- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НОВА ВЕРСИЯ на сайта - впечатления?!
Добре че е адашката да те светнеПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
епа тя адашката освен сексуален бийст е и просветлителка бе, мани. яка работа отсек'де![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Некой ще ме светне ли откъде се оправя подписа, аватара !?!!?![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Грасиас сеньорита!Първоначално написано от MusicIsTheKey
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
http://teenid.net/f/profile.php?mode=editprofileПървоначално написано от InitialD
Уооу
бях меко казано шокирана
но пък е по-удобно да пишеш ЛС
поздравление за екипа, но няма да използвам функциите на Тийн Айди
Грасиас и на вас ...Първоначално написано от n0x
![]()
и аз съм доволна,при мен засега няма проблеми
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
и аз отново питам..всичко оооооокей ае с тва ай дино ква функция изпълнява тъй нареченото " любим въпрос "
![]()
![]()
.!.
Първоначално написано от machoka
Първоначално написано от machoka
Последно има ли нова версия или няма? Май и вие не знаете....Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
Добре, виждам, че сте дали линк към мястото където можем да си оправяме подписа и аватара, а самия бутон КЪДЕ Е!? Нямам намерение да ровя из тази тема всеки път като ми потрябва. Та... някой да ме просветли къде е.
Your pseudo sunshine I don't need.
Благодаря ти.Първоначално написано от Raybeez
(потвръждение на теорията ми, че не виждам очевидното XD)
Your pseudo sunshine I don't need.
Някой може ли да и помогне ? Търся тийнпроблем а намирам сайт за запознанства...?
рейтиг....ще има зелени ръчичкиииии
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Нещо започвам да се мръщя.
Хем не ползвали сайта, хем защо приличал на импулс.. нали сте големите форумци? тогава какво правите в сайта, никой не ви задължава да го посещавате и да давате 'зелени ръчички'. Сложихме линк към 'мои съобщения' в самия форум, така че в момента можете съвсем спокойно да си влизате през 'teenproblem.net/f' и да забравите за всякакви полуголи снимки и каквито и да било ръчички.
Губила ви се била анонимността като попълните 3 реда, айде тая история на друг я разправяйте. Никой не ви е опрял пистолет в главата да си въведете номера на личната карта - като искате пишете 'Койчо Минджев Герасимов' че се казвате, така няма да ви открият, гаранция.
Това с въвеждането на име и училище е направено за хилядите хора, на които им РАДВА ОКОТО красивия и попълнен цял профил. Хейтвайте си колко искате, но за 3 дена има 1700човека, които явно ги кефи новата зарибявка за да си попълнят и украсят профилите и да са АКТИВНИ в системата на сайта, а тука се събрали шепа хора щото от нямане какво да правят псуват по екип работил с месеци заради ВАС.
А дори и да ползвате сайта, всичко старо си е на лице по стандартната процедура, а има ДОПЪЛНЕНИЯ около екстрата 'звезди' и teenid /което пак поватарям НИКОЙ НЕ ВИ ЗАДЪЛЖАВА ДА ОТВАРЯТЕ/.
Ама май идеята е да си хейтваме по коледно, а?
Необосновани критики и злобонравно хейтърско поведение вече ще бъде трито И от мен, освен от колегата.
Айде със здраве и пийте вино като мен в това хладно време, за да не страдате от болести.
Браво бе,мачок ! Евала !![]()
Еваля, еваля, еваля, та еваля! Дай да целуваме гъзове, не искаш ли?! И да, "НЕ ИСКАШ ЛИ"! Не "неискаш".Първоначално написано от Lucho
Няма ли да купиш каса бира за администраторите и модераторите? По два кебапа за всеки-и си уреден, мхм.
Също така може и възглавнички да им донесеш, че нали знаеш-плюскането приспива! После може и приспивна песен да им попееш.
ТА ТОКУ ВИЖ СИ СТАНАЛ МОДЕРАТОР!
Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pf..6teli da triqt negativnite mneniq..mi samo moga da vi su4yvstvam ako go pravite...baq rabota 6te imate
![]()
Cruel Intentions
Айде пак съгласна с ДизззииПървоначално написано от PiruBloodz
![]()
По темата : като изключим това ^^ ... бива
то тряя и разнообразие
:P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
machoka мен ме дразни единствено и само тези "Последни новини" за какво изобщо се появяват не ми е ясно? Има ли шанс да ги махнете, че наистина много дразнят.