както си беше напреди не може..що за едните може,а за другит ене?

Cruel Intentions

jghgh това че промените не ти харесват не значи че трябва да сме против усъвършенстването
    Винаги може да си попълните данните колкото да ви излиза(лъжливи) и да не влезнете никога повече в тази част на форума
    Първото ти изречение e ftl, братле.
    Аз пък ти казах че не искам да ми се "влачи" teen id-to паралелно с акаунта ми във форума. Ако има някъв начин да имам само потребител във форума без teen id, аз първа ще си я направя тая опция.

Прекалено "личност" се чувствам с teen id, каквито и неща да пиша там. Не искам да фигурирам като нищо повече от потребител тук, не ща да имам специална страничка, сайтче, и т.н...
    Че аз закво нямам аха и импулс бе?! Щото тия простотии ме нервят и не ги одобрявам.

Ясно е, че няма да стане моята, но мачока е направил темата за различни мнения, нали?
    Аз казвам моето.

TEEN ID SUX
    GREEN SUX
    Рейтинг SUX
    "Приятели" SUX

Поне форума си е същия...

Мега фен
    Град
    Извън границите

Сега видях
    под снимката има едно плюсче то е за добавяне на приятели :ДДД

Мега фен
    Не ви ли прави впечатление че потребителите са твърде малко предвит този час когато обикновенно са по 500-600 потребители онлайн ? Това да не се дължи на никовете нещо ?

Не ви ли прави впечатление че потребителите са твърде малко предвит този час когато обикновенно са по 500-600 потребители онлайн ? Това да не се дължи на никовете нещо ?
    Това се дължи, че 'teenproblem.net' още не е активен домейн, а доста по-малко от хората знаят за 'teenid.net'.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Това се дължи, че 'teenproblem.net' още не е активен домейн, а доста по-малко от хората знаят за 'teenid.net'.
    Майната му на teenid! Махнете моя : (

Мега фен
    Град
    Извън границите
    аз ли влизам безпроблемнно от teenproblem.net

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    na men mi e se taq i bez tva nqma da go izpolzvam teen id
    Ето го най-правилното мнение до момента. Ако не ви харесват новостите около профилите на хората, просто не посещавайте teenid.

Но според мен малко бъркате предназначението на тази екстра - не го имайте като сайт за запознанства. Чрез teenid можете да си създадете собствен профил, който да ви представлява вас самите - нещо като фейсбук и майспейс, само че наш си - български - добавяте си текстове, снимки, любими видео клипиве, линкове към любимите си сайтове и всичко това е вашия профил, можете да си създавате група от приятели със сходни интереси, да разглеждате постоянно техните профили по бърз начин как ги обновяват и добавят нови подробности за себе си и интересите си посредством гореизброените начин.. .

Разгледайте профила на някой, който е добавил всички тези неща за себе си - изглежда подредено и удобно.

Интересно е замислено. Ще трябва да се поразгледа повече.
    Имам един въпрос.
    Има ли някаква опция, с която да виждам кой ме е добавил в приятели?

Град
    там където си излишен!
    bravo haresva mi mnogo
    ama zashto nemoga da si slagam pak smiles kato tvorq cqlata stranica..ne e kato predi i nemoga da si sloja glavna snimka na profila
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Здравейте и то мен,

доста работа се насъбра и чак сега се включвам. Почвам наред:

- Потребителите в момента са малко защото родните доставчици работят малко бавно и все още не са обновили информацията че вече сме на нов сървър и ни търсят на стария. След като четете значи вие ползвате добър Интернет доставчик.

- Новата версия на сайта беше поискана от всички вас. В продължение на години (можете да проверите старите постове) валяха предложения. Най-често искахте екстрата за години, град, пол, снимки, а в последните месеци много много хора искаха да публикуват своите текстове.

- Лексикона не е за 10 годишни. Като гледам доста 20 годишни се ъзикат с него и е интересен и забавен начин да се бъзикаш с приятели или да си направиш допитване. Освен това такова нещо направено по този начин не съм виждал у нас.

- сега сайта наистина изхвръкна понякога но проблема е отново в настройките на IP-тата. Това ще се реши до 24 часа, което означава че утре след 12 часа на обяд почти няма да има хора с този проблем.

- Версията на форума не е подменяна, и дизайна му не е пипан защото смятаме, че си е добър както е. Относно дребните недостатъци и бъгове - работим порешаването им и до края на седмицата няма да има проблеми и ще обвъжем съдържанието според предложенията които вече получихме.

- Не, ние не сме сайт за запознанства! Никой не е казал че вашия профил трябва да е с вашата снимка. А данните ги събираме за да направим това
    http://teenid.net/teenid/ranglists/

Рейтингите на потребители не са защото много хора са гласували за тях, а се оформят на база на това колко снимки, текстове, постове, лексикони, отговори на лексикони, видеа и т.н. имат.

Е благодаря на всики за положителните коментари

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ne znam ama mai pove4eto hora vlizat tyka zaradi interface-a
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    И все пак тия текстове отгоре ме изнервят...знаете ли колко трябва да въртя надоло?създавате толкова много работа на средния ми пръст върху мишката!

Та никой не ми отговори темата ми за "лазаня" в секс ли да я пусна?

Cruel Intentions

Град
    там където си излишен!
    saita si e superr vinagi e bil a sega oshte poveche
    ama zashto nemojem da si izbirame primerno koq snimka da ni e za avatar
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

^ оо имаш плюсчииии от мен

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    въвеждам си ника и паролата 1ви път натискам да влезе...след което иска да я въведа още веднъш правя го и тогава влиза .....що теи?

куха работа! върнете старата версия...

Определено има още мноооого работи да се оправят..
    Като цяло ми харесва идеята и дизайна

Ако махнете тва "последни новини" и преместите профила на тяхно място ще е супер..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си