Преди една година се запознах с едно момиче с което до 2 седмици тръгнахме.Всичко беше много хубаво по-цял ден бяхме заедно това стана Септември месец 2007 .. към Март месец се запознах с едно много сладко момиче.Толкова хубаво мило и супер много ме хареса,но аз си имах приятелка,която обичах.Но точно тогава с Мария (гаджето ми) започнахме много да се караме,защото аз няколко пъти й бях изневерил тя го знаеше и ми беше простила.Но нещо и стана и все ми говореше за преди,че съм я наранил много.Но какво стана аз започнах да прекарвам много време с Деница и супер много си говорехме.Но тя не знаеше нищо за мен мислеше ме за супер добро момче.Но после разбра,че ми се носи слава на курвар и че си имам "сериозна"връзка.И започна да страни от мен,но ми каза че е много влюбена в мен.И тогава аз и казах,че съм се разделил с Мария и че и аз съм влюбен в нея и тръгнахме.И така с двете до към юни месец когато Мария разбра и ме попита дали е вярно,а аз точно бях почнал да имам много силни чувства към Деница и това го казах на Мария даже и казах много гадни неща,че Дени е много повече от нея и т.н .. Много нараних Мария,но тогава не ми пукаше и така цяло лято с Деница и сега все още съм с Деница и всичко е перфектно.Вече няма изневери и т.н просто всичко е идеално.Но ми липсва Мария,липсва ми времето с нея това,че беше някаква супер умна,сериозна,не беше някаква надуфка .. Пълната противоположност на Дени и затова я потърсих и тя се върна при мен въпреки,че знаеше че съм с Деница,но ме обичаше и бяхме заедно 10 дни в които всичко беше идеално и супер яко.. аз някакъв супер лигав,тя супер сериозна,но тя ме обичаше и аз мислех че отново я обичам.Но почна да ми става много гадно за Деница и се разделих отново с Мария.А бтв през лятото не веднъж когато ми беше скучно се връщах при Мария .. и само я наранявах.Сега искам поне приятели да сме а тя ми каза че ме Мрази,че съм най-големия нещастник за нея и че на мен ще ми се случи същото което аз и причиних.Те с Деница се познават и защото имаше период от около 1месец в който Дени се държеше отвратително с мен а аз супер влюбен и ходех по гъза,ревях за нея и какво ли още не.Мария беше до мен тогава и ми казваше че всичко ще бъде наред и че ще се оправим.От няколко седмици немога да спра да мисля за това дали не избрах грешното момиче и се побърквам та може ли да ми помогнете?