.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Кофти тръпка .. :(

Преди една година се запознах с едно момиче с което до 2 седмици тръгнахме.Всичко беше много хубаво по-цял ден бяхме заедно това стана Септември месец 2007 .. към Март месец се запознах с едно много сладко момиче.Толкова хубаво мило и супер много ме хареса,но аз си имах приятелка,която обичах.Но точно тогава с Мария (гаджето ми) започнахме много да се караме,защото аз няколко пъти й бях изневерил тя го знаеше и ми беше простила.Но нещо и стана и все ми говореше за преди,че съм я наранил много.Но какво стана аз започнах да прекарвам много време с Деница и супер много си говорехме.Но тя не знаеше нищо за мен мислеше ме за супер добро момче.Но после разбра,че ми се носи слава на курвар и че си имам "сериозна"връзка.И започна да страни от мен,но ми каза че е много влюбена в мен.И тогава аз и казах,че съм се разделил с Мария и че и аз съм влюбен в нея и тръгнахме.И така с двете до към юни месец когато Мария разбра и ме попита дали е вярно,а аз точно бях почнал да имам много силни чувства към Деница и това го казах на Мария даже и казах много гадни неща,че Дени е много повече от нея и т.н .. Много нараних Мария,но тогава не ми пукаше и така цяло лято с Деница и сега все още съм с Деница и всичко е перфектно.Вече няма изневери и т.н просто всичко е идеално.Но ми липсва Мария,липсва ми времето с нея това,че беше някаква супер умна,сериозна,не беше някаква надуфка .. Пълната противоположност на Дени и затова я потърсих и тя се върна при мен въпреки,че знаеше че съм с Деница,но ме обичаше и бяхме заедно 10 дни в които всичко беше идеално и супер яко.. аз някакъв супер лигав,тя супер сериозна,но тя ме обичаше и аз мислех че отново я обичам.Но почна да ми става много гадно за Деница и се разделих отново с Мария.А бтв през лятото не веднъж когато ми беше скучно се връщах при Мария .. и само я наранявах.Сега искам поне приятели да сме а тя ми каза че ме Мрази,че съм най-големия нещастник за нея и че на мен ще ми се случи същото което аз и причиних.Те с Деница се познават и защото имаше период от около 1месец в който Дени се държеше отвратително с мен а аз супер влюбен и ходех по гъза,ревях за нея и какво ли още не.Мария беше до мен тогава и ми казваше че всичко ще бъде наред и че ще се оправим.От няколко седмици немога да спра да мисля за това дали не избрах грешното момиче и се побърквам та може ли да ми помогнете?

Re: Кофти тръпка .. :(

Леле. Намери си групичка приятели и идете да пиете по бира.
    Остави всякакви контакти с каквито и да било момичета, защото като те гледам колко си наясно със себе си ...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    kadeto iskam
    кво си играеш така и с двете бе бахти идиота

Мария е ебахти човека честно. Как е понесла всичката пумия,която си излял върху нея?!
    Замисли се,че ако се върнеш при нея - никога повече не трябва да я нараняваш,да и изневеряваш. Склонен ли си на това?
    А и това,че ти става скучно с нея не те ли кара да се замислиш,че може би започва да липсва тръпката и взаимоотношенията ви да стават повече приятелски?
    Ние не можем да ти помогнем,ти сам трябва да си решиш и все пак аз съм твърдо за Мария. Личи си,че те обича истински.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Голям фен Аватара на Crazytu
    Леле майко ... ти въобще ли не си се замислил какво им причиняваш на двете особенно на Мария .. Най-добре се разделете за малко с тази Деница и помисли коя от двете искаш ... така като гледам май изобщо не си наясно какво искаш .. за това помисли си добре и спри да си играеш с момичетата ...
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Мария е ебахти човека честно. Как е понесла всичката пумия,която си излял върху нея?!
    Замисли се,че ако се върнеш при нея - никога повече не трябва да я нараняваш,да и изневеряваш. Склонен ли си на това?
    А и това,че ти става скучно с нея не те ли кара да се замислиш,че може би започва да липсва тръпката и взаимоотношенията ви да стават повече приятелски?
    Ние не можем да ти помогнем,ти сам трябва да си решиш и все пак аз съм твърдо за Мария. Личи си,че те обича истински.
    +1, аз не бих изтърпяла и половината от това, което милото момиче е преживяло заради теб. Не знам какво намира в теб, но очевидно много те обича... Яд ме е за свястното момиче, дето се попилява с такъв тъп ку***р като теб...

