- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НОВА ВЕРСИЯ на сайта - впечатления?!
Намери и ти за'кво да се заядеш ..Първоначално написано от tuzaro
![]()
^изобщо незнам, излизат ми само съобщенията които съм си писал с други потребители, няма никъде за теми...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И така като ме подсети за снимката .. от къде мога да я сменя ?!![]()
Наистина е доста свежо така, обаче много прилича на сайт за запознанства... Поне на мен така ми се струва... Освен да качиш снимки, има и рейтинг и не знам си какво. Вече теми ли ще пишем и да обсъждаме проблеми или ще си коментираме профилите и ще искаме "плюсче" или "own-че"Беше един от малкото некомерсиални сайтове...
що ше я сменяш, на мене ми аресваПървоначално написано от InnchetO
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Горе където пише Начало, Търсене... цъкаш на Настройки за форумаПървоначално написано от InnchetO
Честно казано,изобщо,ама изобщо не ми харесва,всичко е обърнато с главата надолу и от къде забога ,мога да си сменя аватара или подписа? Това с Тиин Ай ДИ ,беше... все едно съм влезнал в скапаният импулс ,да не говоря ,че никога не показва ,кога има или няма нови мнения,а менюто за управление на профила е доста зле,според мен старата версия ,беше в пъти по-добра.
ПП. Лично мнение и впечатление от новата визия.Питате -Отговарям.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Нещо и аз не виждам настройките ми за профила?![]()
Едит: Намериих гоо
![]()
нпПървоначално написано от InnchetO
. lsd43 горе от настройки за форума можеш да си смениш аватара
ако исках да се запознавам по тоя начин, щях да се регистрирам в една от милионите версии на флирт4е.цом и така...а и доста ме дразнят тия скучни 'новини' над самия форум.
иначе - хубаво сте се постарали, нищо, че малко сте се поизсилили.
там където са начало, търсене... последното е настройки за форумаПървоначално написано от nencuHka
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Мерси за инфото.Първоначално написано от Spider4eto
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
IndeedПървоначално написано от BallFace
![]()
too late бих казал аз. Вече се превърна. Много по-добре беше когато се даваха линкове от импулс и аха и.т.н., отколкото сега и тук да е така. Просто ми изчезва желанието да влизам, дразни ме сичкото това. Тийпроблем.нет. Какво е името на сайта? Тийнзапознанство.нет е по-добре да го направите. Тук главната идея беше да си помагаме едни на други, а не да си разменяме коментари, рейтинги и.т.н. Както някой по-горе спомена, сега основните потребители ще останат тея на по 13-14-15 годин, сичките кифли и фешъни и тем подобни прошляци. Да, верно може да се абстрахираме от тази част на сайта, както ни съветват модовете, ама файда-йок. Т'ва е като да се абстрахираш от някой предмет, който мразиш в даскало, но оценка все пак имаш, нали?Първоначално написано от lsd43
Казвате, че искате да е по-полезен и да има от всичко. Е, да ама за това има различни типове сайтове-такива за запознанства, такива за инфо, такива за тва, за онова. В това отношение, нашият беше уникален. Е, вече не е. Вече не е важен форума толкова, колкото снимките и.т.н. Да, ние ще продължим да си използваме форума, но всеки новодошъл ще се сблъска с всичко друго и форума ще остане на последно място.
Просто много сбъркахте...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Абе във форума не виждам някаква разлика, но като цяло е окей.
Наистина не е лош, само, че докато зацепя кое къде е... xd
ще ми трябва малко време да свикна, но определено не е лоша промяната![]()
Изяж бобър-спаси дърво!
Абе хора,нали исках те нова версия....мрънкахте,мрънках е,ето новата версия е вече на лице!И пак ще се намери някой,който да е недоволен.3а мен новата версия е много по-добра от старатa.
![]()
BallFace Голям си мазник ...
Престани да се мазниш,че вече МНОГО дразниш![]()
Тогава, защо в тая тема има повече негативни мнения?Първоначално написано от Lysit0
Уф...историята се повтаря. Както при миналата версия всички ще мрънкат, мрънкат, мрънкат, пък като свикнат ще млъкнат
Мен лично не ме ебе много импулсче елемента доколко и какъв е - като не ви кефи няма да го ползвате, аз как не съм му обърнал внимание и не ме ебе :Р?
Версията става, но ще ми трябва време да свикна. Не е лоша, мисля, че сте се постарали добре. Естествено, след време ще се види доколко е изпипано, щото сега ми е прекалено странно![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
No way!!!Първоначално написано от crazyhair
Cruel Intentions
Освен да "мрънкаме" какво можем да направим? Ако такова, давай да се биеме за версията. Не мрънкаме, а недоволстваме и това е наше право в качеството на потребители, още повече, редовни.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Много точно се изказах, че можем да я игнорираме, но тя е там и дразни. Лицето на сайта вече е друго. Вече те посреща сайт за запознанства, а не сайт за споделяне на проблеми и взаимопомощ. Отиде на кино основната идея и предназначение, заради които е създаден този сайт.
Предлагам следното. Направете 2 различни рег-а. Една за т'ва със снимките коментарите рейтовете и.т.н и една за форума, да видим, каква ще е целта на посещение на потребителите. Да споделят, да напишат нещо или да напълнят очи с полуразголените снимки на някоя 14 годишна лигла, да напишат "ауууу колко си яка, дай си скайпа"и.т.н. и.т.н.
Импуслчиии...![]()
![]()
Indeed...Първоначално написано от lsd43
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.