.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Мария е ебахти човека честно. Как е понесла всичката пумия,която си излял върху нея?!
    Замисли се,че ако се върнеш при нея - никога повече не трябва да я нараняваш,да и изневеряваш. Склонен ли си на това?
    А и това,че ти става скучно с нея не те ли кара да се замислиш,че може би започва да липсва тръпката и взаимоотношенията ви да стават повече приятелски?
    Ние не можем да ти помогнем,ти сам трябва да си решиш и все пак аз съм твърдо за Мария. Личи си,че те обича истински.
    +1, аз не бих изтърпяла и половината от това, което милото момиче е преживяло заради теб. Не знам какво намира в теб, но очевидно много те обича... Яд ме е за свястното момиче, дето се попилява с такъв тъп ку***р като теб...
    +12456789

ti si ebati lainnoto zaklevam se

pff ne i zavijdam na adashkata mi denica i na mariqq

TI NE ZASLUJAVASH MOMICHE DO TEEB BEE ...

VERNO SI NESHTASNIK
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Zashto da ne zaslujavam Denica?? Znam 4e naranih Mariq daje v4era se vidqh s neq i super mn i se smeeh .. pred vsi4ki ne mi puka qvno za neq pff ne zaslujava moito vnimanie .. napravil sum pravilniq izbor Deni !!

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от YellowCarD
    Zashto da ne zaslujavam Denica?? Znam 4e naranih Mariq daje v4era se vidqh s neq i super mn i se smeeh .. pred vsi4ki ne mi puka qvno za neq pff ne zaslujava moito vnimanie .. napravil sum pravilniq izbor Deni !!
    i ti nz kvo iskash moi chovek tova shte ti kaja

ot dva stola shte si ostanesh na zemqta

Е не ... ТЯ не заслужава ТВОЕТО внимание ?! Къде летиш ти бе момче ?! Слез малко на земята. Момичето ти е търпяло курвенските номера, знае те що за лайно си ( с извинение) и въпреки всичко е била до теб .. и ти сега с цялото си нахалство смееш да твърдиш , че ТЯ не заслужавала вниманието ти . Е честно да ти кажа, ти си уникален случай !
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

хахахах тежко,брате,тежко според мен трябва да си ориентираш ухажорските си умения към други девойки и тези да ги забравиш, ааа и внимавай ,че кой знае момичетата могат да бъдат много подли може да са се съюзили срещу теб

еми според мен трябва да избереш едната от двете и да бъдеш само с нея .. така и двете ги разиграваш... :P

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Като казваш,че си направил правилния избор лъжеш само себе си,братле. И как така си и се смял пред всички?!?...Братле ти си болен,честно!!!!
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    Габрово
    ще ме прощаваш, че ти го казвам, ама ти си еб*си лайното. Честно.
    Аз ако бях на мястото на тези момичета не само щях да те намразя, а и много други неща.....
    Как може такова нещо?!?!?
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Emi etoo vsi4ko e vuzmojno i btw bqhte pravi Denica me zarqza .. no ne zaradi ne6to koeto az sum napravil a za tova 4e mnogo me obi4ala no prosto e vijdala 4e ne me zaslujava

Малолетно комплексарче.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Виж сега,доста си сгафил.Даже много повече.Оставил си момичето,за което си значел всичко на света и си отишъл при другото,което за теб е било просто малък летен флирт.Осъзнаваш ли сега какво си направил?Е,да,може и да не трябва да те обвинявам,но понякога това е най-добрият начин да помогнеш на някого.Според мен,ще е най-добре ако оставиш и двете момичета на мира и започнеш всичко отначало.Въпросното момиче-Мария-е била достатъчно благоразумна и търпелива с теб,щом си й сторил толкова много неща,а въпреки това тя ти е простила.А другото момиче-Деница-...Ами тя май само те е използвала за поредната носна кърпичка.Колкото и да ти е тежко,ако наистина е така де,трябва да приемеш,че с първото момиче няма вече шанс да се получи каквото и да било.Постави се на нейно място и ще видиш колко много неща е направила тя за теб.Добре е,че поне малко си осъзнал ситуацията,в която си попаднал,но това не е достатъчно.
    По-добре ще е ако не закачаш никое от двете момичета и ги оставиш да си вървят по техният път,а ти поемеш по своя.Ще има и други момичета,но по-важно е да разбереш какво ще искаш от тях,какво ще им дадеш и дали това ще е достатъчно за това,което те ще ти дават.
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Град
    там където си излишен!
    Emi etoo vsi4ko e vuzmojno i btw bqhte pravi Denica me zarqza .. no ne zaradi ne6to koeto az sum napravil a za tova 4e mnogo me obi4ala no prosto e vijdala 4e ne me zaslujava
    otidi da se pregledash moito momche

bolen si ot nelechima bolest narechena bezmozachie

Prosto si4kite mom4eta ste absolutno ednakvi.. Ne 4e iskam da te ubidq, no vsi4ki si igraete ednovremenno s nqkolko momi4eta.. Napravi ne6ty po tozi vupros, taka 4e momi4etata da ne stradat, zashtoto povqrvai e hpr hpr gadno.. Li4no az mislq 4e Mariq e po-dobriq variant
    Impossible is a dare.

Не те заслужавала ли?! ТИ не я заслужаваш!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    mm za mariq bih kazala 4e e mnogo glupavo,imam predid naivno momi4e ,za da te turpi ,a ti 6te me izvinqva6 ama pravilno ti se nosi taq slava

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa

ТИ СИ БОЛЕН
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Цитирай Първоначално написано от arfraidofmyself
    Prosto si4kite mom4eta ste absolutno ednakvi.. Ne 4e iskam da te ubidq, no vsi4ki si igraete ednovremenno s nqkolko momi4eta..
    Не е вярно има и много съвестни и сериозни момчета, но не се вписват в интервала м/у 12-16 години.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Според мен нито 1 от 2те момичета не заслужават такова държание ... А що се отнася до теб... изясни се какво или коя по-точно искаш и тогава избирай .. все пак това са хора със чувства ...
    [ت] Let the Party begiN [ت]

Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}

Град
    Дълбините на канала :D
    еййййй лекенце нещастно...такива пиклиовци като теб,най-мразя!Горките момичета,че по такъв лайнар са хлътнали....малеее използвач,дет не знае и той кво иска и за тва невинни са потърпевши!!НЕЩАСТНИК!!

би било много прекрасно и те да направят съ6тото на теб...4увствал ли си се някога като тях? воб6те знае6 ли какво им е на тях и най-ве4е на Мариа? просто жалкото е 4е има много като теб...според мен 6те им направи6 голяма услуга ако из4езне6 от живота им... тъп ръб си....
    All you need is love =]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    omg,predi vr ne be6e li pusnal su6ata tema
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си