Според мен си твърде малка още и не си наясно какво искаш.
И не ми твърди обратното,защото и аз съм била на 14.
Според мен момчето отначало се е опитало да бъде с теб,въпреки,че е бил сигурен,че нищо няма да излезе от това,защото на 14 момичетата са малко...зелени,така да се изразя.
Според мен още от първия път когато сте се скарали на сутринта и там после сте се засекли пред блока и си му казала,че това е края и си тръгнала напред(много филми гледаш и мислиш,че така се правят нещата),та от тогава момчето се е усетило,че не може да говорите на един език.
В една връзка секса не е важен,а просто той е част от нея.
След като не си готова да правиш секс,значи не си готова за една пълноценна връзка,освен ако връзката не е с момче на твоята възраст което още няма нужда от тази потребност на секс.
Това,че си си прерязала вените и всичките други глупости които си сторила,точно те са отвратили момчето от теб,до колкото познавам мъжката психика точно това не обичат.
Съвет какав да ти дам...не знам,просто го забрави и след тази си връзка запомни,че всичко което си сторила през този отминал период е грешно.При следващата си връзка не прави такива неща,точно тях трябва да избягваш.
Айде това е от мен и ти пожелавам успех,има още много да се учиш.
Един ден ще ти е смешно ама айде...