- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти тръпка .. :(
+12456789Първоначално написано от Bellatrix
ti si ebati lainnoto zaklevam se![]()
![]()
pff ne i zavijdam na adashkata mi denica i na mariqq![]()
TI NE ZASLUJAVASH MOMICHE DO TEEB BEE ...
VERNO SI NESHTASNIK![]()
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Zashto da ne zaslujavam Denica?? Znam 4e naranih Mariq daje v4era se vidqh s neq i super mn i se smeeh .. pred vsi4ki ne mi puka qvno za neq pff ne zaslujava moito vnimanie .. napravil sum pravilniq izbor Deni !!
i ti nz kvo iskash moi chovek tova shte ti kajaПървоначално написано от YellowCarD
![]()
ot dva stola shte si ostanesh na zemqta![]()
...
...
![]()
Първоначално написано от YellowCarD
Е не ... ТЯ не заслужава ТВОЕТО внимание ?! Къде летиш ти бе момче ?! Слез малко на земята. Момичето ти е търпяло курвенските номера, знае те що за лайно си ( с извинение) и въпреки всичко е била до теб .. и ти сега с цялото си нахалство смееш да твърдиш , че ТЯ не заслужавала вниманието ти . Е честно да ти кажа, ти си уникален случай !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
хахахах тежко,брате,тежкоспоред мен трябва да си ориентираш ухажорските си умения към други девойки и тези да ги забравиш, ааа и внимавай ,че кой знае момичетата могат да бъдат много подли може да са се съюзили срещу теб
![]()
еми според мен трябва да избереш едната от двете и да бъдеш само с нея .. така и двете ги разиграваш... :P
Като казваш,че си направил правилния избор лъжеш само себе си,братле.И как така си и се смял пред всички?!?...Братле ти си болен,честно!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
ще ме прощаваш, че ти го казвам, ама ти си еб*си лайното. Честно.
Аз ако бях на мястото на тези момичета не само щях да те намразя, а и много други неща.....
Как може такова нещо?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Emi etoo vsi4ko e vuzmojno i btw bqhte pravi Denica me zarqza .. no ne zaradi ne6to koeto az sum napravil a za tova 4e mnogo me obi4ala no prosto e vijdala 4e ne me zaslujava![]()
![]()
Малолетно комплексарче.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Виж сега,доста си сгафил.Даже много повече.Оставил си момичето,за което си значел всичко на света и си отишъл при другото,което за теб е било просто малък летен флирт.Осъзнаваш ли сега какво си направил?Е,да,може и да не трябва да те обвинявам,но понякога това е най-добрият начин да помогнеш на някого.Според мен,ще е най-добре ако оставиш и двете момичета на мира и започнеш всичко отначало.Въпросното момиче-Мария-е била достатъчно благоразумна и търпелива с теб,щом си й сторил толкова много неща,а въпреки това тя ти е простила.А другото момиче-Деница-...Ами тя май само те е използвала за поредната носна кърпичка.Колкото и да ти е тежко,ако наистина е така де,трябва да приемеш,че с първото момиче няма вече шанс да се получи каквото и да било.Постави се на нейно място и ще видиш колко много неща е направила тя за теб.Добре е,че поне малко си осъзнал ситуацията,в която си попаднал,но това не е достатъчно.
По-добре ще е ако не закачаш никое от двете момичета и ги оставиш да си вървят по техният път,а ти поемеш по своя.Ще има и други момичета,но по-важно е да разбереш какво ще искаш от тях,какво ще им дадеш и дали това ще е достатъчно за това,което те ще ти дават.![]()
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
otidi da se pregledash moito momcheПървоначално написано от YellowCarD
![]()
bolen si ot nelechima bolest narechena bezmozachie![]()
![]()
...
...
![]()
Prosto si4kite mom4eta ste absolutno ednakvi.. Ne 4e iskam da te ubidq, no vsi4ki si igraete ednovremenno s nqkolko momi4eta.. Napravi ne6ty po tozi vupros, taka 4e momi4etata da ne stradat, zashtoto povqrvai e hpr hpr gadno.. Li4no az mislq 4e Mariq e po-dobriq variant![]()
Impossible is a dare.
Не те заслужавала ли?! ТИ не я заслужаваш!Първоначално написано от YellowCarD
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
mm za mariq bih kazala 4e e mnogo glupavo,imam predid naivno momi4e ,za da te turpi ,a ti 6te me izvinqva6 ama pravilno ti se nosi taq slava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТИ СИ БОЛЕН
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Според мен нито 1 от 2те момичета не заслужават такова държание ... А що се отнася до теб... изясни се какво или коя по-точно искаш и тогава избирай .. все пак това са хора със чувства ...![]()
![]()
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
еййййй лекенце нещастно...такива пиклиовци като теб,най-мразя!Горките момичета,че по такъв лайнар са хлътнали....малеее използвач,дет не знае и той кво иска и за тва невинни са потърпевши!!НЕЩАСТНИК!!
би било много прекрасно и те да направят съ6тото на теб...4увствал ли си се някога като тях? воб6те знае6 ли какво им е на тях и най-ве4е на Мариа? просто жалкото е 4е има много като теб...според мен 6те им направи6 голяма услуга ако из4езне6 от живота им... тъп ръб си....![]()
All you need is love =]
![]()
omg,predi vr ne be6e li pusnal su6ata tema
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!