- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НОВА ВЕРСИЯ на сайта - впечатления?!
Като цяло новия изглед ми харесва. Малко не мога да и свикна още ама това е друг въпрос
![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Ама вече сайта не отговаря на името си, "мой човек"...Първоначално написано от tqnko
Иначе да, тийнпроблем рлз...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ситуацията с личните съобщения е под всякаква критика. Когато имаш ново съобщение, това по никакъв начин не си личи. Трябва отвреме навреме да надникваш в кутията за да видиш дали нямаш нови съобщения. Доста долно.
От това най-много страдаме известните и търсени юзъри като мене.![]()
ми не знам преди си ми харесваше сайта ся не ме кефи толкова. не че е лош просто според мен преди беше по-як. се пак е готин но малко прилича на сайт за запознаства ако тфа го нямаше шеще да е по-добре. и все пак искам да благодаря на админите за старанието да променят сайта![]()
![]()
![]()
![]()
Странно ми е. Всичките тея нововъведения ми се струват странни. Но както и да е, ще мине известно време, докато свикна с новия вид.
You are broken, I can fix you...
Нали след промяната на сайта всички потребители,чиите никове не отговарят на изискванията,щяха да бъдат изтрити.![]()
Малко е... като Импулс, но иначе ме кефи, някакво свежо, шаренко и... различно.
Наистина, молехме се за нова версия, ето я и нея, ако не ви харесва...
Нормално е да има и негативно настроени, но вие пък... Поне оценете, че хората са се потрудили да направят нещо ново, различно...
Бива, харесва ми.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
суперско е станало,ама съм съгласна с тва дето го каза GbSy,че леко прилича на импулс и тва не ми харесва...ама иначе поздравления за готиния НОВ teenproblem!!Първоначално написано от GbSy
![]()
Човек не избира кога да умре.Нито кога.Може само да реши как ще живее.Сега.
много повече ме кефи... е все пак малко свежест и разнообразие... супер!
Raise your fist!
Поразгледах я по-подробно,абе не е чак толкоз зле,но определено има доста работи за оправяне.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Мерси,че ме светнахте в новите опции на форума![]()
![]()
Прекалено се модернизира за мойта щайгаАма е яко, едно такова свежо. Хем е запазен мотива от предишния сайт - червеното (а и емотиконите са същите, което радва). ама това с лексикони, статийки и тези неща са си глезотийки, надали ще ги ползвам.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Епа повечето свестни и активни потребители тук не биха торелирали пиклатаПървоначално написано от jony
Аз ти казвам така, защото ще ми е интересно след 2-3 месеца колко ще са все още недоволните от версията, щото и в ласт.фм (един сайт) при новата версия имаше супер мрънкащи, в това число и моя милост, но като разучих новите неща и посвикнах се оказа, че всъщност версията е ебаси яката. И преди време имаше такива вопли и в тийна, и позамряха. Така че и мен може да не ме кефи супер много, но пък не е да е супер преебан и дизайна като цяло, нали?
Пък и както каза някой...уважете малко труда.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
добра е![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Наистина се е получило ... Не е както предишния път ... Свиква се лесно и не е корено променена това само с Тийн ИД е ... малко страннно ... и ... комерсиално![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Вече имате 'Моите съобщения' в контролния ви панел /горе дясно/ И тук във форума, не само в тийнID, и кутията изглежда по същият си стар начин.
Сега вече можете да използвате само и единствено форума през teenproblem.net/f , ако останалата част не ви допада, както беше до сега.
Аз някак си не си го представях така... Мислех че в самия форум ще можем да си напишем пола, рожденния ден и че ще може да гласуваме за даден потребител (преди няколко години влизах в един форум и имаше такава опция)...
Не знам всъщност какъв е смисъла на това тийнИД и не мисля че ще го използвам кой знае колко...
Освен това главната ми снимка нещо я размазва супер гадно а не мога да кача други...![]()
Иначе браво не е зле. Предполагам че на повечето 13-14-15 годишни ще им хареса а то те са важните все пак след като сме в ТИЙНпроблем![]()
Да, обаче не изписва примерно "Имате 1 ново съобщение".Първоначално написано от machoka
![]()
ще ми изписва ли, ако имам новов съобщение?
иначе не е отвратително като един друг път, но е излишно
Защо като изляза или като се логна изписва 404 http нещо си...бяла страница...![]()
^^забелязали ли сте какви са потребителите който са казали "харесва ми" ?*нищо лично към никой
![]()
Иначе .. да , както казаха ще се свикне .. ама само да не се напълни с хора търсещи не помощ и мнение по даден въпрос а .. интернет запознанство ..![]()
а да и да не забравя .. т'ва със съобщенията ? к'во прайм ?![]()
ПП.кво е тва ТийнИД бе ?!![]()
ПП2. Само на мене ли не ми действа BBCode-a ?![]()
И все пак тъпите сливи изглежда имат повече права...ест всички приеха положителнмите мнения(имам предвид адимините)а отрицателните само ни ги изтриха..изглежда не приемат критики..Първоначално написано от VerminaardBlackheart
Cruel Intentions