- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко често кръшкате от даскало?
kolko chesto reshavate da propusnete chasovete v daskalo? imate li problemi s otsystviqta i kak se opravqte s tqh? ..![]()
syshto taka vqrno li e tva, che s 30% otsystviq otivash direktno na izpit vse edno si s 2 ?![]()
ako vi se e sluchvalo razklajete malko poveche..
Нз дали в другите училища е така,но в нашето от тази година вкараха някакво правило за максимум на ИЗвинените. Ако имаш над 120 извинени отиваш на изпит по 3 предмета / тези,по които имаш най-малко оценки / ..
И в моето даскало също отсъствията не се извиняват само с бележка,трябва в срок от 1 седмица родител да дойде в училище и да подпише декларация,иначе не се извиняват. Така,че е доста сложно положението с отсъствията. Аз винаги съм сред първите с най-много,ама това е щото много закъснявам и те се трупат. Иначе често бягам,но по принцип е от часове,които знам,че после учителя ще ми ги извини,ако измисля нещо ;]
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
В нашето училище ако имаш повече от 1/4 отсъствия (без значение какви ) по дадед предмет - отиваш на изпит . Само за 12ти клас е 1/3.Имаш право на 3 уведомителни писма , след това трябва и медицинска бележка освен писмото.Ако направиш над 50 извинение отсъствия - родител ти ги извинява евентуални следващи.За 5 неизвинени - 1во наказания , 10-предупреждение за изключване , 15- Изключване. Аз лично обичам да си поспивам по повече и пропускам почти всеки ден първите 1-2 часа, но за мой късмет не винаги ми пишат отсъствия. Иначе ако имам гадно контролно или изпитване , което предстои си тръгвам и така .. Абе необичам много училището (имам впредвид безмислените за мен предмети ) и пропускам доста от него ..
в мойто не е с изпит само ако има6 около 5 неизвинени те наказват за 10 те местят в друг клас и за 15 те махат от даскалото а за изжинените е около 60 мисля
Ами миналата година си позволявах бая бягства, ама причината беше глупава и от мъжки пол..Тази година имам само 1 отсъствие, което си беше недоразумение..Не знам за тия 30 %..ама има една от нашия клас-уж зубърка, ама и стана нещо и напрай още в началото на годината 5 неизвинени...и сега я наказват, няма стипендия, ако направи 7 -предупреждение...и при 9-хвръква!.. Затегнаха се малко тази година..Класната не и се занимаваше със тфа да следи кои и дава фалшива бележка и кой не и миналата година извиняваше под път и над път отсъствията...Тази година обаче, всичко под строг контрол..Родителите трябва да се обаждат на класната да я предупреждават...за това кога няма да ни има.. и своеволията не са желани...Иначе миналта година, малко имитиран подпис на мама, малко "моля извинете дъщеря ми..... за периода.... С уважение" и работите блесваха..Ама сега нито имам стимул да бягам, нито искам, нито ми се занимава с бележки..редовна съм..
ми аз не бягам щото в даскало е супер забавноимам само едно оцъствие и то е по физкултура щото бях без анцук иначе не знам при колко оставаш на изпит само знам че над 5 ти спират детските 10 с последно предупреждение за изключване и 15 фърчиш.. тва е за не извинените за извенените не знам нищо по въпроса
![]()
... no comment ...
и аз мн рядко кръшкам, масово бягаме, ама то е друго![]()
Миналата година имаше 2,3 такива прояви, ама тази година съм чист като момина сълза![]()
В нашето училище ако закъснееш за час (освен за първия), ти пишат неизвинено отсъствие => ти си ги трупаш само от закъснения, пък ако почнеш и да бягаш от часовете.. започват наказанията. Аз и преди да сложат тея глупости не бягах, освен ако нямах основателна причина. What a geek, ha? ;d
A posledno me zavlqkoha na kafe 2 4asa,i 2 4asa gubih i prez cqloto vreme mrunkah,4e nqq koi da mi izvini otsatstviqta i nakraq kvo,ne mi pisali nikvi otsastviq,6toto si govorili s g-jata v 4as![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
ми като се замисля сравнително често ама не защото бягаме класа, а защото учителите отсастват и като трябва да чакаш 2-3 часа за да може да отидеш на редовен час решаваме просто да си ходиме, но все пак предупреждаваме учителите, че ще си ходим. проявяват разбиране.![]()
Емии случва се..Понякога от един час,понякога цял ден![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Ми напоследък ми се случва доста често![]()
![]()
2-3 часа на седмица.
..дори когато съм тиха пак всичко в мен ще те вика,и да крещя, че те мразя, аз няма да се откажа. и вечно жива ще пазя любовта..
Същата работа.Слушам как даже във 2 АЕГ бягат(най-добрата ми приятелка учи там),а ние в пустото 32-ро СОУ не смеем да станем от чиновете,че туковиж влязла директоркото и започнала да раздава найните си команди от сорта на "Тук не сме художествена,а езикова гимназия ,госпожице,можете да приберете скицника и молива и да продължите творбите вкъщи." (Овца-нищо не разбира от изкуствоПървоначално написано от AFT
).А колко ми се ще да избягам поне веднъж от последните 2 часа немски... Dream of it-no way!
Миналата година половинта клас реши да се чупи от математика,а на другия ден имаше изненади-контролно,извънредна родетилска и предложение за изключване.
Аз миналата година закъснявах всеки час с по 5-10..15 минутиДаже се оплаквах, че междучасията са много малки. Тогава ми пишеха на ден по едно отсъствие
Разпусната работа.
Тази година обаче имам само 13 отсъствия и то извинениБях болна и трябваше да занеса бележка, иначе без бележка не извиняват
![]()
П.П: Тази година ще се правя на примерна ученичка и няма да си мърдам задника от чина. Ще съм по-редовна и от госпожите![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
30% звучи добре...
принципно за 180 беше това...
аз сигурно имам към 200 до тук![]()
пс- когато бягат другите, бягам и аз...когато не ми се влиза в час, не влизам...
ne bqgam ot 4asovete ako nqma da hodq nqma da hodq za cql den ne samo za nqkoi 4as 6toto posle u4itelite te naro4vat i ti se vrashta prez gaza ;D
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
всъщност и аз по-често не ходя за цял ден (или седмица), от колкото за отделни часовеПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
когато ми е скучно от някой час бягам..всеки ден го правяобичам да ходя в тоалетните да пуша или зад училището под някое дърво
там е най сигурно
![]()