Цитирай Първоначално написано от Me4iTy
Цитирай Първоначално написано от koalka
Разбирам, че я обичаш и би направил всичко за нея.Обаче това поведение, което си й показал през тия три години е като обсебване.Прекаленото грижене и доказване колко я обичаш не са за всеки и тя е можела да не се чувства добре, въпреки че си мислиш, че си й дал всичко.Не е била толкова отдадена на връзката ви, особено след като е отишла на рожден ден или на купон с друг.Щом те е нарекла "луд", значи е имало защо да мисли така, ти си я преследвал.В крайна сметка не бива да се врем в живота на хората, когато те не искат да сме част от тях...
Трябвало е да си тръгнеш, защото това отношение, което е показала към теб е било гадно и явно не й е пукало особено много.Как не си се обидил, не знам направо.Опитай се поне малко да се успокоиш, голямо момче си вече. Може и да поговориш с нея, но не знам дали ще има някакъв ефект, ама трябва да си промениш малко отношението.
Pylni izmishliotini...Tova sa typi naizosteni frazi...Mai nikoi ne mu se misli za problemite na nqkoi drug , dokato ne opre noja do nego i prosto pi6e prostotii za da mu se sybirat komentarite.Abe ti momi4e bila li si vlubena po podoben na4in!?!?!?Ako znae6e kakvo e nqma6e da govori6 podobni gluposti.V lubovta prosto nqma zdrav razum!Tam se otdava6 prosto na momi4eto ,koeto misli6 4e te zaslujava i ot tam natatak vsi4ko zavisi ot neq...Kak 6te se otnese tq s teb.Uvi kakto az taka i moq taka obi4am priqtel e napisal po - gore prosto ne sme slu4ili na momi4e.Samo sedq i se 4udq - "Abe kakvo sym o4akval ot lape 17 godi6no , koeto ne znae kakvo iska i te pyrva preodkriva smisala na jivota".Slu6aite me...Nqma da sgre6ite ;]

И къде бяха наизустените фрази и т.н. ? Това, че някой не е на твоето мнение, не значи че трябва да си го налагаш .. Аз пък съм съгласна с koalka, отвратително е това непрестанно "натякване" на "голямата любов", направо ми убива всякакво желание за каквото и да било ... Не си падам по лигави и всякакви мижави опити за доказване на любовта, то не става като се насилваш, просто си става ей така .. Крещял си под блока, така наблегна на това все едно е нещо велико .. Всичко си има край, тя като не те иска, и цяла нощ да и крещиш под блока нищо няма да промениш .. опитите за самоубийство за да и докажеш колко я обичаш въобще няма да ги коментирам . Продължаваш напред и това е , с времето всичко ще отминава полека