Aз попринцип не подкрепям отчасти, това за годините и секса. Според мен, ако човек знае какво прави, ако връзката е дълга, ако и двамата го искат, защото се обичат и ако добре са се подготвили...нека го правят, независимо дали на на 13, 14, 16 или 18. (стига да не е онзи секс, който, се прави без подготовка и от хора, които не знаят какво правят)
Обаче си помисли дали не си от тези в скобите...Аз например съм на 14 и имам гадже на 13.Та...от 5 месеца сме заедно и аз нито и давах зор нито искам да го правим, ако тя го прави само, за да съм доволен аз.Мина време и тя ми има доверие и сега го иска.Обмислили сме всичко и сме го обсъдили....дали желанието е породено от любопитство или от любов...Поговорете и вие.Един разговор помага много!
Бих казал, че има момичета и момчета по на 13-14-15 години, които са по-зрели от някои на 20, НО има и такива, от които е по-зряло и 2 годишно бебе.
Пич, почети много, разгледаи темите в сайта, допитаи се до някои по-опитни...и все пак това не е достатъчно.Трябва да имаш психологическата нагласа и да знаеш колко сериозно нещо правиш...И поговори с момичето...кажи и например, че не го искаш и и виж реакцията.Ако е недоволна, понеже и се прави...недеи да се поддаваш, няма смисъл да "пробвате" по този начин.Ако се съгласи, значи наистина те обича...и след като малко се пообразоваш и подготвиш...направетего щом се обичате, но...бъди много внимателен, това е сериозно нещо!!!!!!!Трябва да си психически подготвен какво правиш...ние например имаме проблем с мястото и това ни спира, макар че май точно утре ще се отвори възможност...