- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сълзите не спират ;(
Искам да ви споделя нещо ,което ми се случи и не нарани така,че не мога да забравя и преглутна стореното ;( Историята започва в далечната 2006.Срещнах невероятно момиче,което преобърна целия ми свят.В началото беше нерсериозно но с течение на времето всичко си вървеше до деня в който започнаха проблемите.Какво ли не направих за нея : крещях под блока и Обичам те в 3 през ноща,направих карта за разговори с датата на която сме тръгнали,имам и опит за самоубииство за да докажа колко я обичам ;( (тъжно нали ) писал съм и по 100 смс-а всяка вечер и абсолютно всичко за което можете да се сетите.Направихме към 3 години заедно и дойде деня в който аз реших да се прибера за да я изненадам (уча в друг град ) и какво да видя моето момиче,човека който обичах с цялото си сърце и душа за който бях дал всичко избяга от мен за да отиде на купон при друг наричайки ме луд защото съм я преследвал за да разбера къде отива опитвайки се с сетни усилия да спася всичко вече изгубено но не стана тя е там дори сега е там с него след толкова време с мен ,имах планове исках да съм с нея до края на живота си ;( Исках да имам деца от нея исках да сме щастливи ;( Снощи видях нейни снимки с новото момче и след 20 дена раздяла всичко го преживявам наново сега плача отново и отново не спират и сънищата!Мислех че съм я забравил но .... ;( Аз съм на 20 години и не ви изредих всичко което сме правили но то няма да стигне мястото просто най важното изтъкнах ако не стига ще разкажа още ;( Само ми кажете заслужавам ли това какво съм направил погрешно ;( Каквото мислите го споделете ;( Мн ми е тежко не знам какво да правя вече ;(
Съжалявам ... но по някога .. хората който обичаме ни разочароват ... просто трябва .. да го преодолееш и да продължаваш на пред ... и за да не е оценила .. това което си направил .. явно не го е заслужавала ..
Просто ... прочети подписа ми ... и си помисли в/у него![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Такова е положението, нищо не може да са направи.Много хора получават, това което не заслужават и много не получават, това което заслужават.
Прав си за подписа и аз го знам тваТо че ще продулжа е ясно,но няма да е същото мислех я за друга но за сужаление сега съм така :0
Ами няма точна рецепта, знам как се чувстваш, но такъв е живота! Гледай само напред и се наслаждавай на живота... в скоро време ще дойде друго момиче, което те заслужава... айде успех =)
Кога ще дойде след 10 години .Не то раздяла добре ама бягство е вече прекалено !
ами..всеки преживява такава любов за да може да продължи...няма какво да направиш...давал си всичко..но...тя не е била за теб..и аз съм имал подобен случай..гадно е..и до ден днешен се сещам за нея, но..какво да се прави..вземи се в ръце приятелю и няма начин продължи напред...вземи си сега тази почивка, която си даваш, до когато е нужно и продължи..живота е такъв
Разбирам, че я обичаш и би направил всичко за нея.Обаче това поведение, което си й показал през тия три години е като обсебване.Прекаленото грижене и доказване колко я обичаш не са за всеки и тя е можела да не се чувства добре, въпреки че си мислиш, че си й дал всичко.Не е била толкова отдадена на връзката ви, особено след като е отишла на рожден ден или на купон с друг.Щом те е нарекла "луд", значи е имало защо да мисли така, ти си я преследвал.В крайна сметка не бива да се врем в живота на хората, когато те не искат да сме част от тях...
Трябвало е да си тръгнеш, защото това отношение, което е показала към теб е било гадно и явно не й е пукало особено много.Как не си се обидил, не знам направо.Опитай се поне малко да се успокоиш, голямо момче си вече.Може и да поговориш с нея, но не знам дали ще има някакъв ефект, ама трябва да си промениш малко отношението.
