абе за нереална не знам нереална ли е, но определено е доста изчерпателна...аз лично се впечатлих от нея за това и реших да ти пиша...
ако наистина думите ти са верни ,(което не изключвам като вариянт, тъй като въпреки, че звучи като сърцераздирателна драма всички живеем в своите филми и сме преживявали неща далеч по нереалистични от това) искам да ти кажа само едно.... НЕ, не си глупачка, че си постъпила така и ни най-малко мога да те упрекна за деянията ти ...както аз, така, и хората в този сайт...
1-во щом си го направила значи си го почувствала =>така е трябвало
2-ро щом 2 години сте се задържали знаедно значи връзката ви няма да е била никак лоша пък и кат гледам той е бил влюбчив, след като толкова скоро ти е казал "обичам те"(не ти се подигравам,просто отбелязвам...и на мен ми се е случвало споко)
3-то именно аз не съм човека, който трябва да те съди, тъй като и моят пръв път не бе от най-обмислените, а напротив..импулса си е импулс , човек чувства ли се готов то тогава къде е границата редно или нередно?
та идеята ми беше, че не бива да обвиняваш себе си за постъпкте си...каквото било -било ...от тук нататък имаш два избора:
да вдигнеш високо глава и да кажеш"да това съм аз -обичала съм,била съм обичана, но до тук...от сега обръщам нова страница"като рискуваш да загубиш първата си любов безвъзвратно
или др вариянт е да му простиш отново рискувайки, но този отново да бъдеш правена на глупачка и всъщност това, че е разделен с тази жена да не е факт и ... да продължиш да си любовницата, вярвам че си осъзнала, че това не е най-добрата роля в една връзка
та така ....изборът е твой. ти сама преценяваш кой е по-поносимият риск... аз лично те съветвам да почнеш от начало...може би заради тоталната ми апатия и феминизация през последните няколко месеца от живота ми ,не знам...а и нямам право да ти казвам какво да правиш...само мога да ти покажа лошият и хубавият изход на двете възможости.поне такива каквито ги виждам.
а ако историйката ти е скалъпена искрено те поздравявам, че ме върза да пиша толкова много....евала
айде мн слънчеви усмивки от мен и горе главата