- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На самотен остров с бившето гадже, какво...
надявам се АЗ са съм този бившПървоначално написано от soul1199
![]()
e 4i,koi dryg!Първоначално написано от MetalL
:P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ййеееееееееееееееПървоначално написано от soul1199
![]()
Събраха се децата, а?Първоначално написано от MetalL
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Бах и аз така...Малеее,а се случи,а съм я скършил от бойПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Ще си мисля за настоящия
Ъм...зависи с кое от бифшите.Ако е онова лайноше го пречукам още на първата секунда...Ако пък е едно друго бифше,с което сега сме в приятелски отношения...не знам.Предполагам,че нищо няма да направя.
от къде я изровихте тази тема бе...
нищо че съм писала... пак ще отговоря този път по пълно
хм... с бившото гадже или с тоя който се целувах преди без никакви задръжки и обвързвания... добре аз си знам, че ще ядем мн кокос, ще се усмихваме супер тъпо без няколко зъба отпред
ще са целуваме страстно, ще са печем на слънце и ще го изям накрая
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ше я изкърта от ебaнe![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
предполагам,че ще говорим
ще се скараме
и после хъг...и после нищо xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ще го разкъсам, за да кърви и да привлече едри риби, които ще уловя и ще изям.Хем ще му отмъстя, хем ще се наям.
![]()
Нямам никаква идея![]()
чи мн ясно..Първоначално написано от scoobydors
![]()
С бившия ми? хм ами ще си говорим ние рядко се карахме но ся ще му държа сметка за някои неща и... ще си говорим с него поне ня ми е скучно винаги има кво да си кажем и ква глупост да измислим 2мата! ще бъдем като брат и сестра.... докато не му изхвърля ташаците на акулите... така всяка опасност от секс ще е премахната и ще си отмъстя.... аз не съм злопаметна иначе![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!