zna4i na 18 i 22 sme, i moita priqtelka iska da namerq nekfo momi4e za 3ka ma kajete kade da go tarsim 6toto po tiq saitove samo nekfi izmisleni profili na mom4eta ni pisaha a 4estno kazano ne mi se iska da propusna 6ansa da sam s 2 momi4eta... ne tolkova za da eba druga 6to mi e se taq daje sam si dovolen az ma dosta 6e me vazbudi da q gledam s drugo momi4e... ma tiq saitove s fal6ivite profili samo mi zagubiha vremeto. kajete kade da tarsim mama mu deba
*Латиница
Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Нали хубаво сте премислили над последиците от това![]()
Някоя позната може би, която е по-разкрепостена...
Come out, come out wherever you are...
kakvi posledici ? a ot najte poznati nie mai sme nai razkrepostenite haha
дай скайп аз щи уредя мацки![]()
Значи искам да ти кажа че ако има дори 1 милионна частица на съмнение у някой от двама ви... това след време ще доведе до разпадане на връзката ви, нали ме разбираш какво искам да ти обясня !?
Ми скивай ся пич-идеята за последиците е следната:
Като твойта те види да е*еш друга ще и стане гадно и може да те скъса.
А ти ако толкова искаш да е*еш друга значи явно не обичаш приятелката си достатъчно или ти е се едно дали ще си с нея или която и да е
U get it?![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
btw @JenatanaSHefa ти да не си монах/монахиня?Човека сам ти каза че са по-разкрепостени...като повечето млади хора в днешно време.Стига дава акъл![]()
ne be pi4 ne mi e za ebaneto na druga, tfa sam go pravil 6toto behme skarani za nekolko dni i ne mi be6e gotino, daje ne mi be6e interesno, posle se napih edna ve4er i pak go napravih i pak 4estno kazano ne mi be6e gotino i samo me be6e qd 4e sam izneveril.... a za posledstviqta samo me pritesnqva 4e kato me vidi 4e ebem druga moje da si kaje 4e 6tom az moga i tq moje haha.... koeto sam siguren 4e sega ako q pitam 6e go otre4e.... ma pa otkazva li se takava vazmojnost mamka mu ??
predi nekolk godini kato beh na 16-17 otkazah i o6te me e qd....
Като казах да потърсят някой по-разкрепостен го казах за да избегнат неприятната последица третия участник да задълбае !!!Първоначално написано от Sh@d0w
Айде по-спокойно![]()
Като казах да потърсят някой по-разкрепостен го казах за да избегнат неприятната последица третия участник да задълбае !!!
Айде по-спокойно[/quote]
zadalbae ? v kakav smisal ?
Еми представи си че не е само секс за нея .... може да залитне по теб или по приятелката, много малък е шанса но не е изключен .
haha e tfa bi bilo nein problem 6toto nie s neq sme se sabrali malko specove po razbivane na sar4ica... haha samo 4e vidime dali nema nekoe ot na6te da se razbie... :![]()
![]()
Ако сте решили да си разбивате сърцата, мога да ти дам няколко съветаПървоначално написано от alex777
![]()
haha po princip za momenta nqmam takiva namereniq, a i sam dosta izobretatelen v taq nasoka... oba4e mn mi se iska da si kaje6 savetite... haha interesno mi e moje da ima6 ne6to dobro![]()
Довечера ще тии драсна едно ЛС ако си тука, че сега имам работа ... айде успех с тройката![]()
e uspeh... vmesto da se vkliu4i6.. s uspeh ne mn mi pomaga6Първоначално написано от JenataNaShefa
![]()