.
Отговор в тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 306
    Като цяло новия изглед ми харесва . Малко не мога да и свикна още ама това е друг въпрос
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Които са за новото име на сайта (тийзапознанство.нет) да гласуват с "да"!
    Я го напиши като хората и може и да мога да гласувам с 'да' баси кефа..
    Поправката е приета, благодаря.
    Значи вече имаме един глас.
    Нямаш нито един глас, мой човек. ьапшпьапьа ТийнПроблем рлз!
    Ама вече сайта не отговаря на името си, "мой човек"...
    Иначе да, тийнпроблем рлз...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Ситуацията с личните съобщения е под всякаква критика. Когато имаш ново съобщение, това по никакъв начин не си личи. Трябва отвреме навреме да надникваш в кутията за да видиш дали нямаш нови съобщения. Доста долно.

От това най-много страдаме известните и търсени юзъри като мене.

ми не знам преди си ми харесваше сайта ся не ме кефи толкова. не че е лош просто според мен преди беше по-як. се пак е готин но малко прилича на сайт за запознаства ако тфа го нямаше шеще да е по-добре. и все пак искам да благодаря на админите за старанието да променят сайта

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Странно ми е. Всичките тея нововъведения ми се струват странни. Но както и да е, ще мине известно време, докато свикна с новия вид.
    You are broken, I can fix you...

Нали след промяната на сайта всички потребители,чиите никове не отговарят на изискванията,щяха да бъдат изтрити.

Град
    Перник
    Сайта е страхотен.Много ми харесва.Браво добре сте се справили
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Малко е... като Импулс, но иначе ме кефи, някакво свежо, шаренко и... различно.
    Наистина, молехме се за нова версия, ето я и нея, ако не ви харесва...
    Нормално е да има и негативно настроени, но вие пък... Поне оценете, че хората са се потрудили да направят нещо ново, различно...
    Бива, харесва ми.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Малко е... като Импулс, но иначе ме кефи, някакво свежо, шаренко и... различно.
    Наистина, молехме се за нова версия, ето я и нея, ако не ви харесва...
    Нормално е да има и негативно настроени, но вие пък... Поне оценете, че хората са се потрудили да направят нещо ново, различно...
    Бива, харесва ми.
    суперско е станало,ама съм съгласна с тва дето го каза GbSy,че леко прилича на импулс и тва не ми харесва...ама иначе поздравления за готиния НОВ teenproblem!!
    Човек не избира кога да умре.Нито кога.Може само да реши как ще живее.Сега.

Град
    L.A. \ Moscow
    много повече ме кефи... е все пак малко свежест и разнообразие... супер!
    Raise your fist!

Град
    Някъде по широкия свят...
    Поразгледах я по-подробно,абе не е чак толкоз зле,но определено има доста работи за оправяне.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Мерси,че ме светнахте в новите опции на форума

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Прекалено се модернизира за мойта щайга Ама е яко, едно такова свежо. Хем е запазен мотива от предишния сайт - червеното (а и емотиконите са същите, което радва). ама това с лексикони, статийки и тези неща са си глезотийки, надали ще ги ползвам.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Уф...историята се повтаря. Както при миналата версия всички ще мрънкат, мрънкат, мрънкат, пък като свикнат ще млъкнат

Мен лично не ме е** много импулсче елемента доколко и какъв е - като не ви кефи няма да го ползвате, аз как не съм му обърнал внимание и не ме е** :Р?

Версията става, но ще ми трябва време да свикна. Не е лоша, мисля, че сте се постарали добре. Естествено, след време ще се види доколко е изпипано, щото сега ми е прекалено странно
    Освен да "мрънкаме" какво можем да направим? Ако такова, давай да се биеме за версията. Не мрънкаме, а недоволстваме и това е наше право в качеството на потребители, още повече, редовни.
    Много точно се изказах, че можем да я игнорираме, но тя е там и дразни. Лицето на сайта вече е друго. Вече те посреща сайт за запознанства, а не сайт за споделяне на проблеми и взаимопомощ. Отиде на кино основната идея и предназначение, заради които е създаден този сайт.
    Предлагам следното. Направете 2 различни рег-а. Една за т'ва със снимките коментарите рейтовете и.т.н и една за форума, да видим, каква ще е целта на посещение на потребителите. Да споделят, да напишат нещо или да напълнят очи с полуразголените снимки на някоя 14 годишна лигла, да напишат "ауууу колко си яка, дай си скайпа"и.т.н. и.т.н.
    Епа повечето свестни и активни потребители тук не биха торелирали пиклата

