- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На самотен остров с бившето гадже, какво...
Ако още го обичам,ще се позамисля дали да не направим нещо дивоо ..... !![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ми не знам... може би ще си поговорим на дълго и широко а после нз![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Вероятно.. той ще се опитва да ме разпитва за всичко, а аз ще търся начин да се спася...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ще избягам веднага![]()
Мятам се в океана и умирам веднъж за винаги !!![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Не ми тряаа бифшия..искам със сегашния![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
О, не съм толкова луда, че да се хвърля в морето, с надеждата нещо да ме изяде или да се удавя. Него ще бутна там...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ще го убедя, че никой никога няма да ни намери и ще умрем (мрънкането му е майката, а от моето можеш да решиш да се гътнеш - мога да бъда тооолкоова негативна и убедителна), и ще го накарам да си признае всички грехове като за последно: преди оная акула ейй там да ни хапне, или канибалите да не посварят.
ще го дразня половин час и ще ме прибие![]()
, но аз ще се браня като истинска жена
![]()
![]()
Ами първо яко ще се драча с него,после ще се збиеми накрая ше го изчукам мноо яко
а втория вариант е ако няма нищо за ядене,след като го изчукам,ще го убия и изям
![]()
weezy f baby
![]()
Хм... ми като се замисля .. мисля, че ще стоим и ще се гледаме тъпо .. След това естествено ще се скараме ( както винаги ) , след това той ще повтори каква пикла съм .. след което ще бъде бутнат в морето , а аз ще стоя на брега и ще гледам безпомощното му тяло как се носи над водата , с тайната надежда, че някой остатък ще изплува до брега, за да мога да го изям !![]()
JJJJJeni = JJJJivotni
dokazahte go![]()
Ми горката азсигурно ще ми се иска да го убия незнам след последното,което ми наговори неискам повече нищо да си кажа или правя с него,просто сигурно като го видя,а и той като види мен ще се разминем и тфа е.Ако няма измъкване от тоя остров и ако не дойде помощ сигурно ще полудея ужас не дай си боже да ми се случва това пък било то на остров или където и да е...
![]()
Пъмво като за последно ще си направя кефа с него и ще му измисля някоя бавна и мъчителна смърт.Ако огладнея може да си направя и барбекю с него.Слабичък е ама поне ще стигне за 3 ядения
Първоначално написано от BaiToq
![]()
oo,ne pitai![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!