- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НОВА ВЕРСИЯ на сайта - впечатления?!
жив ташак...Първоначално написано от gbemXIX
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
О бя'яй че неска като се логнах за пръв път и като видях "рейтинг" се сетих за ранга .. и като си помислих , че са ми нулирали ранга .. о.О се побърках .. после добре , че разбрах ,че не е така 'щото ..Първоначално написано от mysterious93
![]()
амм що кат дам на "профил" информацията е старата , а кат дам на тва новото "моят профил" е новата която въведах сутринта .. тва е голям шит така....
И аз винаги ще копнея за плътта ти , винаги ще жадувам кръвта ти...
Първоначално написано от psychopath
Fall down seven times..
Stand up eight.
Имам забележка моля ви направете още въпроси във лексикона 10 са прекалено малко един смислен лексикон не може да се направи..
Щото щеше да се наложи да пишеш тъи мнения отначало, докато стигнеш до 4000?Първоначално написано от InnchetO
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Първоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"smislen leksikon..."of se6tam se vuv vtori klas kat populvax takiva ne6ta(za posledno)
kak si go predstavqte nqkvi +18 sednali i populvat leksikonite(tuka nqma samo tiinove..ima dosta koito sa na po 20 i otgore...)
Cruel Intentions
Да , специално за него знам , че е на 19 ли беше или 20 .. нещо такова .. и за това ми стана смешно като си го представих как си джитка пред лексикончетоПървоначално написано от mysterious93
![]()
Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам въпрос![]()
То хубаво, че има промени - цветове, дизайн тук-там ала бала, но като искам да си променя профила във ФОРУМА ( не оня при IDтата ) нещо не мога да намеря опцията за смяна на подпис, аватар и останалите джаджи![]()
Аз ли не виждам, в процес на довършване ли е системата, че нещо се обърках![]()
Иначе ок е станало, малко е тъпичко това с лексиконите и IDтата, ама пък си има хора и за тях :]
Тааа ще чакам отговор на въпроса си![]()
Толкова ли е трудно да се досетите, че промяната става от 'настройки форум', дето цъфти точно отстрани на 'Търсене' горе, което би трябвало да ползвате при такива въпроси![]()
Machok mahni teq novini qko zle sa, a na tqhno mqsto slojete tva za profils
Бива си я промянката
МерсиПървоначално написано от machoka
![]()
не го бях видяла
![]()
![]()
![]()
Виж сега ти за мен не се притеснявай каквото искам ще си правя ако искам ще смуча биберон нали се сещаш , че теб това не те засяга?!И да при липса на анкети , които са по-удачен вариант за мен ще си джъткам върху лексиконите мисля , че няма възрастови граници за нещо което ти е приятно ония , които правят анимации и са на по 30-40 години какво?!Не се изказвайте неподготвени .... щото много ме дразните ей такива...Първоначално написано от InnchetO
Никой не е казал какво да правишПървоначално написано от mgxpower
просто ми стана смешно
![]()
Adblock Plus с Element Hiding Helper.Първоначално написано от n0x
![]()
Блокираш div-а с новините, като внимаваш да не блокираш това с id content...Първоначално написано от Raybeez
![]()
Ами блокира това, което не трябваше.
teenid.net#UL(class=listBox clearfix) е филтъра, който ти трябва.
http://prikachi.com/users/mendeleev/41I.jpg е при мен.
така и не зацепих как си го напраил аааааааПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
.!.
а, т'ва тийн айди чак сега го видях :Д
то някво шаренко и пълно с потребители, бе :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз продължавам да питам
"Защо няма РЕТРО в стиловете музика?"![]()