.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 306
    Ох,не мога да свикна все още. Малко ми е объркано. xD

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми да, харесва ми Слава Богу, няма драстични промени в цветовете и дизайна като цяло, защото аз трудно свиквам
    Но екстрите са си забавни, аз сега тамън ги разцъквах доволна
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Супер тъпа и безсмислена промяна.На мен не ми харесва.Старата версия си беше най добре,защото беше максимално изчистена
    Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™

Град
    Страстно село. :D
    И на мен ми харесва новата версия, но е малко широк форума. Това не е проблем. Иначе поздравления за труда.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ми...става
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Забелязвате ли,че вече не пишем в teenproblem,ами в teenid.

na mene pak mi haresva noviq oblkin na foryma. ne e kato predi totalna promqna. avatorite ot drygata strana cvetovete razli4ni i o6te kyp drygi ne6ta. tozi pat sa se postarali da zapazqt vajmojno nai mn stariqt oblik na saita. ekstrite sa gotini no naistina prekalihte kato slojihte 'teenid'. to4no kato v umpulse! ne moga da zagreq kakva e taq blanka za 'lubim vapros' opisanie ,imeto si daje da napi6a.. i taq tapo prozor4e s info za tebe te sledi neprekasnoto ako ne go popalne6... vse edno ti prai napyk za ne6to, vinoven si my... i s tezi raboti kato umpulse kakvo sledva? sledva tova 4e vsi4ki 6te po4nat da se regvat tyka za zapoznanstva da pi6at kli6iranite raboti ' Az SaM kY4kA aMa Ne TvOqTa!' M? ne se li laja? razgoleni snimki po belu i vsqkvi takiva. ISKAM SI ANONIMNOSTAAAAA
    btw za6to smenihte imeto na saita? vsi4ki go znaeha kato teenproblem.net a sega e teenid ?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Алекс написа,че докато се разпространи другият домейн по DNS сървърите,ще се пише от този...иначе на мене и teenproblem.net ми бачка

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Е това вече е черешката на тортата... Няма сми просто...
    И моля ако някой мод коментира мненията и критиките ни, нека се отнесе по персонално и внимателно, а не да обобщава: "благодаря за окуражителните думи, а на тези, на които не им харесва... не можем да угодим на всички" и т'ва е... Не става така.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

НЕ Е ТАКА!!! Може би са 10-ти път ще го кажа от вчера. Сайта се премести на нов сървър. Но за да не бъде спрян за 48 часа пуснахме да се вижда от други домейн за да имате достъп до него. Иначе щяхте да виждате бяла страница с надпис "скоро ще видите новата версия" и така 2 дни.

До утре всичко ще се нормализира и сайта ще се отравя във стария и познат на всички ни домейн!

ВАЖНО! Когато отваряте сайта TeenProblem.net и той ви препрати към TeenID.net - то това означава, че вашия доставчик не е опреснил информацията за това кое е новото ни IP.

- Ако ползвате БТК рестартирайте вашите рутери/модеми.
    - Ако ползвате друг Интернет говорете със вашите администратори ако и и утре имате този проблем свържете се с доставчика и го помолете да си рефрешне DNS-ите.

Ако въпреки всико имате проблем - пишете ми!

Добре де. Защо са тези големи букви? Преди 1 час влязох за пръв път,откакто сайта е с новата версия. Вчера до последно ми излизаше бялата страница с въпросния надпис. Защо ми се карате всички?

Не се оплаквам бре. Харесват ми промените.

Не, не ти се карам Написах го така защото всеки скролва и изпуска много неща а така ще се види това мсг от повече потребители. А който сика може да прочете това. Направих си труда да добавя повечко информация за новите функции:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=4057255

или

http://www.teenid.net/f/viewtopic.php?p=4057255 (за тези които не виждат реални домейн)

Град
    Horrorwood
    Така, видях че има нова версия, изглежда добре засега.

Така, този пост се поизтрива наполовина, защото ми беше някво неразбиращо още какво и защо. Та да, по-долния пост е по-верен. Извинете ме.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    STARA ZAGORA
    ne o4akvah edinstveniqt sait koito mi dopada, da se prevurne v sait za zapoznanstva...

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    ne o4akvah edinstveniqt sait koito mi dopada, da se prevurne v sait za zapoznanstva...
    А да, вярно. Забравих и това да спомена. Какви са тия снимки бе хора?! Нали има импулси, ахата не знам си какво си за тая работа. Вярно, че е по-желание и че преди сякаш си нямаше теми за снимки и такива, но само като си представя кво ще става за напред...
    Your pseudo sunshine I don't need.

много добра идея тва Teen ID радва дано да не западне

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

Добре, де, хора, защо да е сайт за запознанства?Всеки си го ползва както си иска.Някои ще си качат снимките с нацупени устни, снимани от отгоре или в огледалото и за тях това вече ще е сайт за запознанства.Иначе можете да си качвата всякакви снимки, картинки, не е задължително да сте вие по бельо да кажем.

На мен версията ми харесва, само че наистина най-отгоре, където се изписват новините, е малко гадно да скролваш непрекъснато.По-добре новините да се появяват в своя си раздел.
    kissin' you

Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...

Град
    STARA ZAGORA
    neznam neta mi li pak se bugva , ili az... Oba4e po4ti ni6ty nemoa da napraq, nqkvo mnenie za tezi profili tam nemoga da napi6a ... pfFf

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Бе, като всички ново, не ме кефи още толкова, и естествено, ще мрънкам. След време, като свикна, ще ми е яко.

Надявах се и версията на форума* да се обнови успоредно с сайта, но уви не ме огря.

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    малко проблемче ,че попринцип някой като отговаря на някоя тема в която и аз съм писала ми се изпраща линк на пощата,обаче линка който отварям ми дава начална страница ,но не и определената тема както преди .Защо?

Колкото и да не харесва на някого, нека имаме уважението към админите, че са се потрудили

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Celence
    Колкото и да не харесва на някого, нека имаме уважението към админите, че са се потрудили
    И всичкото уважение да имаме, това не помага на сайта да стане отново по нашия вкус нали?
    Така че аз предлагам отново гласуване. Които са за новото име на сайта (тийнзапознанство.нет) да гласуват с "да"!

Много е готин новия дизайн,заслижаваше си да си сменя ника,въпреки че мн си го обичах
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Които са за новото име на сайта (тийзапознанство.нет) да гласуват с "да"!
    Я го напиши като хората и може и да мога да гласувам с 'да' баси кефа..
    Поправката е приета, благодаря.
    Значи вече имаме един глас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си