Pylni izmishliotini...Tova sa typi naizosteni frazi...Mai nikoi ne mu se misli za problemite na nqkoi drug , dokato ne opre noja do nego i prosto pi6e prostotii za da mu se sybirat komentarite.Abe ti momi4e bila li si vlubena po podoben na4in!?!?!?Ako znae6e kakvo e nqma6e da govori6 podobni gluposti.V lubovta prosto nqma zdrav razum!Tam se otdava6 prosto na momi4eto ,koeto misli6 4e te zaslujava i ot tam natatak vsi4ko zavisi ot neq...Kak 6te se otnese tq s teb.Uvi kakto az taka i moq taka obi4am priqtel e napisal po - gore prosto ne sme slu4ili na momi4e.Samo sedq i se 4udq - "Abe kakvo sym o4akval ot lape 17 godi6no , koeto ne znae kakvo iska i te pyrva preodkriva smisala na jivota".Slu6aite me...Nqma da sgre6ite ;]Първоначално написано от koalka
Амии всяко зло за добро...В крайна сметка няма нищо вечно.Един ден болката ще спре..Не ти се вярва,но е така и докато този ден дойде ще има още много такива моменти на слабост...Надявам се по-бързо да я забравиш(макар,че знам колко е трудно..)..Нз какво друго да ти кажа...Успех и не се отчайвай точно сега!!!
Понякога колкото и да обичаш някой,трябва да го оставиш той сам да направи своя избор.Не можеш да принудиш някой да те обича и не би трябвало да я обвиняваш за това.Ако я обичаш истински би трябвало да искаш да е щастлива дори ако това значи да я гледаш с друг.Може да ти е тежко и със сигурност е,но най-добре продължиш без да се затормозяваш защо е станало така.
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Разбирам те, естествено! Но ти си на 20г. има време да откриеш друго момиче, просто се възгордей малко и не показвай слабост, колкото и да ти е гадно! Огледай се наоколо, започни да излизаш много с приятели, забавлявай се с други хора, които те обичат, огледай се наоколо... може пък някое момиче да ти се усмихне! Спри да мислиш глупости и не избирай най - лесното 'решение" на проблемите - алкохол, дрога, самоубийство! Явно вината не е в теб. Ти си опитал да й дадеш всичко, да я накараш да се почувства желана, обичана... доказал си, че тя е човек, за когото много ти пука... Но явно проблемът е в нея, явно не е разбрала грижовността ти...
Остани си същия, но хубаво преценявай човека отсреща, не се доверявай прекалено бързо и наивно дори. Може би тя е от момичетата, които не оценяват жестовете, жертвите, усилията, които приятеля им прави за тях.. за жалост има много такива момичета. Фактът, че не си учил в същия град сигурно е бил предпоставка да потърси вниманието на друг, въпреки че аз не я оправдавам!!! Тва не е оправдание, а природата й.. може би...
Живота ти е един, продължавай напред, бъди повече оптимист и не се обръщай назад към минали неща! Огледай се, че току виж някоя девойка ти смигне .. Успех и не се оставяй да си сам, тъжен и да плачеш!!!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от Me4iTy
И къде бяха наизустените фрази и т.н. ? Това, че някой не е на твоето мнение, не значи че трябва да си го налагаш .. Аз пък съм съгласна с koalka, отвратително е това непрестанно "натякване" на "голямата любов", направо ми убива всякакво желание за каквото и да било ... Не си падам по лигави и всякакви мижави опити за доказване на любовта, то не става като се насилваш, просто си става ей така .. Крещял си под блока, така наблегна на това все едно е нещо велико .. Всичко си има край, тя като не те иска, и цяла нощ да и крещиш под блока нищо няма да промениш .. опитите за самоубийство за да и докажеш колко я обичаш въобще няма да ги коментирам . Продължаваш напред и това е , с времето всичко ще отминава полека
It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..
