.
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 306

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    а, т'ва тийн айди чак сега го видях :Д

то някво шаренко и пълно с потребители, бе :Д
    Добре че е адашката да те светне

епа тя адашката освен сексуален бийст е и просветлителка бе, мани. яка работа отсек'де
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Некой ще ме светне ли откъде се оправя подписа, аватара !?!!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    http://www.teenproblem.net/f/profile.php?mode=editprofile
    Грасиас сеньорита!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от InitialD
    http://teenid.net/f/profile.php?mode=editprofile

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Уооу

бях меко казано шокирана
    но пък е по-удобно да пишеш ЛС

поздравление за екипа, но няма да използвам функциите на Тийн Айди
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от n0x
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    http://teenid.net/f/profile.php?mode=editprofile
    Грасиас и на вас ...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и аз съм доволна,при мен засега няма проблеми
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Все ми е тая...ама това Teen ID е леко тъпичко. Няма да го ползвам. Само ме е страх този сайт да не заприлича на импулс-а ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Непостоянно
    и аз отново питам..всичко оооооокей ае с тва ай ди но ква функция изпълнява тъй нареченото " любим въпрос "
    .!.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Честита нова версия, как ви се струва - впечатления, бъгове, псувни? )
    Има много неща, които ще се дооправят. Давахте много зор, за това я пуснахме, иначе щеше да излезе финално след повече от месец.
    Форумът няма промяна във версията. Същият е, с изключение на леките визуални промени.
    Последно има ли нова версия или няма? Май и вие не знаете....

Град
    Horrorwood
    Добре, виждам, че сте дали линк към мястото където можем да си оправяме подписа и аватара, а самия бутон КЪДЕ Е!? Нямам намерение да ровя из тази тема всеки път като ми потрябва. Та... някой да ме просветли къде е.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Настройки за форума...

При бутоните Начало, Търсене, Потребители...
    Благодаря ти.

(потвръждение на теорията ми, че не виждам очевидното XD)
    Your pseudo sunshine I don't need.

Някой може ли да и помогне ? Търся тийнпроблем а намирам сайт за запознанства...?

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    рейтиг ....ще има зелени ръчичкиииии
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на machoka
    Нещо започвам да се мръщя.

Хем не ползвали сайта, хем защо приличал на импулс.. нали сте големите форумци? тогава какво правите в сайта, никой не ви задължава да го посещавате и да давате 'зелени ръчички'. Сложихме линк към 'мои съобщения' в самия форум, така че в момента можете съвсем спокойно да си влизате през 'teenproblem.net/f' и да забравите за всякакви полуголи снимки и каквито и да било ръчички.
    Губила ви се била анонимността като попълните 3 реда, айде тая история на друг я разправяйте. Никой не ви е опрял пистолет в главата да си въведете номера на личната карта - като искате пишете 'Койчо Минджев Герасимов' че се казвате, така няма да ви открият, гаранция.
    Това с въвеждането на име и училище е направено за хилядите хора, на които им РАДВА ОКОТО красивия и попълнен цял профил. Хейтвайте си колко искате, но за 3 дена има 1700човека, които явно ги кефи новата зарибявка за да си попълнят и украсят профилите и да са АКТИВНИ в системата на сайта, а тука се събрали шепа хора щото от нямане какво да правят псуват по екип работил с месеци заради ВАС.

А дори и да ползвате сайта, всичко старо си е на лице по стандартната процедура, а има ДОПЪЛНЕНИЯ около екстрата 'звезди' и teenid /което пак поватарям НИКОЙ НЕ ВИ ЗАДЪЛЖАВА ДА ОТВАРЯТЕ/.

Ама май идеята е да си хейтваме по коледно, а?

Необосновани критики и злобонравно хейтърско поведение вече ще бъде трито И от мен, освен от колегата.

Айде със здраве и пийте вино като мен в това хладно време, за да не страдате от болести.

Нещо започвам да се мръщя.

Хем не ползвали сайта, хем защо приличал на импулс.. нали сте големите форумци? тогава какво правите в сайта, никой не ви задължава да го посещавате и да давате 'зелени ръчички'. Сложихме линк към 'мои съобщения' в самия форум, така че в момента можете съвсем спокойно да си влизате през 'teenproblem.net/f' и да забравите за всякакви полуголи снимки и каквито и да било ръчички.
    Губила ви се била анонимността като попълните 3 реда, айде тая история на друг я разправяйте. Никой не ви е опрял пистолет в главата да си въведете номера на личната карта - като искате пишете 'Койчо Минджев Герасимов' че се казвате, така няма да ви открият, гаранция.
    Това с въвеждането на име и училище е направено за хилядите хора, на които им РАДВА ОКОТО красивия и попълнен цял профил. Хейтвайте си колко искате, но за 3 дена има 1700човека, които явно ги кефи новата зарибявка за да си попълнят и украсят профилите и да са АКТИВНИ в системата на сайта, а тука се събрали шепа хора щото от нямане какво да правят псуват по екип работил с месеци заради ВАС.

А дори и да ползвате сайта, всичко старо си е на лице по стандартната процедура, а има ДОПЪЛНЕНИЯ около екстрата 'звезди' и teenid /което пак поватарям НИКОЙ НЕ ВИ ЗАДЪЛЖАВА ДА ОТВАРЯТЕ/.

Ама май идеята е да си хейтваме по коледно, а?

Необосновани критики и злобонравно хейтърско поведение вече ще бъде трито И от мен, освен от колегата.

Айде със здраве и пийте вино като мен в това хладно време, за да не страдате от болести.
    Баща ми се казва така!

Мега фен
    Браво бе,мачок ! Евала !

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Браво бе,мачок ! Евала !
    Еваля, еваля, еваля, та еваля! Дай да целуваме гъзове, не искаш ли?! И да, "НЕ ИСКАШ ЛИ"! Не "неискаш". Няма ли да купиш каса бира за администраторите и модераторите? По два кебапа за всеки-и си уреден, мхм.
    Също така може и възглавнички да им донесеш, че нали знаеш-плюскането приспива! После може и приспивна песен да им попееш.
    ТА ТОКУ ВИЖ СИ СТАНАЛ МОДЕРАТОР!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Браво бе,мачок ! Евала !
    Еваля, еваля, еваля, та еваля! Дай да целуваме гъзове, не искаш ли?! И да, "НЕ ИСКАШ ЛИ"! Не "неискаш". Няма ли да купиш каса бира за администраторите и модераторите? По два кебапа за всеки-и си уреден, мхм.
    Също така може и възглавнички да им донесеш, че нали знаеш-плюскането приспива! После може и приспивна песен да им попееш.
    ТА ТОКУ ВИЖ СИ СТАНАЛ МОДЕРАТОР!
    pf..6teli da triqt negativnite mneniq..mi samo moga da vi su4yvstvam ako go pravite...baq rabota 6te imate

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ne mi haresva osobenno i tiq danni deto go iskate,snimki,priqteli i t.n. imam 4uvstvoto 4e zaprili4va na sait za zapoznanstva No kakto i da e se pak 4estito za novata versiq ...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    тогава защо каза ние?

аз ти говоря баш за тия лексикончета и простотиики брат, пълна безсмислица са
    Айде пак съгласна с Дизззии

По темата : като изключим това ^^ ... бива
    то тряя и разнообразие
    :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен
    machoka мен ме дразни единствено и само тези "Последни новини" за какво изобщо се появяват не ми е ясно? Има ли шанс да ги махнете, че наистина много дразнят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си