- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На самотен остров с бившето гадже, какво...
Бих се хвърлила в морето при акулите![]()
Ша я напръскам и след това ще си запаля цигарка...и така докато не ни спасят (или аз не умра от загуба на белтъчини
)
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Ми като за начало бих се опитал да оцелея по някакъв начин .. а после какво ще става според зависи ..но щом някога ми е харесвала .. някоя .. има някаква надежда ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Най-вероятно ще се събереме пак... но от де тоз късмет...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от AFT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само хубави работи![]()
:P
Не искам да имам нищо общо с бившия..
Адският див селянин.. предпочитам да си общувам на този остров само с морето, морските обитатели и евентуалните такива в джунглата..
Предпочитам да си общувам с една маймуна, отколкото с него...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
отивам на другия край на острова хич и не искам да го виждам![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от evelinka1122
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Kakvoto sabq pokaje![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Охх само да ми падне .. ама един определен бивш .. само да ми падне и морето ще му се види тясно![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Хм, предвид ужасната развръзка и цялата вина върху плещите ми,
ако сме само двамата, логично той като мъж да ме пожелае (или знам ли?)
Ще правим секс, ще му казвам колко го обичам и как съжалявам, и току виж след цялата тая история, осъзнавайки че всичко е било само секс, че няма да сме заедно и че съм виновник, и че не ме обича, и че съм ужасен характер и той е отвратен може би ще се удавя в морето като преди тва отново му се обясня в любов и му направя някви извинения и неща, които едва ли ще иска да чуе (нали е апатичен..) ии.. и да.
И общо взето това.
Ще се из*укаме и ще се удавя. Нещо такова.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Скандал, скандал, скандал, *СЕКС* , скандал, скандал, *СЕКС*, скандал ........![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
По-добре да се самоубия , ако т'ва се случи![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
мм..ще ме подразни полвин час,след което му чупа каската с някав по голям камък(за по-сигурно,че ще умре) послее се прибирам в насс :Д:Д
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
оххх не знам ...сигурно ще полудеяи най-много да го набия (или поне ще се пробвам
)
![]()
![]()
ако съм загоряла....ще играем белот![]()
и азПървоначално написано от partychild
то ебати тъпото...да нема нито 1 телефон да се пофалиш на фрс,нема нет
кфо да правя там
![]()
аз лично ше си направя за 2 дена сал от кокосови палми иии ше си се прибера...а ако е мн наложително направо тръгвам да плувам![]()
а бтв,забравих бившияако съм с него...просто ше се правя че не го познавам...ако ми се прави секс ше го направя с някоя палма пред това с него
немога да го гледам
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Бих се наслаждавала на всеки един момент с него, също така бих се молила да не ни спасят, за да сме си само двамата![]()