.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Съсиреци

Съсиреци

Хора искам да питам нещо....... на една приятелка й беше дошло когато ми каза че като е ходила до тоалетна е видяла нещо както съсирена кръв.....не мога да ви обясня точно защото аз самата не знам какво е......та исках да попитам възможно ли е да се е отворила....кфо представлява точно химена....и възможно ли е да се е скъсал и въпросното нещо (тази кръв или каквото е било защото то е било нещо като как да ви обясня малко парченце черен дроб нещо такова :d) да е паднало когато е уринирала.............плс кажете на мен ми е интересно а й да й помогна

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Силно ме съмнява да се е отворила. При някои момичетра се получават такива съсиреци от кръв. И кръвта и те си преминават през един отвор на химена, който има точно функцията да излезе неоплодената яйцеклетка и кръвта от матката.
    Досега не съм чувала някое момиче да се е отворила при съсирек...
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Менструалната кръв трудно се съсирва, което се дължи на вещества, появяващи се в предградивната маточна лигавица, които инективират, разрушават и неутрализират ферментите на съсирването. Ако кръвотечението обаче бъде особено обилно, може често да се видят и малки съсиреци в него. Не са проблемни - те се получават, когато кръвта се е събирала във влагалището или в матката, защото е по-обилно кръвотечението и е имало повече време за съсирване. )
    Ако е прекалено много да отиде на гинеколог ..

white sensation

2 2 i polowina santimetra mn li e

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Емии не е особено малко... Някакви други проблеми има ли с цикъла? Най-добре си е да иде на лекар. Защото може и нищо да не е, но човек никога не знае. При мен се е получавал такъв съсирек (само че си беше като кръвоизлив) и после известно време бях на ОК, за регулация на цикъла... Въпреки, че съсиреци могат да се получат и от кисти на яйчниците... Ако е бил единичен случай не мисля, че трябва да се притеснява, но ако се случва по-често и са големи съсиреци нека да иде на лекар за по-сигурно.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Не разбирам много по темата, ама като видях това за парченцето черен дроб се смазах...

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Carlos
    Не разбирам много по темата, ама като видях това за парченцето черен дроб се смазах...
    Виждал ли си как изглеждат тези парчета? Доста момичета правят тази асоциация. И това едва ли са съсиреци, по-скоро са парчета от ендометриума. Съсиреци могат да се образуват само при обилно кръвотечение.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от Carlos
    Виждал ли си как изглеждат тези парчета? Доста момичета правят тази асоциация. И това едва ли са съсиреци, по-скоро са парчета от ендометриума. Съсиреци могат да се образуват само при обилно кръвотечение.
    Добре, съжелявам за спама... Наистина не съм виждал и нямам понятие

абе как като уринира ще и падне химена,в ред ли сте
    това си е от цикъла.И на мен ми се е случвало особено в началото ми идваха такива съсиреци.Според мен и няма нищо ,не и е паднал химена БТВ той не пада ,а се къса при първият полов акт или от нещо друго,но не и при уриниране.
    Малко сме разумните.

Това е напълнно нормално и не не е химена

Ужас, а аз се чувствах неподготвен и само с месечните течения ... то тук черен дроб, далак, скоро и мозък ще закапе на парченца ... Най сетне ще има обяснение за повечето леко русоляви госпожици от вицовете Колкото до химена, може да се скъса от проникване и с пенис, пръст и всякакъв предмет ... за ходене до тоалетна май е невъзможно .
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

a az kato vs boji put imam bolki i susiretsi kakvo da kaja .......

Вие па много сте виждали черен дроб, че правите такава асоциация
    Ох, Божееее Божеее, какви глупости се приказват в днешно време

Че не знам правят ли се трансплантации на черен дроб.... Или е от много пийни и и е паднал черния дроб наистина или може да е останало някво ако в дупето и да се е цопнало случайно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Когато съм на червено и пия аналгин(особено течен, ако се наложи), а и аналгитици въобще, често получавам такива съсиреци. Преди много години(на 14-15) да съм била бях с висока температура и неразположена. Резултатът беше съсиреци с разберите на 1 чиния черен дроб.......беше ужасно

Голям фен
    Щом вече сте толкова големи, че да имате менструация, предполагам знаете, че кръвта е най-малката част от това, което изхвърля матката по време на менструацията, че хименът има малък отвор, през който изтича "течността" и като изкрючим това няма нищо общо с мензиса, и най-важното- Не можеш да си скъсаш девствената ципа, когато ходиш до тоалетната... Според мен няма причина за притеснетие, но ако има и други оплаквания, може просто да отиде на лекар.
    ПП През време на полово активния период от живота на жената маточната лигавица търпи циклични промени. Всеки цикъл е свързан с узряването на Граафов фоликул и развитието на жълтото тяло. Тези изменения се изразяват в хипертрофия (разрастване) на маточната лигавица, за да може тя да приеме оплодената яйцеклетка. Ако освободената при овулацията яйцеклетка не се оплоди, хипертрофиралият слой на лигавицата се отслоява и изхвърля навън заедно с известно количество кръв. Този процес се нарича месечно течение – менструация
    Don't worry, be happy!

ms za informaciqta......i za tapite komentari mneniq na nqkoi .....

Аз пък днес се измих сложих си чисто нова превръзка и отивам до тоалетната-по-късно и какво да видя някъв голям съсирек и то на вас може да ви звучи откачено обаче беше с формата на сперматазоид.Леле нали съм на 12 цикъл имам ама нищо не разбирам и кви ли не мисли ми минаха през главата.Ама да кажеш малък съсирек не е някъв голям и точно с такава форма каквато посочих по-горе.Питах майка си тя каза че няма нищо странно обаче четох в форумите на бгмама някви неща за тва след аборти било след раждане... а аз нито съм имала полов контакт с някой нито нищо и много се притеснявам.Моля ви обяснете ми какво значи това.

тази приятелка да не би да си ти ?

Супер фен Аватара на Korrnyy
    И на мен ми се е случвало да ми изтичат такива сьсиречета.. Не знам на какво се дьлжи, много рядко ми се е случвало и са малки..
    Трагедията е пълна...

Хора искам да питам нещо....... на една приятелка
    Спрях да чета до тук.Имайте малко смелост да си кажете че сте вие.
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си