.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 306
    Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Днес за пръв път влязох в сайта и не мога да го коментирам, защото бях тук само и единствено заради форума.

Сега поразгледах и... си дадох сметка, че съм твърде стар, твърде, твърде стар, за да имам профил в такова шарено нещо, където пише най-активен тийн и подобни неща.

Има много хора, които не харесват промените, а аз съм един от тези, които винаги са любопитни и приветстват новостите.

Новите неща са хубави, но... за тийнове за жалост.

Всяко начало е и край на нещо друго.
    i az sym tyka zaradi foruma drugite ne6ta ne me interesuvat ako 6te i neznam si kvo da slojat se mi e taq samo foruma da ne precakat
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не ми допада.

Не знам кой е искал това точно, но аз предлагам да гласуваме за старият форум. Без лексикони, гласуване и т.н.

ейййййййй този проблем с личните мсг-та го бяхме пропуснали. Още утре ще се реши проблема. Във всяка част от сайта потребителския панел горе с балончетата е по-голямо но тук сме забравили да го актуализираме за което се извинявам. Иначе личните мсг-та излизат много по-добре с червено топче

sweet4esf - можеш да направиш някоя снимка главна когато влезеш в нея, точно под снимката има линк "направи главна"

Мерси за положителните мнения, а за отрицателните - всяка градивна критика или грешка се разглежда и се работи по нея. Но и ние сме хора и понякога правим грешки което е нормално

hmm na men ne6to mi sa bygvat mneniqta mestimi gi primerno edno mnenie go gledam na 2 stranica sled malko e na treta posle pak se vra6ta na vtora 6to taka ?
    I'm a psycho baby

Мислили сме доста по въпроса, но установихме че по-скоро ще преправим този не заради парите, а заради нуждите на сайта. Но ако имаш конкретно предложение - давай. Винаги сме готови за такива.

Цитирай Първоначално написано от alex
    Мислили сме доста по въпроса, но установихме че по-скоро ще преправим този не заради парите, а заради нуждите на сайта. Но ако имаш конкретно предложение - давай. Винаги сме готови за такива.
    Моето предложение е секцииката с лайната да има достъп като "Начало", "Форум", "Учител"...Да си я има, но който иска да я посещава.

Голяма част от потребителите сме тук именно заради форума. Нека имаме възможността да го разглеждаме без да ни излизат лексикончета, снимки, псевдоприятели..

И как по дяволите да си променя аватара?

Аз имам конкретно предложение - не обвързвайте форума и сайта.
    Окей, нека има сайт за запознанства, чалга новини, снимки, лексикони и всичко друго, но се замислете дали всички искаме да го ползваме.

Нека бъде като опция и тези, които не искат да се обвързват с подобен род профили, да им бъде дадена възможността да си посещават само форума.

Аз лично не съм тийн и досега пишех във форума по една или друга причина, но това обвързване ми показва недвусмислено, че мястото ми не е тук.

2. Доскоро форума беше едно уникално за бг пиъринга място, а сега просто става поредният сайт... замислете се и над това, моля.
    Всъщност исках да кажа именно това.

2. Доскоро форума беше едно уникално за бг пиъринга място, а сега просто става поредният сайт... замислете се и над това, моля.
    da ima6 pravo be6e nqkak si unkalno i v sy6tiq moment prosto bez izduzici i ne drazne6e kato vsi4ki ostanali kloningi ama kloniranite atakuvat za jalost ni prevzeha
    I'm a psycho baby

Много креативна идея

Интересно съчетание

Доста иновации

Общо взето още ми е много безориентирано, ама като се свикне ще стане супер. Особено с гласуванията за потребителите, рехтинги, снимки, лудницата.

А за задължителното инфо - първо много се издразних, но като се замисля, всеки може да напише нещо колкото да мине номера

Само едно малко не ми харесва.. че е станал като сайт за запознанства и то щеш-нещеш.. по принцип форумите бяха за анонимност, все пак доста интимни лични неща се пиашат, това му беше апетитното, а сега е малко като обествена тайна. Нещо като BGStar.eu сайта -хем запознанства хем форум има, нещо това не ми се нрави.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Не мога да отварям през основния адрес, а само teenid.net.

