.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Докато е родолюбец, човек няма да бъде погълнат от глобалистичните принципи, и ще запази идентичност, която ще го спаси от това да се превърне в един бездушен материалист
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Докато е родолюбец, човек няма да бъде погълнат от глобалистичните принципи, и ще запази идентичност, която ще го спаси от това да се превърне в един бездушен материалист
    Евала ти правя, ето за това става дума, че докато сме родолюбци и патриоти няма да ни превърнат в аморфна безродна маса. Нищо че си комунист, а аз съм антикомунист, в случая определено мога само да те поздравя за тези думи.
    Дано повече българи успеят да осъзнаят затова, което написа по-горе, щото мен вече взе да ме заболява устата да им обясняват същите тези неща в реалния живот и по форумите...
    ........всеки има възгледи относно бъдещето си.Пожелавам ти да се реализираш в България,дано да стане така както мислиш
    Благодаря, и аз ти пожелавам всичко най-добро. И не оставай с впечатлението, че заради различните ни възгледи и по-острия тон на говорене съм останал с някакви негативи към теб, защото аз към българи(освен към някои, които са вече безнадеждни случаи на предатели) не изпитвам нищо негативно, все пак кръвната връзка стои на първо място. Просто се надявам след време да осъзнаеш някои неща, които сега определено не ги съзнаваш.
    Иначе си имаш пълното право на свой личен живот и това ти право също никога не съм го оспорил.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    ДА - Родолюбие е нужно, но не и краен национализъм. В никакъв случай краен национализъм!

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    ДА - Родолюбие е нужно, но не и краен национализъм. В никакъв случай краен национализъм!
    По принцип съм абсолютно съгласен, обаче има някои случаи, в които Родолюбието е много меко за някои посегателства над българщината и крайния национализъм просто се налага.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Евала ти правя, ето за това става дума, че докато сме родолюбци и патриоти няма да ни превърнат в аморфна безродна маса. Нищо че си комунист, а аз съм антикомунист, в случая определено мога само да те поздравя за тези думи.
    Дано повече българи успеят да осъзнаят затова, което написа по-горе, щото мен вече взе да ме заболява устата да им обясняват същите тези неща в реалния живот и по форумите...
    Не съм реално комунист, просто в постовете ми съм неутрален и обективен, и заемам позиция колкото да изтъкна предимствата и недостатъците на дадено нещо. Мисля, че не бих желал връщане на периода от преди 90та. Комунизма е прецакал едната част от рода ми, и е облагодетелствал другата, и съм неутрален относно него.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Е да, комунизма за неговите си хора е прекрасен, но за некомунистите е изцяло пагубен.
    То и за германците националсоциализма си е бил идеален, ама за евреите е бил смъртоносен.
    Както и да е, по-важно е това, върху което наблегнахме- Родолюбието, то е в основата и реално то може да вдигне българския народ на крака, но разбирам, че много трудно това може да се случи в момента... Но пък определено смятам, че може да настъпи положителна промяна.

Град
    Wonderland
    Ако периодът от преди 90-те се върне-ОМГ,ще бъде по-зле и от сега.Комунизмът и българското разбиране за демокрация са неща,които не трябва да бъдат модели на управление.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ако периодът от преди 90-те се върне-ОМГ,ще бъде по-зле и от сега.Комунизмът и българското разбиране за демокрация са неща,които не трябва да бъдат модели на управление.
    Определено е така.
    Всъщност сега може на някой да не му хареса, но реално си е факт, че като цяло сме били най-добре по времето на безпартийния режим на Борис Трети през 30-те г. до 9.09.1944 г. Разбира се, имало си е и тогава доста трески за дялане, но като стандарт на живот, като начин на живот и т. н. българите сме живеели добре и който е работел е можел да понатрупа капитал без държавата да му реже ръцета като сега.
    И затова си мисля дали безпартийния режим пак не е най-доброто за България в момента с управление на безпартийни хора-експерти във всяка една управленска област.

Град
    Wonderland
    В България в момента има анархия съчетана с олигархия .Гледах класацията за най-богати българи,просто съм потресена в държава,в която хората изнемогват как може да има такива богаташи.Да не говорим,как е придобито състоянието им и,че никъде не проверяват от къде са доходите им.Доходите трябва да бъдат декларирани,а какво става тук.....пъпчасали тийнове карат коли струващи трицифрена сума и наричат себе си бизнесмени.
    Ами това е за мен положението:Някои хора се чудят от къде да вземат пари за самолет,а други за хляб.
    Трябва да има средна класа,защото именно средната работническа класа прави народа силен....докато има крайности ще има и проблеми.

Права си за олигархията в България, само че изпускаш момента, че нашата олигархия е част и от световната, международната олигархия, която се ръководи от определени хора преобладаващо от еврейски произход.
    Но навсякъде е така, във всяка страна има свръхбогаташи за които законите не важат и чийто богатства никой не може да пипне. Не можеш да кажеш, че и в Англия не е също така.
    Само че разликата наистина се състои в наличието на средна класа при тях, която в България за съжаление липсва в момента.

Град
    Wonderland
    илюминатите контролират света,наскоро гледах точно един филм за масоните и кои са такива,дадоха бившия президент на САЩ и други политици,дори символът върху 1 долар е символ на масоните-пирамида с око......та така,че България е една капка в морето.....каквото решат Великите Сили,това се случва с всички държави.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    илюминатите контролират света,наскоро гледах точно един филм за масоните и кои са такива,дадоха бившия президент на САЩ и други политици,дори символът върху 1 долар е символ на масоните-пирамида с око......та така,че България е една капка в морето.....каквото решат Великите Сили,това се случва с всички държави.
    Еми така е, но същите Велики сили са контролирани именно от същите, които спомена. Така че тези сили са в ръцете явно от по-мощни сили(илюминати, масони) и тези същите масони утре ще решат да спрат финансирането на САЩ, Англия, Франция или някоя такава страна и съответно те ще станат на същото дередже като нас...
    Просто от доста години насам са взели на мушка нас и народите от нашата черга, но е въпрос на време кога ще смачкат и САЩ. Русия не можаха да я смачкат засега и тя някакви успя да се отърси от масоно-болшевизма, но в много отношения пак е контролирана от тях. Така че всички сме в кюпа и не се заблуждавай, че и те ще бъдат отминати- Великите сили имам в предвид и съответно ще загубят величието си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си