.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Ново момче в скучния ми живот...

Здравейте

Отново ще трябва да изтърпите досадните ми проблеми. Ще ви помоля да не пишете гадни коментари, защото не ми е до това. Искам само някое друго съветче или просто прочетете историята ми.

Казвам се Криси,от Лом, на 14 години. От миналия месец тръгнах на танци. До миналата седмица в групата ми бяхме само момичета, но дойдоха три момчета. Всички се познавахме, защото Лом е малък град и е неизбежно поне по физиономия да се знаем. Едно от момчетата-Кристиян- беше предложил да ходят на една от най-добрите ми приятелки, която по дадена случайност играе с мен в групата. Ще е малко да кажем, че той я харесваше, защото той направо беше влюбен в нея. Но тя не изпитваше нищо друго освен приятелство. И досега са се френдс. Миналата седмица забелязах как той я гледа с възхищение и си мисля, че още е влюбен в нея. А както можете да се досетите аз го харесвам. И то не защото е някой готин пич. Напротив той е свестно момче,симпатично и бих казала доста умно. След като изпобвах маоите малки тайни чрез скайпа се убедих, че той наистина все още е влюбен. След като го предразположих към доверяване мисля, че се превърнах в довереница и отдушник на мислите му. Мисля, че за него сум просто много добра приятелка. Но нищо повече. А аз след всеки дълъг разговор го чувствам все по-близък. И не мога да се оттърся от чувството, че започвам да хлътвам по него. Та... проблемът ми е.. Страх ме, че ако евентуално тръгне с мен то ще е зашото иска да забрави приятелката ми, без никакви чувства към мен.. Не мога да бъда сигурна... И това ме плаши..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    По-добре отколкото нищо.

Ако евентуално той е готов да ти предложи нещо по-сериозно...приеми го. Нищо не губиш.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Ново момче в скучния ми живот...

Цитирай Първоначално написано от krisi_kote
    Здравейте

И то не защото е някой готин пич. Напротив той е свестно момче,симпатично и бих казала доста умно.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Непостоянно

Re: Ново момче в скучния ми живот...

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Здравейте

И то не защото е някой готин пич. Напротив той е свестно момче,симпатично и бих казала доста умно.
    .!.

Град
    sofiqqq
    oh milata ami ako ti predloji i si sigurna 4e e samo za da q zabrvi po dobre mu kaji 4e ne si gotova za takava vruzka za6toto ima6 4uvstva kum nego
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Ако тръгне да ти предлага, кажи му че имаш чувства към него, пък той каквото иска да правите.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Недей се занимава с него.Само ще страдаш,защото ще си носната кърпичка докато забрави другата без да има чувства към теб
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Е... казах му.. и той ми отговори, че ще продължи да се бори за приятелката ми и че е прекалено влюбен в нея. И въпреки че тя не иска да има с него нищо повече от приятелство той ще продължи. Какво пък... има и други момчета Благодаря на всички, които ми дадоха съвет.

Е... казах му.. и той ми отговори, че ще продължи да се бори за приятелката ми и че е прекалено влюбен в нея. И въпреки че тя не иска да има с него нищо повече от приятелство той ще продължи. Какво пък... има и други момчета Благодаря на всички, които ми дадоха съвет.
    Много ясно.. няма да се отчайваш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Много ясно.. няма да се отчайваш.
    Само така!! Горе главата.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

ponqkoga lubovta idva s vremeto
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    ponqkoga lubovta idva s vremeto
    ... или с големите деколтета и сладките дупенца ?
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Добре,няма да пиша гадни коментари макар,че едвам се сдържам.
    Страхуваш се да,съвсем нормално е,всеки се страхува от нещо.
    Аз например се страхувам от тъмното макар,че съм на 19
    Та съветът ми е,да продължаваш да се сближаваш с него и после да опиташ да бъдете двойка без да се притесняваш,че той може още да е влюбен в другата,защото на тази възраст в която сте вие сега през ден се влюбвате и разлюбвате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си