И нещо ми е много бавно или е от нета ли нз
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Gasoline alley
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    И как по дяволите да си променя аватара?
    отдолу под чалгаджииските новини
    Начало Търсене Потребители Потребителски групи Настройки за форума

Всеки който до момента е ползвал само форума може да продължи да го ползва. Преди имахме и галерия обвързана вв сайта която се ползваше от част от потребителите. Според допитването някой хора дори не знаеха че я има

Не е задължително да поддържате своя профил, не е нужно дори да имате такъв ако не го искате. Предвиждаме опция да активирате или деактивирате профила си в ТийнИД ако пожелаете (или ако няма инфо). Така че не виждам какъв ще е проблема с ползването на форума, а за дребните грешки в менюто - обещах да ги оправим още утре. Просто от около 24 часа сме на крак и малко в повече ни дойде на мен и на останалите приятели с които го копаме по сайта в момента.

Благодаря ви че дадохте ясни и конкретни предложения които да вкараме в употреба

Понеже не знам дали съм станал ясен - това че съобщенията ви се виждат САМО от ТийнИД е грешка

Основния адрес ще стане достъпен до 12 часа... това зависи от доставчика ви... аз до преди час нямах достъп!

Цитирай Първоначално написано от alex
    Предвиждаме опция да активирате или деактивирате профила си в ТийнИД ако пожелаете (или ако няма инфо).
    За това става дума.

Не е лошо да въведете кратко инфо какво всъщност е Лексикона, публикуването на текст, любими въпроси и т.н.

НЕ ми харесва: Че не мога с дясно копче и от менюто на Лисицата да отварям чрез нов Таб! Аз обичам да си отварям така и да следя няколко неща наведнъж....

Град
    Асеновград, България
    Хайде спрете да бълвате злословия!
    Основната идея е да се съберат максимално много функции в един сайт, тъй че той да е максимално полезен за всеки. На еидн му трябва форума да споделя - TeenProblem (може само форума да си ползва),
    на друг му трябват статии - TeenProblem (може само статии да си чете),
    трети иска да си пише есетата плагиятствайки - хубаво TeenProblem е на среща и никой не му казва да си ползва форума или TeenID, друг иска да се информира - ами добре TeenProblem има и секция новини.
    Някой друг иска лично място, където да се представи пред хората - с текстове, сники, информация за себе си, клипове и т.н. - TEENPROBLEM.NET има TEENID, мамка му........ и накрая на някой му трябват снимки на звезди-------- ИМА ГИ! И всеки може да пползва САМО ТОВА, КОЕТО ПОИСКА!!!
    Защо се чудите за какво да се заядете?!? Кой ви е отнел скъпоценния форум, със скъпоценните профили и още по-скъпоценните мнения. Кой въобще ви е пипнал нещо? Предлагат ви се нови опции, от които можете да се възползвате в случай, че ЖЕЛАЕТЕ ТОВА!

Моето мнение:
    Новите функции са чудесни, лично аз мисля да се възползвам от повечето. Има малко проблеми със функционалността, които както всички разбраха ще бъдат изчистени скоро, което също ме радва. Въобще намирам подобренията за доста добри. Не съм сигурен на какво почва някой си прави заключения, че това е сайт за запознанства в стил Импулс (който между другото на нищо не прилича вече), като тук дори и капчица от идеята за сайт за запознанства няма! Наистина намирам всичко ново за чудеесно. За мен чакането си струваше.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

swords1010 не изглежда особено добре един модератор да не го е грижа за форума...

Град
    Асеновград, България
    swords1010 не изглежда особено добре един модератор да не го е грижа за форума...
    Скъпи/а мой/я, мен доста си ме е грижа за форума (особено предвид това, което е направил за мен). Не мога да повярвам за какви глупости хората хабят собствената си енергия и обръщат положителните неща в отрицателни!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на Blab
    Хич не мога да чета.
    Дава ми грешки(показва ми частичен код вместо текст) в зеления прозорец, изкарва ме при всяко кликване на линк, след малко ще се откажа да опитвам.