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    +1, аз не бих изтърпяла и половината от това, което милото момиче е преживяло заради теб. Не знам какво намира в теб, но очевидно много те обича... Яд ме е за свястното момиче, дето се попилява с такъв тъп ку***р като теб...
    Напълно съгласен.Как може да си играеш със чувствата на това момиче това е тъпо Горката едно свястно момиче си намерил и си я зарязал
    Get what you can and never get back

карай си с деница,мария заслужава повече от това което можеш да и предложиш
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    хах +1

Кратко, точно и много ясно

Разби ме

Цитирай Първоначално написано от Frozen_Flame
    хах +1

Кратко, точно и много ясно

Разби ме
    Ухаааааааа точно така!

То на теб тва някой ден ще ти се върни..нямам търпение да мине известно време и да се появи тема..как ревеш,че някви 2 те разиграват ...нали знаеш "Всичко се връща" ..;]

Град
    40 Miles from the Sun
    Евала! Ти си модел за подражание! Ей така се държи един истински тинейджър, а не като останалите лузъри тук, които само философстват и дивеят в кефче.цом ! (боу)

Извинявай, бтарле, но ти си пълен боклук! Изясни си какво искаш и престани само да си играеш и с двете момичетА!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Пазарджик

+1

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Извинявай, бтарле, но ти си пълен боклук! Изясни си какво искаш и престани само да си играеш и с двете момичетА!
    +1

И бтв,която и да избереш,винаги ще си задавш въпроса дали не е трябвало да избереш другата. Затфа се вземи в ръце,и без тфа вече достатъчно си осрал с извинение положението. Реши наистина кфо искаш и разбери,че хората имат чувства,които трябва да се уважават,а ти се се държал ОТВРАТИТЕЛНО с Мария... и тя те е търпяла. Смятай си колко мн наистина те обича!

Напрао ми иде да ти отхапя главата!!!!!!
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Момче не си ли чувал приказката,че от два стола накрая се пада на земята?
    Според мен изобщо не се мисли да се връщаш при Мария,защото аз мога да ти кажа какво ще се получи...Нищо!Ако се върнеш при нея по-горе казаното от мен ще се случи 100%.
    Мария всъщост ще осъзнае какав нешасник си и ще ти е бие шута.

Не ги разигравай!
    Stay up all night with the stars *

Град
    STARA ZAGORA
    ъЪъъ... не мисля че заслужаваш koqto i da e.. kvo sa ti napraili momi4etata.. pfF

Град
    people`s wet dreams
    Имаш усет как да ги въртиш и будалкаш. Избери дали искаш да станеш сериозен и верен или да се утвърдиш като "курвар".

Не заслужаваш нито една от двете.

п.п. Еб*ати гръцката трагедия

Prosto me e strah da ne ostana sam ..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Моето мнение е,че не заслужаваш нито едната,нито другата.Както искаш ме разбирай.Момичетата или са глупави или наистина държат на теб.Жалко за тях.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Моето мнение е,че не заслужаваш нито едната,нито другата.Както искаш ме разбирай.Момичетата или са глупави или наистина държат на теб.Жалко за тях.
    Определено са глупави,щом се занимават с него...
    И двете са го разбрали що за стока е,а продължават да му играят по свирката,това автоматично ги прави глупави.

Не те знам на колко си години но като гледам колкото и да си голям на ум хич не си...наблюдавал ли си едно малко дете как като му предложиш две хубави играчки и се опитва да вземе и двете ...изтърва едната пак я взима и така...еми тва лапе си ти, а в случая играчките са момичетата които така глупаво са тръгнали след теб..ама от де да та знаят, че си такъв и сега...съжаляват според мен ще ядеш х*я от Деница и сетне ще си останеш с пръст в уста..ама мой проблем ли да е

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Определено са глупави,щом се занимават с него...
    И двете са го разбрали що за стока е,а продължават да му играят по свирката,това автоматично ги прави глупави.
    и заслепени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си