- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Отхапано Зърно !!!
Значи приятеля ми е малко извратен , и докато го правихме той буквално ми отхапа зърното , не мога да спра болката а ми е неудобно да ходя на лекар . Помогнете моля ви !
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Като ще правиш нещо , прави го със стил , иначе оставаш поредния ДЕБИЛ !
отиди на лекар .. омг като ти е неудобно нека те боли.
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
ее и щее е мнн яко да обясни на лекаря що я боли ..... ама се пак и ако не отидешш ........Първоначално написано от iLovePiruBloodz
Lele kut prochetah zaglavieto se zalqh ot smqhInache neznam kakvo moje da npravish variqnta s lekarq e nai-udachen...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Zashto puk da ne moje da kaje na lekar.. kvo tolkova ?? spored men trqa da idesh na lekar da ti izpishe tam nqkakvi mazila da se majesh da zarastne po barzo .. kak shtqla da kaje tctc film sled flim golqmoto chudo
Амии честно да ти кажа и аз имах такъв приятел.Мен ме беше смукал обаче.Бях синя 1 седмица и ме болеше ужаснооо много.
Ще ти мине спокойно![]()
Като е проблем в секса и ти е неудобно отиди на сексолог или барем гинеколког, ако не помогне за зърното поне ще даде някой крем за заздравяване на клитора, да не отхапе и него че тогава кръв от там ще ти капе по цял месец, а гаджето ти едва ли иска това![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
ако не е безвкусна шега - на хирург и то веднага!Първоначално написано от sw337y
Ооо ся ти погледнах мненията и гледам,че си пускала някакви подобни теми.Иии незнам,ама гаджето ти сиг е вярно извратено
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
пфф е**ти гаджето извратено той вместо да ти прай кеф той ти прай болка,иди на лекар тва не е шега работа
Тук никой не може да ти погне. Темата я заключвам, ако темата е сериозна и посетиш лекар, ще ти я отключа, но засега я заключвам по т.11.