- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
Първо искам да отбележа,че дизайна е мн хубав доста добър ъпдейт сте направили,за което ви поздравявам....
Сега по темата....Значи за тези който незнаят,казвам пак: Влюбен съм в момиче,което преди 2 седмици скъса с гаджето си....Тя ме харесва,но харесва и него(пред мен твърди че не е така)просто го знам личи си....Казва ми,че иска да е с мене харесваме а у....И тука опира въпроса какво да направя да й кажа ли просто "обичам те съжелявам за всичко дано намериш в някой това което не намери в мен" или просто да седа и да чакам?
Защото просто неиздържам всяка вечер се прибирам с насълзени очи...нервен нз просто наистина е ужасно гадно![]()
браво бе пич,ти си едно от изключенията момчета които могат да обичат.Щом си плакал за момиче,явно ти е мн кофти.Аз мисля ,че тя ви разиграва и не си знае интересите ,я вземи я дръпни и поговорете като хората,това да не и е цирк,да ви разиграва като маймунки.Попитай я с кой ще е и това е .Не се стягай толкооваПървоначално написано от RoCkSpOt
![]()
Малко сме разумните.
Първоначално написано от chokolate_girl
Говорихме няколко пъти.Тя казва: Не го харесвам вече....Искам да съм с теб няма никой друг просто искам да съм с теб.И на другия ден го ревнува и като й кажа,защо го ревнуш и тя кога съм го ревнувала а у винаги се измъква.1 ден си ме гушка ала бала на другия нищоНз кво да права.От 2 години искам да тръгна с нея,но кво да направа не искам да се откажа,защото наистина е прекрасен човек,но и ми писна секи път да рева е така щото тя нз кво иска...
![]()
Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
![]()
![]()
Ти нормален ли си?
Харесва те,ти не знаеш какво
да правиш...Да не си Рич от Дързост и красота???
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Отдръпни се от нея за известно време, ако тя има чувства към теб ще те потърси първа, ако ли не то тогава не си заслужава да си с човек, който не те обича и ще си играе с теб, дай и време да помисли с кого от двама ви иска да е, не я притискай!
Първоначално написано от zaraaa
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Поговори с нея. Кажи й как се чувстваш. Така двамата ще разберете дали има смисъл...Така аз лично не мога да ти дам обективен съвет. Всичко зависи от нея. Дали е готова да бъде с теб. Ако той се върне в живота й, кой би предпочела..
Незнам дали ще мога....Първоначално написано от zaraaa
![]()
Първоначално написано от BaiToq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Каза ми,че: нещо ме спира да тръгна с теб,но незнам какво е....Една нейна приятелка ми каза,че и на нея това е казала.....НЕРВИРАМ СЕ!!! Ако я спира нещо да ми каже НЕ,а не да се измъчвам искам да се спра,но немога треа да ми го каже за да спра да се надявам.....
Ако говора с нея ще се скараме.....
![]()
Първоначално написано от RoCkSpOt
За 2седмици, и да я обичаш... Mall щанспо-добре не и го казвай
едвали ще повярва... освен ако не е на 15
Излезнете на среща и готово може да станат нещата ... кво се чудиш![]()
white sensation![]()
Преди 2 седмици скъсаха харесвам я от 2 години !Първоначално написано от xpici
![]()
кажи и го ного по добре е да знае истината от колкото да седите и двамата без дапраите нищо при мен се е получило нещо от тоя сорт секи си мълчи![]()
и до никаде не се с тига така
аа добре де по-спокойно хахах кво се палишПървоначално написано от RoCkSpOt
![]()
ми тогава и кажи, кво толкова ?!x как ти се чакат 2години, няма да ти падне от небете, кажи и
)))
white sensation![]()
Абе я постави ребром въпроса с него или с тебе. Тя ако само ще прихожда и ще ревнува и т.н. няма да стане работата.
Тя категорично твърди,че не го харесва....и не го ревнува...Първоначално написано от Frozen_Flame
Прочетох всичко изписано по темата и след като имам представа и за това,което става м/у теб и момичето и аз бих те посъветвала да се отдръпнеш.. Така хем ще й дадеш шанс да се изясни сама със себе си,а и ще осъзнае дали те иска или не.. И така сам чрез нейните действия ще разбереш какъв е избора й..
Но какъвто и да й е избора й, го приеми добре и не се отчайвай
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
До сега тя се подиграваше с мене и аз не направих нищо....само ме обиждаше и некви е такива....![]()
![]()
![]()
Ами ти нали сам каза, че то просто си личи, че го ревнува и има някакви чувства все още към него и т.н. Няма какво да те баламосва просто...Първоначално написано от RoCkSpOt
Първоначално написано от sweet4esf
![]()
Бъди до нея, бъди мил с нея, навярно изживява тежък емоционален период ако е държала на гаджето си.. Просто и бъди първо приятел, а после любовник както най-вероятно искаш. Поизчакай още седмица поне да се оправи ама гледай да си постоянно с нея, но без да и досаждаш. В някой удобен момент и разкрий чувствата си - изведи я на разходка вечерно време или дори спонтанно ако се отдаде подходящ случай. Да не те интересува какво ще отговори - важното е само да и се разкриеш и тя да знае за чувстата и намеренията ти.
Ми попринцип не е той този койтоя притиска..тя акзва,е иска да е с него.Според мен при положение,че и двмата се харесвате ..вземете се.Ако не рискуваш никога няма да разбереш!Първоначално написано от zaraaa
А във връзка с ревността й - еми според мен е нормално при положение,че скоро са се разделили с бившия й , да има някаква ревност останала..но щом тя твърди,че иска да е с теб и ако сте заедно ти ще я накараш да спре да мисли за него !
![]()
Обича я от 2 години а ходят от 2 седмициПървоначално написано от xpici
![]()
Иначе и аз мисля че трябва да си изясните нещата,независимо дали ще се скарате или не.Все пак в всички връзки си има спорове.