- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Нужно ли ни е Родолюбие днес?
Евала ти правя, ето за това става дума, че докато сме родолюбци и патриоти няма да ни превърнат в аморфна безродна маса. Нищо че си комунист, а аз съм антикомунист, в случая определено мога само да те поздравя за тези думи.Първоначално написано от Nam3less3
Дано повече българи успеят да осъзнаят затова, което написа по-горе, щото мен вече взе да ме заболява устата да им обясняват същите тези неща в реалния живот и по форумите...
Благодаря, и аз ти пожелавам всичко най-добро. И не оставай с впечатлението, че заради различните ни възгледи и по-острия тон на говорене съм останал с някакви негативи към теб, защото аз към българи(освен към някои, които са вече безнадеждни случаи на предатели) не изпитвам нищо негативно, все пак кръвната връзка стои на първо място. Просто се надявам след време да осъзнаеш някои неща, които сега определено не ги съзнаваш.........всеки има възгледи относно бъдещето си.Пожелавам ти да се реализираш в България,дано да стане така както мислиш
Иначе си имаш пълното право на свой личен живот и това ти право също никога не съм го оспорил.