- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една красива и тъжна,първа любов.....
Трябвало е още първия път като си изпитала подозрение че си му любовница да прекратиш това. Иначе нямаше да става това мазало.
Знаела си че нищо не е наред (и че не е нормално), но си решила да го премълчиш и да "градиш" щастие без почва (основа).Знаела си че нищо (нещо?) не е наред тука, но си продължила връзката. И едва ли не си се самонавивала че се обичате и че всичк е много емоционално. Хм, познато.
Вкопчване в идея.
Но всичко това е нормално (имам предвид, нормално е да се прецакат нещата). МЪЖ на 25г. си е поиграл с ДЕТЕ на 16г. Не е имало обич според мен. Този човек е жалък и недостоен. И няма как да има любов с такава разлика, освен от твоя страна (и то малко криворазбрана любов, струва ми се).
Годините имат значение. Разберете го.
Успехи занапред.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да речем,че историята реална.
Единиственото което ми харесва в цялата история е това,че авторката казва,че го е чуствала близак,а не са се познавали.
Тай като аз много вярвам в задгробния живот в преражданията и т.н.мисля,че с него имате някаква кармична връзка,което е много хубаво,това ми харесва в историята ти.
Но момичето което казва по-нагоре,че е чела темата в друг сайт е много подозрително,защото примерно аз ако бях преживяла това нямаше да мога да го напиша по този начин,а това,че съм емоционална щеше да направи така,че мислите ми да са много разхварляни и така.
Историята е много хубава, но и тъжна. Не знам до колко е реална, но ако е така...
Как две години няма да разбереш, че си втората?
Как е прекратил 6 годишна връзка и как би те излъгал отново, като знае колко болка би ти причинил..?
Как няма да му простиш?!![]()
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
За малко да повярвам на тая история, че и подробно описана...почти ми стана....
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
много красива история
беше така романтично въпреки че си го познавала от няколко дни ти си му се отдала
чудя се как 2 години е успял да прикрие другата връзка
колко подло е постъпил,просто незнам
радвам се че си го зарязала въпреки че си го обичала
не мисля че те заслужава щом е е лъгал толкова време
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Скептицизмът отново ми се обажда и казва,че това е малко трудно да е истина.Това със секса и куп други неща.Просто като че ли е го копнала от някъде и сега уж го изживяла.Вземи се стегни и си опичаи малко акъла.По тези думи,дето си "написала" мисля,че си търсиш приятел,но не можеш да го намериш.Така няма да стане.Излез запознай се с някой хора.Живейте си на аванта,докато живота не ви потърси за Касовата Бележка![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Историята ти наистина е много красива и тъжна.Макар, че......на мен също ми звучи малко нереално. Но както и да е.Да приемем, че е истина.
Според мен сърцето ти вече е взело своето решение отдавна.Колкото и да те боли, ти го обичаш.Щом той е зарязал приятелката си от 6 години заради теб, значи той също е решил. Според мен , ако смяташ, че би могла да му простиш- давай. Върни го до себе си и опитай да си щастлива.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
egati tazi iztoriq e mn mn tajnaimala si 2g strahotna vrazka izpalnena s laji xm stranno........
suglasnaПървоначално написано от MoHuTo
![]()
p.p. mnogo hubava istoriq![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Първо, благодаря на всички за съветите.
ВТОРО , Историята наистина е в друг сайт,признавам си, аз съм я писала с единствената цел да чуя хорски мнения.
ТРЕТО , не ме интересува дали ми вярвате или не, и не съм някоя която е зарибена интернет манячка и не излиза от вкъщи
Четвърто, мислете си каквото искате, адски много ПАК благодаря на хората които ми дадоха съвети.
Лека вечер на всички
П.С - Защо който мисли че не е наистина реална историята , просто не пише глупости?
![]()
Хахаха де да беше само един...я гледай ся к'во е индексирал чичко Гугъл:
http://www.izpoved.com/lust/lust12409.asp
http://lichno.net/showthread_31060.html
Ти к'во обикаляш няк'ви сайтове и се фалиш как си се наебала девствена на няк'ва пейка? Аз да не излизам от гората случайно? Айде не на мене тия...за толкоз години и толкоз опит в тоя скапан живот, винаги ще разпозная фалша от истината, а "твоята" измислена история смърди от километри.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
И аз се съмнявам малко... Ако това наистина се е случило няма за какво да съжаляваш - както ти каза било ти е хубаво през тези годиниА и добре си направила, че си помогнала на човека.. А сега по-добре продължи напред
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ее ... просто ти казвам , докато четох всичко това , настръхнах ..
