Цитирай Първоначално написано от jony
Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
Уф...историята се повтаря. Както при миналата версия всички ще мрънкат, мрънкат, мрънкат, пък като свикнат ще млъкнат

Мен лично не ме е** много импулсче елемента доколко и какъв е - като не ви кефи няма да го ползвате, аз как не съм му обърнал внимание и не ме е** :Р?

Версията става, но ще ми трябва време да свикна. Не е лоша, мисля, че сте се постарали добре. Естествено, след време ще се види доколко е изпипано, щото сега ми е прекалено странно
Освен да "мрънкаме" какво можем да направим? Ако такова, давай да се биеме за версията. Не мрънкаме, а недоволстваме и това е наше право в качеството на потребители, още повече, редовни.
Много точно се изказах, че можем да я игнорираме, но тя е там и дразни. Лицето на сайта вече е друго. Вече те посреща сайт за запознанства, а не сайт за споделяне на проблеми и взаимопомощ. Отиде на кино основната идея и предназначение, заради които е създаден този сайт.
Предлагам следното. Направете 2 различни рег-а. Една за т'ва със снимките коментарите рейтовете и.т.н и една за форума, да видим, каква ще е целта на посещение на потребителите. Да споделят, да напишат нещо или да напълнят очи с полуразголените снимки на някоя 14 годишна лигла, да напишат "ауууу колко си яка, дай си скайпа"и.т.н. и.т.н.
Епа повечето свестни и активни потребители тук не биха торелирали пиклата

Аз ти казвам така, защото ще ми е интересно след 2-3 месеца колко ще са все още недоволните от версията, щото и в ласт.фм (един сайт) при новата версия имаше супер мрънкащи, в това число и моя милост, но като разучих новите неща и посвикнах се оказа, че всъщност версията е ебаси яката. И преди време имаше такива вопли и в тийна, и позамряха. Така че и мен може да не ме кефи супер много, но пък не е да е супер преебан и дизайна като цяло, нали?

Пък и както каза някой...уважете малко труда.