.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

разлика в размера

Абе някой има ли си идея защо е така.. като се възбудя докато съм седнал на стол например съм си доста добре, но ако съм изправен ми омеква и е със сантиметри по-малък

Това е оптическа илюзия мойто момче

Нормално е!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

И при мен е така

Цитирай Първоначално написано от supersex
    +1
    Teh Awesome Juda

Майна сити РУЛЗ! :P

Цитирай Първоначално написано от supersex
    Буквално ми спада.. не е илюзия. И пробвах да измеря докато съм прав и докато седнал, както казах по-горе - имаше разлика

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Нормално е смятам. Ако легнеш сигурно ще е още по различно. То е като да си с главата надолу - пълни се с кръв. Ерекцията е точно това - навлизане на много количество кръв в пениса, в следствие на което става "голям" Така че следва различната позиция да има значение

Фен
    Град
    Petrich
    И аз смятам, че така ти се струва само ...

Абе не само оптическа илюзия си е, че направо човешка природа. Мъжа трябва да е** седнал че и легнал. Какви са тия претенции за пози да стоим изправени, нали зат'ва са леглата. То ... такъв зор хем да таковаш, хем и да пазиш равновесие, аз лично падам и зат'ва си предпочитам лежането.
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Хем илюзия, хем че при едното положение притискаш повече корена на члена си и става маалко по-дълъг или по-изпълнен с кръв, а при другото не.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си