Аз ти казвам така, защото ще ми е интересно след 2-3 месеца колко ще са все още недоволните от версията, щото и в ласт.фм (един сайт) при новата версия имаше супер мрънкащи, в това число и моя милост, но като разучих новите неща и посвикнах се оказа, че всъщност версията е ебаси яката. И преди време имаше такива вопли и в тийна, и позамряха. Така че и мен може да не ме кефи супер много, но пък не е да е супер преебан и дизайна като цяло, нали?

Пък и както каза някой...уважете малко труда.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

добра е
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Наистина се е получило ... Не е както предишния път ... Свиква се лесно и не е корено променена това само с Тийн ИД е ... малко страннно ... и ... комерсиално

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Мега фен Аватара на machoka
    Вече имате 'Моите съобщения' в контролния ви панел /горе дясно/ И тук във форума, не само в тийнID, и кутията изглежда по същият си стар начин.
    Сега вече можете да използвате само и единствено форума през teenproblem.net/f , ако останалата част не ви допада, както беше до сега.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз някак си не си го представях така... Мислех че в самия форум ще можем да си напишем пола, рожденния ден и че ще може да гласуваме за даден потребител (преди няколко години влизах в един форум и имаше такава опция)...
    Не знам всъщност какъв е смисъла на това тийнИД и не мисля че ще го използвам кой знае колко...
    Освен това главната ми снимка нещо я размазва супер гадно а не мога да кача други...
    Иначе браво не е зле. Предполагам че на повечето 13-14-15 годишни ще им хареса а то те са важните все пак след като сме в ТИЙНпроблем

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Вече имате 'Моите съобщения' в контролния ви панел /горе дясно/ И тук във форума, не само в тийнID, и кутията изглежда по същият си стар начин.
    Сега вече можете да използвате само и единствено форума през teenproblem.net/f , ако останалата част не ви допада, както беше до сега.
    Да, обаче не изписва примерно "Имате 1 ново съобщение".

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ще ми изписва ли, ако имам новов съобщение?
    иначе не е отвратително като един друг път, но е излишно

Мега фен
    Защо като изляза или като се логна изписва 404 http нещо си...бяла страница...

Град
    СоФия
    Дам на мене много ми допада новия стил.Определено е много оригинално направено

Харесва ми !
    Stay up all night with the stars *

Град
    На слънцето :>
    ^^забелязали ли сте какви са потребителите който са казали "харесва ми" ? *нищо лично към никой

Иначе .. да , както казаха ще се свикне .. ама само да не се напълни с хора търсещи не помощ и мнение по даден въпрос а .. интернет запознанство ..

а да и да не забравя .. т'ва със съобщенията ? к'во прайм ?

ПП.кво е тва ТийнИД бе ?!

ПП2. Само на мене ли не ми действа BBCode-a ?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от VerminaardBlackheart
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    ^^забелязали ли сте какви са потребителите който са казали "харесва ми" ? *нищо лично към никой

Иначе .. да , както казаха ще се свикне .. ама само да не се напълни с хора търсещи не помощ и мнение по даден въпрос а .. интернет запознанство ..

а да и да не забравя .. т'ва със съобщенията ? к'во прайм ?

ПП.кво е тва ТийнИД бе ?!

ПП2. Само на мене ли не ми действа BBCode-a ?
    Да,тъпи сливи със по 10-20 мнения от оня ден.
    И все пак тъпите сливи изглежда имат повече права...ест всички приеха положителнмите мнения(имам предвид адимините)а отрицателните само ни ги изтриха..изглежда не приемат критики..

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си