Идеята с бутоните за активиране и дезактвиране на новите бутони мисля, че е много добра за "здравето" на сайта

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Лошото в случая е че е отрицателно. Държим на правото си да няма чалга новините, лексикончетата и снимките с вот.

Ако исках това щя да бъда звезда в импулс, чрез смс гласуване.

Изглежда жалко как нещо обикновено и значещо много може да се превърне в кичозна помия.
    Аз не виждам какъв е проблемът да ги има, то и преди си ги имаше, само че не сме ги чели чалга новините.
    Би било добре, ако както вече преложихте тийн ида да не е задължителен и също така, както и предния път, когато бяха сложени "последни новини" във форума, казвам, че въобще не ми харесва. Става кичозно. Отгоре новините на Днес-бг, отдолу тези. Тези на днес.бг са си реклама и който иска може и да не ги вижда. За мен лично те са и ме вълнуват, но Галена и Райна... Всеки има различни инетреси, а по този начин се натрапват. На мен ми пречи и на очите, защото става много шарено и ми се размазва.

Относно другите екстри. Не виждам защо да се връща старата версия. Хората попълваха анкети и те си ги искат. Това ги вълнува тях и админите помислиха и за тях, в което няма нищо лошо, а дори е хубаво. Егати протестите направихте, изкачайте малко да се види каков ще и мнението на админите, пък тогава парвете тия заплахи... Пфууу

И аз съм ЗА махането на новините горе.
    Хем кичозно. Хем става излишно скролиране.
    По-добре да е нещо сврзано с форума. Като последно излезналите теми.
    Така човек да може да ги следи и да влиза в тях и ще се пише повече, общо взето едно вманиачаване ще стане :>

BLAB, може да ти е от версията браузър, или да имаш някаква защита то изскачащи прозорци и прочие!

Ее, защо чак на дъното на сайта сложихте последните излезнали теми. Мен това ми беше най-важната екстра..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    С дипломация и малко разум всичко става.

Докато сте подвластни на емоции и флудите, псувате и т.н. ще бъдете трити, а покрай вас се затриват и други критики.

И при предишните промени по форума беше същото положение, затова нека пробваме с малко по-рационални методи.
    Това се оптиха да кажа и аз. Преди пак ги имаше тия новини във форума, всимки недоволствахме и ги махнаха. Изчакайте малко да видим какво ще решат. Вие като че ли въпросът е на живот и смърт да се реши точно на момента.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    И аз съм ЗА махането на новините горе.
    Хем кичозно. Хем става излишно скролиране.
    По-добре да е нещо сврзано с форума. Като последно излезналите теми.
    Така човек да може да ги следи и да влиза в тях и ще се пише повече, общо взето едно вманиачаване ще стане :>

BLAB, може да ти е от версията браузър, или да имаш някаква защита то изскачащи прозорци и прочие!

Ее, защо чак на дъното на сайта сложихте последните излезнали теми. Мен това ми беше най-важната екстра..
    be to predi ima6e takava opciq da gleda6 nai novite temi be6e mnogo udobno ama q mahnaha
    I'm a psycho baby

Едно е да кажете, че не ви харесва, да се аргументирате и да дадете съвети, а съвсем друго да пишете глупости, обиждате и т.н.

Verminaard, как точно реши, че всичко е само за пари? Не помниш ли, че имаше анкета, в която се питаше какви опции бихте искали да има? Всички екстри, които са добавени са по желанието на потребителите.

Alex каза, че ще има опция, която да 'изключва' teenid-то, така че не виждам какъв е проблемът? Просто трябва да се почака малко и който иска, ще го премахне и ще си влиза отново във форума, който е абсолютно същият. В крайна сметка, администраторите и програмистите са се скъсали от работа, за да могат да направят това място по-добро и с повече възможности, а какво получават? Обиди. Потребителите са страшно много и няма начин да се угоди на всички. Винаги ще има някой, който ще ропотае. Никой не ви задължава да харесвате новостите, това е ясно, но поне изказвайте критиките като хората и с уважение към труда на хората, ръководещи този сайт. Както виждате, всякакви съвети и предложения се приемат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си