- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НОВА ВЕРСИЯ на сайта - впечатления?!
Ох,не мога да свикна все още. Малко ми е объркано. xD
Еми да, харесва миСлава Богу, няма драстични промени в цветовете и дизайна като цяло, защото аз трудно свиквам
Но екстрите са си забавни, аз сега тамън ги разцъквах доволна![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Супер тъпа и безсмислена промяна.На мен не ми харесва.Старата версия си беше най добре,защото беше максимално изчистена
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
И на мен ми харесва новата версия, но е малко широк форума. Това не е проблем. Иначе поздравления за труда.![]()
ми...става
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Забелязвате ли,че вече не пишем в teenproblem,ами в teenid.![]()
na mene pak mi haresva noviq oblkin na foryma. ne e kato predi totalna promqna. avatorite ot drygata strana cvetovete razli4ni i o6te kyp drygi ne6ta. tozi pat sa se postarali da zapazqt vajmojno nai mn stariqt oblik na saita. ekstrite sa gotini no naistina prekalihte kato slojihte 'teenid'. to4no kato v umpulse! ne moga da zagreq kakva e taq blanka za 'lubim vapros' opisanie ,imeto si daje da napi6a..i taq tapo prozor4e s info za tebe te sledi neprekasnoto ako ne go popalne6... vse edno ti prai napyk za ne6to, vinoven si my... i s tezi raboti kato umpulse kakvo sledva? sledva tova 4e vsi4ki 6te po4nat da se regvat tyka za zapoznanstva da pi6at kli6iranite raboti ' Az SaM kY4kA aMa Ne TvOqTa!' M? ne se li laja? razgoleni snimki po belu i vsqkvi takiva. ISKAM SI ANONIMNOSTAAAAA
![]()
btw za6to smenihte imeto na saita? vsi4ki go znaeha kato teenproblem.net a sega e teenid ?!
Алекс написа,че докато се разпространи другият домейн по DNS сървърите,ще се пише от този...иначе на мене и teenproblem.net ми бачкаПървоначално написано от LINKNOT
![]()
Е това вече е черешката на тортата... Няма сми просто...Първоначално написано от LINKNOT
![]()
И моля ако някой мод коментира мненията и критиките ни, нека се отнесе по персонално и внимателно, а не да обобщава: "благодаря за окуражителните думи, а на тези, на които не им харесва... не можем да угодим на всички" и т'ва е... Не става така.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
НЕ Е ТАКА!!! Може би са 10-ти път ще го кажа от вчера. Сайта се премести на нов сървър. Но за да не бъде спрян за 48 часа пуснахме да се вижда от други домейн за да имате достъп до него. Иначе щяхте да виждате бяла страница с надпис "скоро ще видите новата версия" и така 2 дни.Първоначално написано от LINKNOT
До утре всичко ще се нормализира и сайта ще се отравя във стария и познат на всички ни домейн!
ВАЖНО! Когато отваряте сайта TeenProblem.net и той ви препрати към TeenID.net - то това означава, че вашия доставчик не е опреснил информацията за това кое е новото ни IP.
- Ако ползвате БТК рестартирайте вашите рутери/модеми.
- Ако ползвате друг Интернет говорете със вашите администратори ако и и утре имате този проблем свържете се с доставчика и го помолете да си рефрешне DNS-ите.
Ако въпреки всико имате проблем - пишете ми!
Добре де. Защо са тези големи букви? Преди 1 час влязох за пръв път,откакто сайта е с новата версия. Вчера до последно ми излизаше бялата страница с въпросния надпис. Защо ми се карате всички?![]()
Не се оплаквам бре. Харесват ми промените.![]()
Не, не ти се карамНаписах го така защото всеки скролва и изпуска много неща а така ще се види това мсг от повече потребители. А който сика може да прочете това. Направих си труда да добавя повечко информация за новите функции:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=4057255
или
http://www.teenid.net/f/viewtopic.php?p=4057255 (за тези които не виждат реални домейн)
Така, видях че има нова версия, изглежда добре засега.
Така, този пост се поизтрива наполовина, защото ми беше някво неразбиращо още какво и защо. Та да, по-долния пост е по-верен. Извинете ме.
Your pseudo sunshine I don't need.
ne o4akvah edinstveniqt sait koito mi dopada, da se prevurne v sait za zapoznanstva...
А да, вярно. Забравих и това да спомена. Какви са тия снимки бе хора?! Нали има импулси, ахата не знам си какво си за тая работа. Вярно, че е по-желание и че преди сякаш си нямаше теми за снимки и такива, но само като си представя кво ще става за напред...Първоначално написано от crazy_style
Your pseudo sunshine I don't need.
много добра идея тва Teen IDрадва
дано да не западне
![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
Добре, де, хора, защо да е сайт за запознанства?Всеки си го ползва както си иска.Някои ще си качат снимките с нацупени устни, снимани от отгоре или в огледалото и за тях това вече ще е сайт за запознанства.Иначе можете да си качвата всякакви снимки, картинки, не е задължително да сте вие по бельо да кажем.
На мен версията ми харесва, само че наистина най-отгоре, където се изписват новините, е малко гадно да скролваш непрекъснато.По-добре новините да се появяват в своя си раздел.![]()
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
neznam neta mi li pak se bugva , ili az... Oba4e po4ti ni6ty nemoa da napraq, nqkvo mnenie za tezi profili tam nemoga da napi6a ... pfFf
Бе, като всички ново, не ме кефи още толкова, и естествено, ще мрънкам. След време, като свикна, ще ми е яко.
Надявах се и версията на форума* да се обнови успоредно с сайта, но уви не ме огря.![]()
малко проблемче ,че попринцип някой като отговаря на някоя тема в която и аз съм писала ми се изпраща линк на пощата,обаче линка който отварям ми дава начална страница ,но не и определената тема както преди .Защо?
Колкото и да не харесва на някого, нека имаме уважението към админите, че са се потрудили![]()
И всичкото уважение да имаме, това не помага на сайта да стане отново по нашия вкус нали?Първоначално написано от Celence
Така че аз предлагам отново гласуване. Които са за новото име на сайта (тийнзапознанство.нет) да гласуват с "да"!
Много е готин новия дизайн,заслижаваше си да си сменя ника,въпреки че мн си го обичах
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Поправката е приета, благодаря.Първоначално написано от tqnko
Значи вече имаме един глас.