+1Първоначално написано от fc
най-много боли като човека който обичаш те нарани
ае ако е некой познат да ти каже нещо,казваш ае тоя е еди къв си и забравяш.
но като обичаш даден човек и като те нарани.... просто е много гадно
Абе пеперудка ли си ква си не ми говори че ако някой направи тва за тебе ще умреш от кеф не ми говори кво натяквам ама тва е адски много и са супер много неща за да ми говориш тука вземи си изгради собствено мислене не да ми повтаряш постовете на другите !
Може би си прекалил с доказването на твоята любов. И защо си мислиш че като направиш опит да се самоубиеш, ще и докажеш нещо? Да може би ще и докаже че си психически лабилен и тя ще те съжелява един вид. Унижил си се, може би тва ти е грешката... Не и се натрапвай чак толкова, може би си убил любовта и към теб, а може би просто иска малко да избяга от теб. Поговори с нея спокойно без драми
Хей не се отчайвай!Живота не свършва заради едно момиче.Може да си й омръзнал или пък да се е уплашила от дълбоките ти чуства.Вземи се в ръце и си стъпи здраво на краката,един ден вс това ,което преживяваш ще е минало,а ти ще се радваш на настоящето
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
По една или друга причина, хората винаги си отиват от живота ни!АКо не знаеш този житейски урок, къде си тръгнал?
Ми ако имаш предвид че ще си "умра от кеф" ако някои ми се дере под блока - не, няма ;D Изградила съм си собствено мислене , т`ва че на теб то не ти харесва не е мой проблем. За тебе като са "супер много" нещата които си направил за нея, за нея може да не са. Айде като толкова си знаеш грешките и т.н. оправяй се сам бе какво си се заоплаквал по форуми ;]Първоначално написано от Duncan
It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..
ООФФФ кат почнете с тея такъв е живота продължи напред И Т.Н но е лесно да го кажеш трудно е да го изпълниш ! Хм НЗ ДАЛИ ЗНАЕТЕ КВО Е ДА ПРАВИТЕ ТЕЯ НЕЩА КОИТО ТОЙ ИЗРЕДИ И ДАЛИ ЗНАЕТЕ КВА Е БОЛКАТА !! НО МОГА ДА ТИ КАЖА ЕДНО ЗАСЛУЖАВАШ НЕЩО ПО ДОБРО БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА Е ТИ СИ СЕ БОРИЛ КОЛКОТО СИ МОЖАЛ И ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА НАМЕРИШ МОМИЧЕТО ДОСТОЙНО ДА Е С ТЕБ НЯМА СМИСЪЛ ОТ УНИЖЕНИЯ
Абе ей пеперудката ще ти ... майката накрая овца изградила мнение лапе тъпо щи изградя един зад врата ти нямаш мнение и никога няма да имаш щом се отнасяш така към хората идиотка !
пеперудка , разнрахме ти мнението! Ай стига ни го натяква теб, собственото ти мнение и убежденията ти!!!
Не мисля, че е момента да продължаваш да спориш и да си налагаш мнението! Разбрахме го ве4е! Спри!!! Каза си мнението ве4е стига глупави спорове! Момчето е разтроено, разочаровано... едва ли му е до спорове с теб, които да го натоварват още пове4е в такъв момент! Замълчи и толкова... може би пък другите имат основание да са на друго мнение, замисли се!
Duncan може да е за добре! Заслужаваш много по - добро момиче, което да те оцени!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Искрено съжалявам, малко са момчетата като теб, които са готови на саможертва за любимия човек. Жалко е наистина как е постъпила тя след всичко, но не се обвинявай, ти нямаш никаква вина и нищо не можеш да промениш. От теб остава само да се опиташ колкото се може по-малко да мислиш за станалото и колкото и да ти е трудно да продължиш напред. Така е било писано да стане и явно тя не е човекът за теб, даже трябва да се радваш, че си го разбрал, макар и след всичкото това време. Успех![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!