- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сълзите не спират ;(
Щом не оценява всичко, което си направил за нея... значи не те заслужава... не заслужава и минутка внимание !!!!!![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ти може и принцеса да я направиш,но някои хора просто нищо не оценяват.Спокойно с времето ще я забравиш и ще дойде друга която наистина ще заслужава нещата които правиш : ) .
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
СъжалявамТъжно е наистина, че си правил всичко за нея, а тя явно не го оценява... Не заслужава да страдаш за нея, опитай се да продължиш напред...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Човек очевидно тя не е искала да се омъжва за теб и да имате деца,да ако найстина си я обичал ще е трудно да я забаравиш,но в един момент просто болката ще спре искаш или не просто така се случва.Имам познат който 2 години след като се разделиха също беше така съкрушен но,в живота му дойде момиче което го промени,надявам се след всичките гадни неща които са ти са се струпали да ти се случи нещо найстина хубаво.
Така ли?!И кое по точно е глупавото?Първоначално написано от bloodz94
Фани се разтърси за значението на епитета Емо (имо) и тогава лепвай такива определения на някакви непознати за теб хора! Изобщо тва не емо.. защото се е пробвал да се самоубие! А и... едва ли му е много хубаво да го съдиш за тва нещо!!! По - важното е, че се е съвзел и не е станало най - лошото!!! И... не си мисли, че си много знаеща, като си научила един епитет и го лепваш на този и онзи! какъв е си е негова работа! Преди всичко е човек, с чувства, мисли..! Няма значение емо ли е, метъл ли е, гей ... чалгар, фешън и не знам си още какъв...!!! ПРЕДИ ВСИЧКО Е ЧОВЕК!!! А на тебе не ти влиза в работата да лепваш определения на хората! отговаряй, ако искаш, ако не - Back или .. горе в дясно има червен XПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ей емо -защитницатаПървоначално написано от SunSmile
Представите, които хората си изграждат за емо-тата са изградени върху стабилните основи на всички клипчета и на всички картинки с емота с прерязани вени и с надписи : Why cant he just love me ? " или нещо подобно.
Самата дума EMO идва от английската дума emotional , което мисля, че повечето хора тука могат да си го преведат .![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Аз тва си го знамПървоначално написано от MakeMeFeel
но поста ти ще е полезен на тези, които не знаят значението на думата и кога да я използват
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Dokato 4etqh istoriqta ti mi stana spr spr gadno, naistina ti su4ustvam.. A eto i moq suvet... opitai po vsqkakuv vuzmojen na4in da prekratish vruzkata si s neq, za6toto ako produljavash da gledash neini snimki, ta dori i da slushash za neq, ti stava po -tejko... A i zaradi tova koeto e napravila, 4e te e zarqzala po tozi na4in i tolkova burzo e zabravila za teb.. tova samo moje da ti dokaje 4e vsi4ko koeto si pravil za neq, tq ne go e zaslujavala... Gledai napred i ne se depresirai, jiveesh samo vednuj!!! Kolkoto i da ti e trudno preudolei go, 6te vidish 4e sled tova shte ti se slu4vat mnogo po-hybavi ne6ta!!! Kusmet i ne se ot4aivai za ni6to na sveta!!![]()
![]()
![]()
Impossible is a dare.
People always leave (има и изключения!)
Тя не те заслужава.Вдигни си по-ведро главата и не се самонаранявай повече с мисли за нея.Не плачи за човек, който сигурно дори не мисли за теб.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
На 20г. си и не осъзнаваш къде ти е била грешката...Странно.
Това,че си й писал по 100 смс на вечер и да не си се изразил буквално,и 10 на вечер да си писал са много.
Че си крещял,че я обичаш под прозорецът й,в 3 през ноща,и това е голяма и груба грешка.
Мисля,че едва ли не си я задушавал с прекомерната си любов,което винаги води до край,от личен опит го знам.
Една жена никога не иска един мъж да й е в краката,или по-точно иска го,но то не трябва да става реалност,а трябва да си остане една мечта.
Мъж който си нарушава принципите заради една жена,не е мъж.
Това мога да ти кажа.
Ще отговоря,макар че не си струва...та така,миличка,това че се имам за знаеща,не идва от факта че знам значението на `емо`,а и автора не го знам какъв е,тъй че емO бе6е първото,с което се сетих да го сраваня и извинявай,но да защитаваш постъпката му??!!!Омггг браво на теб....на хората им се случват,дале4 по ужасни неща,но вдигат глава и продължават напред,а ти тука му оправадава6 постъпката...тва е постъпка на СТРАХЛИВЕЦЦЦ!Първоначално написано от SunSmile
Обсебвал си я, направо си е като тормоз! На нейно място отдавна бих ти теглила чертата!
Аз такива като тебе им давам пътя на втората дума само като им чуя тъпите мнения![]()
+1111111 ... aa .. E-емоционален ... М-малтретиран О-олигофрен ... Ясната представа ... за думата ЕМО ... да де за пиклите на по 14 години дето ... са нацапали като зoмбита ... сложили си кецове 40 номер ...купили си някаkъв долнопробен червен спрей ... смъкнали си хащите до коленете ... накичи ли ми са със значки на JACK и там сякакви идиотщини ... в час ми рисуват надгробни камъни ... и в джоба си носят бръснарско ножче ... ако случайно не харесат какво им е зготвила майка им да си одрежат вените ( надраскат ръцете ... )Първоначално написано от MakeMeFeel
ПО ТЕМАТА : ако беше я оставил малко да вдиша въздух ... сега нямаше дА има ревливи истории ... ;]
тъпо, от твоя гледна точка...нз защо искаш да те съжаляват! замисли се, вина винаги имат и двамата партньориПървоначално написано от Duncan
![]()