Няма такава вероятност ,няма такива шансове ..
Просто .. ех.
Честно ти казвам , не знам какво да кажа , но това което прочетох .. стигна ми до сърцето , и го докосна ..
Не знам ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Хареса ми.Въпреки че е измислица е написано Прекрасно, и като идея и без правописни грешки.![]()
Първоначално написано от Schneeflocke
с това съм съгласна.освен това как може за 2 години ти да не знаеш,че той има 6-годишна връзка?! за 2 години би трябвало да познаваш всичките му приятели близки,даже техните..а другата дето е от 6 години била с него какво да не би да е невидима?![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Историята наистина е адската и те бива в писането![]()
Според мен една такава любов,каквато я описваш ти, определено заслужава 2-ри шанс ...но не забравяй ,че такава е за теб и не се знае за него със сигурност какво е било ,щом така е постъпил....наистина тази лъжа е прекалена ,нз как не си се усетила....лично аз съм човек който трудно би простил такова нещо ,да не кажа и че може би не бих... 100 % най-сигурния вариант е да се отдръпнеш от него ,но аз самата знам колко е безпомощен човек пред чуствата си ......така че 1-вото нещо което трябва да направиш е да разбереш дали наистина е скъсал с нея ии след това решавай ...
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
абе за нереална не знам нереална ли е, но определено е доста изчерпателна...аз лично се впечатлих от нея за това и реших да ти пиша...
ако наистина думите ти са верни ,(което не изключвам като вариянт, тъй като въпреки, че звучи като сърцераздирателна драма всички живеем в своите филми и сме преживявали неща далеч по нереалистични от това) искам да ти кажа само едно.... НЕ, не си глупачка, че си постъпила така и ни най-малко мога да те упрекна за деянията ти ...както аз, така, и хората в този сайт...
1-во щом си го направила значи си го почувствала =>така е трябвало
2-ро щом 2 години сте се задържали знаедно значи връзката ви няма да е била никак лоша пък и кат гледам той е бил влюбчив, след като толкова скоро ти е казал "обичам те"(не ти се подигравам,просто отбелязвам...и на мен ми се е случвало споко)
3-то именно аз не съм човека, който трябва да те съди, тъй като и моят пръв път не бе от най-обмислените, а напротив..импулса си е импулс , човек чувства ли се готов то тогава къде е границата редно или нередно?
та идеята ми беше, че не бива да обвиняваш себе си за постъпкте си...каквото било -било ...от тук нататък имаш два избора:
да вдигнеш високо глава и да кажеш"да това съм аз -обичала съм,била съм обичана, но до тук...от сега обръщам нова страница"като рискуваш да загубиш първата си любов безвъзвратно
или др вариянт е да му простиш отново рискувайки, но този отново да бъдеш правена на глупачка и всъщност това, че е разделен с тази жена да не е факт и ... да продължиш да си любовницата, вярвам че си осъзнала, че това не е най-добрата роля в една връзка
та така ....изборът е твой. ти сама преценяваш кой е по-поносимият риск... аз лично те съветвам да почнеш от начало...може би заради тоталната ми апатия и феминизация през последните няколко месеца от живота ми ,не знам...а и нямам право да ти казвам какво да правиш...само мога да ти покажа лошият и хубавият изход на двете възможости.поне такива каквито ги виждам.
а ако историйката ти е скалъпена искрено те поздравявам, че ме върза да пиша толкова много....евала
айде мн слънчеви усмивки от мен и горе главата![]()
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
Това е съдба!!!Ако наистина е прекратил с другото момиче, дай му втори шанс.
Само не мога да разбера след като много те обича, зашо не е прекратил по-рано с другото момиче, а е чакал да ти каже и да те заболи...![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от Alderis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наистина доста интересна история имаш важното е,че ти е било хубаво през цялото време лошото е,че те е лъгал толкова дълго.НО све пак се позамисли поне за миг .. ако вярваш в съдбата..не смяташ ли,че това той да ти звънне в същия момент когато си на светофара на които си го намерила не значи нещо,а не това че е трябвало да го оставяш там.
2 години не си разбрала,
че има друга![]()
![]()
![]()
Иначе еротичната сцена най-ми хареса![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от Frozen_Flame
+1![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Звучи точно като някаква приказка... поне на мен ми се стори много романтично. Направила си това което ти казва сърцето - това винаги е правилно!А това, че той е постъпил глупаво не бива да опорочава факта, че твоята любов е била истинска и чиста. Дано някой ден и аз изпитам нещо такова.
![]()
![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
добре си направила...![]()
И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]